Mamici de noiembrie- decembrie (127)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna seara mamicilor si viitoarelor mamici..,nu am mai intrat de mult..,vad ca RGE va tine in curent ,azi ai fost tare vorbareata ,,vad ca George e cuminte ...,sa obisnuit in patut..,sa sti ca si eu ,am observat ca Angi c-am ma juca pe degete asa ca de cateva zile doarme singurica incamera la ea...,pai doar suntem mari deja,nu?!
Eu nu ma mai intrat sa va scriu,ca am avut niste musafiri,iar sotul a fost racit...,rau..,acum e mult mai bine,dar va dati seama ca eu a trebuit sa stau si cu copilul non-stop si sa fac mancare ,vreau sa spun ca au trecut zilele foarte rapid..,bine ca nu am luat si noi raceala,ne-a ferit DD!
Maine vreau si eu sa targ o fuga pana la BabyExpo,sa-i iau niste pijamale si ceva frumos de imbracat ..,ca nu-i mai vine decat 2 pijamale din 10 ,creste extrem de repede,imediat ajungem la 6 kg,Duminica o cantarim din nou! La pampersi folosim deja marimea 3,ca celelalte erau stramte rau!!Are niste sunculite pe ea...!!
Zilele astea vreau sa incep sa-i fac baita in cada,cu suportul acela care are ventuze..,ptr bebelusi,ptr ca in cadita roz..,nu avem loc sa facem pluta ,cum ne place noua!!!

Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

FELICITARI VALI SI MULTA SANATATE LA AMANDOI..,SA VENITI ACASA SANATOSI ,PUPICI!!

Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm

Mergi la inceput

RGE ,ai fost azi la control,parca pe 7 aveai programare,nu?!
Eu va las ,ca sa trezit Angi,cred ca vrea sa pape deja!! Ar manca non-stop,cred ca viseaza numai sticle cu lapte!!

Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Roxana, de la farmacie. Se numeste "ceai pentru stimularea lactatiei", e produs de Fares. Contine chimion, anason, urzica, fenicul, roinita, cimbrisor, menta.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

cap.128

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by gianina

Anca, noi mergem maine pe la 10.

Dany26, tu nu ai tot 2 poze? ca eu am gasit-o doar pe cea de la pagina 11.

Gianina, de 2X mamica de Simona Andreea(24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

am doar una ca nu stiam ca pot trimite mai multe!
dar mersi ca ti-ai adus aminte!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by adinag

Buna dimineata,

am avut o noapte de cosmar, groaznic... Am si in gat si in piept niste dureri de neinchipuit!
Pana la urmaam luat la 4 dimineata un paracetamol (Dany, merci de indicatie, nici nu cunosc sinus) pentru ca nu puteam dormi de dureri de oase si aveam aproape 39 febra.

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

era vorba de Paracetamol Sinussi eu am fost la fel de racita ca tine in sapt 37 deci nu iti face griji pt bb ca nu e afectat!si mie mi-a fost tare frica si nu o credeam pe dr ca nu il va afecta...dar a fost ok!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by catus76_ro

nici eu n-am avut mari arsuri....doar cateva zile puse cap la cap
burtica se face piatra cateodata...da nu-i bai!

Buna,

Si la mine se face burtica piatra, dar e un pic dureros. Pe tine nu te doare chiar deloc?

Ramona: sapt. -39 (Vlad)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by creem

Pupici la toate fetele. Gravidutzele noastre ce mai fac? Mai aveti putin si o sa va tineti si voi puiutii in brate, sa vedeti ce senzatii minunate sunt! Sa fiti curajoase si sa ganditi pozitiv!

fericita de [b]MARIA SOFIA
- 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Eu am inceput sa am niste emotii... de nu ma lasa sa dorm noaptea si atunci cand reusesc visez numa' nazdravanii: ba ca mi se rupe apa si nu gasesc nici un taxi (sau iubitelul e blocat in trafic); sau ca ajung noaptea la spital si nu ma baga nimeni in seama pt ca medicul care ma urmareste ar fi cumva plecat din oras . Numa' de "bine" visez :)).
Eu fac tot posibilul sa-mi ocup mintea numa' cu lucruri pozitive si sa fiu optimista, da' mai "uit" cateodata si mi se face frica de momentul X. Sper din tot sufletul ca peste o saptamana, cand ar fi termentul, (citind ce am scris aici) sa rad cu gura pana la urechi de toate temerile... :)

Ramona: sapt. -39 (Vlad)

Mergi la inceput