Diareea la copil de aproape 2 ani?
Al meu fecior are diaree,a facut azi de 4 ri in 3 ore!Deci am pus mana pe telefon si am sunat pediatrul copilului.....care este roman,dar e scolit aci in USa....si mi-a zis sa-i dau copilului doar Pedialite,si nici un fel de mancare 36 de ore,nici lapte,nici apa,doar pedialitul asta care e...un fel de apa ,aromata,cu sare,potasiu...si mai are ceva componenti pe acolo....si daca atunci inca are diaree ,sa merg cu copilul la spital.Pe internet am citit ca pot sa-i dau copilului mancaruri usor digerabile,gen pireu de cartofi,de morcovi,paste fainoase,biscuiti sarati si apa plata la discretie.acuma....io cum sa fac sa fie bine?Voi cum ati facut cand v-ati confruntat cu diareea la copii mici?
Raspunsuri
adriana spune:
Delia, eu zic sa asculti de doctor. Si eu am avut o problema cu baiatul si din cauza ca i-am dat mancare, mai mult am taraganat problema.. O sa slabeasca zilele astea de nemancat, dar ii va face bine solutia.. E buna ca nu se deshidrateaza si are si ceva care-l hraneste - nu ma pricep, dar daca el a spus asa, asa e bine pentru el..
Sanatate lui Rudy
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Gabbriela spune:
Acel oribil PEDIALITE daca il poate bea e foarte bun.
- poti sa ii mai dai biscuiti sarati "ritz cracker" sunt foarte buni, dar cei simpli doar cu sare, asta ii provoaca sete si va cere ceva de baut, dai Pedialite.. daca nu ii place si nu il bea dai apa plata si acesti biscuiti sarati.
Fara lapte, iaurturi... in nici un caz pireu de cartof.
PS: asa am salvat si eu piciu de problema.. a mancat 24 de ore numai acesti biscuiti si a baut apa plata... cand vezi ca nu mai face moale incepi si ii dai mancaruri usoare, dar nu supa, dai macaroane fierte cu branzica si cate o gustarica de biscuiti sarati...
cand problema s-a reparat nu ii mai da biscuiti, daca nu consuma si supe pt ca il va constipa
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
corinadana spune:
Cartof nu se da. fermenteaza.
Eu i am dat paine prajita, orez fiert si cam atat. Adoua zi banana.
Pedialite e bun. Da i!
A! si crakers!!! NU laptesi nici fainoase.
Da i sa bea si apa in care a fiert orezul. Cat de putin poate bun si aia.
Sanatate!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
theo_2004 spune:
al meu nu a baut sarurile de rehidratare.
dar apa, ceai de menta , mucilagiu de orez, sote de morcov, orez fiert sunt ff bune DACA VREA sa pape. daca nu doreste nimic iar e ok pt ca simte nevoia de repaus digestiv.
nu-l forta, doar ofera-i.
sanatate maxima
mami lui theo nascut la 29.Oct 2004
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
Qamar spune:
sanatate maxima lui Rudy!
si eu stiam ca nu e bine sa ii dai cartof
Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
www.culinar.ro/forum/continut/Noul-Culinar-ro/17220/Cine-are-cei-mai-multi-Xcenti-/#entry421099" target="_blank">vrei tu frigiderul?
ellej spune:
Noi am avut de doua ori enterocolita. Si i-am dat tot saruri de rehidratare, Smecta si regim (paina prajita, orez, legume - rad numai radacinoase intr-o prima faza etc).
A doua oara, fiind enteroviroza (viroza intestinala) i-am dat si furazolidon de copii; dar poate la voie e enterocolita "simpla".
Sa va faceti bine!
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
miti2004 spune:
CARTOFI NU, fermenteaza.
Si al meu a fost pe Pedialita cateva zile ( in Canada ) insa i-am dat si cereale de orez fara lapte si piure de morcovi, supa de morcovi cu orez...
Nici paine nu e prea bine...
malla spune:
Nu inteleg cum sa nu mance deloc... Regim, desigur, cu ceai de menta, mucilagiu de orez, morcovi fierti, paine prajita, etc... Al meu a avut dizenterie si tot nu i s-a interzis mancarea de doctor...
Andrei si Adriana
Delia21 spune:
Va multumesc tare de tot!!!!!!Din fericire e bine odorul.Noaptea l-am schimbat de 2 ori.....nu am fost la scoala.....ca sa-l vad....cum se comporta si i-am dat sa pape banana si biscuiti sarati.....si e bine,in timpul zilei a avut de 2 ori scaun normal si sa dea domnul sa fie bine.Dar...oare sa-l mai tin pe banane si orez,pe care-l cumparai dar nu l-am fiert inca,sau sa incep maine sa-i dau mancare normala?
Gabbriela spune:
dai o masa de mancare normala dar mai tine restul meselor la regim inca.. nu uita de apa multa e ff buna sa se hidrateze..
quote:
Originally posted by Delia21
Va multumesc tare de tot!!!!!!Din fericire e bine odorul.Noaptea l-am schimbat de 2 ori.....nu am fost la scoala.....ca sa-l vad....cum se comporta si i-am dat sa pape banana si biscuiti sarati.....si e bine,in timpul zilei a avut de 2 ori scaun normal si sa dea domnul sa fie bine.Dar...oare sa-l mai tin pe banane si orez,pe care-l cumparai dar nu l-am fiert inca,sau sa incep maine sa-i dau mancare normala?
noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321
Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato