Ce v-a adus mosul?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

eu nu am primit nimic pt ca aici nu se sarbatoreste, insa eu nu stiam.
Dar am primit un inel luni, asa ca nu ma plang

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

La noi a fost asa:
Si eu, si fi-miu ne doream cate o servieta.
Pentru mine, Mosul a ales una mai pricopsita, din piele (sperand ca o sa ma tina cativa ani), pentru tanarul de clasa a V-a una din piele ecologica, care oricum si-ar fi dat duhul in cateva luni, tarata prin scoala si (daca ninge) pe post de sanie.
Le-a pus la intrare, PE ghetele noastre.
Finalul: fi-miu are o superba servieta maron-roscat, eu m-am ales cu una neagra scolareasca...A fost mai rapid decat mine, asa ca e castigator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

mie mi-a adus un heffalump mare mare mare, de-ala care ocupa jumatate de camera, pe care il vazusem acum vreo luna intr-un petrom in roman. intii m-am topit, apoi am facut scandal ca cheltuim prea mult pe prostii. replica? nu dati banii pe prostii, luati heffalump-i la copii. n-am mai putut sa spun nimic...

p.s. daca mai sint persoane care nu stiu ce e aia heffalump, sa dea un search pe google, imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

noi n-am primit nik...ca n-am fost cuminti...

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Un sistem audio pentru PC si produse cosmetice dupa care sunt innebunita.Pentru baiatul meu un halat de baie in care este tare nostim la 1 an si 4 luni.

Mergi la inceput