Negi scosi cu o solutie la Cluj?!

A-ti auzit cumva cele din Cluj de un batrin care scoate negi pe care pune o solutie a carei reteta numai el o stie si in citeva zile cade ...?! ce pareri aveti?
Raspunsuri

unboticutz spune:
nu stiu sa-ti raspund dar am o sugestie: ai incercat sa-ti intaresti sistemul imunitar? am avut si eu si m-am luptat cu ei cu o gramada de solutii degeaba! poti sa-i distrugi dar pot aparea altii. mie mi-au disparut la un moment dat fara niciun fel de solutii externe, doar in urma unei cure de intarire a imunitatii.
de cazut cad si scu solutia de la scholl, cu tinctura de rostopasca, cu badijonari cu usturoi etc. eu cred ca important e sa nu ii dai ocazia virusului sa se manifeste.
---------------------------------------
common sense is not really so common

anelize spune:
quote:
Originally posted by unboticutz
nu stiu sa-ti raspund dar am o sugestie: ai incercat sa-ti intaresti sistemul imunitar? am avut si eu si m-am luptat cu ei cu o gramada de solutii degeaba! poti sa-i distrugi dar pot aparea altii. mie mi-au disparut la un moment dat fara niciun fel de solutii externe, doar in urma unei cure de intarire a imunitatii.
de cazut cad si scu solutia de la scholl, cu tinctura de rostopasca, cu badijonari cu usturoi etc. eu cred ca important e sa nu ii dai ocazia virusului sa se manifeste.
---------------------------------------
common sense is not really so common
La mine nu au cazut cu nici una din solutiile de mai sus,iar sistemul meu imunitar e f bun.
Te rog,spune-mi si mie ce cura pt intarirea sistemului imunitar ai facut?
Cat despre solutia de Cluj,nu am auzit,dar sunt foarteeeeeeee interesata.

Angelinne spune:
Fetelor am fost ieri la acel batrinel sa imi scoata negii. Iti pune ca un fel de acid pe ei....nu vrea sa divulge ce este... ideea e ca pisca un pic dar suportabil, deja s-au uscat parca si mi-a spus ca in maxim 3 sapt trebuie sa cada. eu cred ca functioneaza...de fapt am vazut la 2 persoane care si-au facut. M-a trecut intr-un caiet de al lui eram cam a 3500 persoana.... merge si pe cei cancerosi si practic nu ai ce sa patesti. O sa merg sa imi scot si petele de soare.

speranta spune:
Unboticutz, cu ce ti-ai intarit sistemul imunitar?
Angelinne, ti-a pus numai o data solutia si vezi deja semne ca vor disparea. Cat te-a costat?se palteste/per neg? unde-i aveai?

Angelinne spune:
Eu mi=am pus pe vreo 5 negi si vreo 20 de pete...sunt ca un dalmatian...si am dat 50 ron cred ca se astepta la mai mult....el spune ca ai dai cit vrei. As fi curioasa si eu sa stiu ce solutie e....pare a fi un acid.
preparatul ala cu esenta de otet si planta aceea cum se face? se duc si petele de la soare?

Deus spune:
ESENTA DE OTET SAU OTETUL( MAI INCET DAR SI EL ESTE BUN) ARDE IN INTERIOR NEGI SI MICOZELE. SE PUNE PE NEG DE MAI MULTE ORI PE ZI SI IN SCURT TIMP CAD JOS. AI GRIJA SA NU ARZI PIELEA DIN JURUL NEGULUI.ESENTA DE OTET DE 20% TARIE AM VAZUT CA SE GASESTE PE LIOMARKET.RO ( SI EU SI SORA MEA AM SCAPAT DE NEGI CU OTET )

Angelinne spune:
Eu mi-am mai pus si singura (in timp ce batrinul punea pe altii)si ce e drept nu am sters in jurul petelor imediat si mi-am cam ars pielea cum s-a prelins....sper ca nu o sa ramina urit.Oare in comert nu se gaseste?

energy79 spune:
fetelor,aveam si eu acum cativa ani o solutie DIN BATRANI pe baza de acid acetic(otet),rezorcina si inca ceva dar am uitat.se prepara in farmacie.din pacate am pierdut-o desi era extraordinara!
intr-adevar puneai de cateva ori pe zi si in cateva zile disparea..se facea coaja,cadea coaja(instructiunile erau sa o rupi tu)puneai iar,ustura rau dar in cateva zile disparea...eu am avut multi negi si asa mi-au disparut toti..si fretelui meu si colegilor de grupa din facultate...si f ciudat,insa nu mai apar!
daca vreti sa incercati,o sa incerc sa dau cateva telefoane,poate cineva o mai pastreaza si o pot recupera!
http://i19.tinypic.com/87kqdcg.jpg

mobriq spune:
Eu am scapat de doi negi asta vara, cu o solutie de acid sulfuric (de baterie) de la tata (care e electrician ). Ma ruga de vre-o doi ani sa incerc metoda lui, si cum nu ajunsesem la medic, am acceptat in cele din urma. Pe de alta parte, el stia cat e de concentrat acidul ala, si mai "tratase" si alte persoane inainte. Am tamponat numai negul cu un betisor cu vata inmuiat in solutie, de cateva ori de-a lungul a catorva zile, negii s-au inegrit si intarit si i-am indepartat ca pe o coaja. Pana acum nu s-au format din nou.
Monica si Eduard (3 ani)