intrebare

intrebare | Autor: angelrebelde

Link direct la acest mesaj

buna am si io o intrebare kre ma roade de cateva zile: tocmai am aflat k iubitul meu e frate cu fratele meu prin tata. noi ce am fi atunci? avand in vedere k o sa avem si un bebel? :-S

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Depinde si ce fel de frati sunteti tu cu fratele tau. Daca sunteti frati vitregi, doar iubiti. Daca sunteti frati buni, atunci sunteti frati si e cam naspa. Mai ales ptr bebelus.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

quote:
Initial creeata de angelrebelde

buna am si io o intrebare kre ma roade de cateva zile: tocmai am aflat k iubitul meu e frate cu fratele meu prin tata. noi ce am fi atunci? avand in vedere k o sa avem si un bebel? :-S

eu zic ca nu te-ai exprimat prea clar.

uite ce inteleg eu:
1. iubitul tau are acelasi tata cu fratele tau.
2. spui ca iubitul tau e frate cu fratele tau, si nu cu tine.

mie mi-e neclar daca tu ai acelasi tata cu fratele tau (ala pe care il stii mai demult).

a) daca raspunsul la intrebarea asta este DA, inseamna ca toti trei (tu, fratele 'vechi' si iubitul) aveti acelasi tata, deci sunteti frati!
in cazul asta e cam nasol, ramane de discutat ce se intampla pe viitor, cu tine si iubitul tau, cu bebe...

b) daca raspunsul este negativ, deci tu si fratele al' "vechi" aveti tati diferiti, atunci tu si iubitul tau nu aveti legaturi de sange, asa ca totul este ok.

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput