Lucian Bute

Lucian Bute | Autor: pisimuky

Link direct la acest mesaj

Nu stiu care e parerea voastra, fetelor, insa mie-mi place, de mor, baiatul asta ! Gasesc ca e foarte dragut si pare tare finut pentru sportul pe care il practica ( vorba lui Base : "Dupa cum arati, as crede ca si eu te pot bate !". M-a impresionat pana la lacrimi cand am auzit discursul lui dupa ce a castigat titlul de campion mondial la categoria supermijlocie ( zicea printre altele ) :"Mama, te iubesc ! Stiu ca nu te-ai uitat la meci !". ( Chiar vazusem anterior un interviu cu doamna Bute si aceasta zicea ca nu se uita la niciun meci in care boxeaza fiul sau fiindca nu suporta sa vada cum e . Hai sa vad manutele sus , care mai sunteti fani Lucian Bute ?

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

[url=http://www.flickr.com/photos/Giulia_20[/url]

Good things last forever.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Si mie imi place Lucian.
E de-o modestie rar intalnita si un talent desavarsit!
Iar atunci dupa meci, cand a facut declaratia adresata parintilor mie mi-au dat lacrimile, m-a impresionat foarte tare.

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

de ziua mea 16.06.2008 vreau sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

eu nu-l cunosc si nici nu am auzit de el.
Ma bucur totusi sa citesc lucruri frumoase despre el

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Si mie mi se pare ok.

De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

este foarte iubit si aici; dupa ultimul meci, in care a cistigat centura de campion am citit pe alte forumuri romanesti forumuri si auzit tot felul de comentarii circotase si fara rost; quebecosii in schimb au avut doar cuvinte de apreciere si lauda la adresa lui; in emisiunile facute de canadieni apare mai des decit in paginile ziarelor noastre de aici.

http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput