Mamici de noiembrie- decembrie (127)
Raspunsuri - Pagina 19
ancadragoman spune:
Roxana eu am de la Chicco.
Vali FELICITARI!!!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
ank lactoza si-a facut imediat efectul?? sau dupa un timp???
voi folositi pt nasuc spray-ul cu apa de mare???
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulinaIASMINA ALYSSA 31.10.2007
eu i-am dat duminica prima data si a facut luni dimineata singur..poate facea si mai repede dar i-am dat dupa ce facuse kk cu supozitor ca atunci il cumparasem.

Ank
Raul
17.10.2007
ancadragoman spune:
Mihuta si a mea la fel dar gata m-am lecuit ,la patut cu ea.
Rox se mai face o slujba la 40 de zile.
anca
de
poze
povestea nasterii
mihuta spune:
Roxule
din fericire doarme fara probleme in patutul ei, dar din cand in cand mai prinde cate un somnic la mami sau tati in brate...
Voi ce faceti cand bebelusii sunt treji, dar nu plang? Va jucati cu ei sau ii lasati in patut ?
mami de Sophia
ancadragoman spune:
Eu ma joc cu ea,ma scalambai de ti-e mai mare dragul si vb ca televizorul.
anca
de
poze
povestea nasterii
RGE spune:
..ANCUTZA ..mersi frumos...mei nu stiu ce sa zic daca sti ca e la fel ca cel de la Avent te ajut.
MIHULE ...eu i-am luat carusel si la centrul de joaca are o chestie tot asa cu melodii si astea i le-am pus la patut ..cand sta treaz ii dau drumul la alea si rade la ele...incepe sa planga cand se opresc sau le loveste si ma duc sa le dau drumul...in rest i-am mai pus un catzelus mic langa pat si se chinuie sa-l apuce isi face de lucru..o data l-am gasit cu coada de la catelus in gura si adormise ..iti dai seama cat a supt el la catel
..ce mama denaturata sunt
..sti care e chestia ca pe mine la un moment dat incepuse sa ma joace pe degete cum vroia "putza" lui si m-au apucat dracii asa ca l-am expediat la patut sa se obisnuiasac si singur ca prea devenise dependent de mine.
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
"Doamne ajuta-ne!!"
Ank83 spune:
am fost azi la un homeopat sa incerc sa aduc lapticul inapoi
ca mai este doar un pic
.Am primit tratament si merg iar la control in 2 saptamani daca nu isi face efectul sau peste o luna.Interesante intrebari mi-a pus , intrebari pe care eu nu le-as fi legat niciodata de lactatie... gen "Daca sunt friguroasa sau calduroasa"... 
Ank
Raul
17.10.2007
Ank83 spune:
si eu il las in patut cand e cuminte ca altfel nu mai scap de el si are acolo niste motunache mici viu colorate la care se tot hlizeste si da cu mana in ele si le cearta pana ii curge saliva din gura 
.Maine merg si eu sa ii iau carusel , ca am vazut ca are efect asupra lor , am un clovn pe care il trag de o ata si are o melodie tare linistita si il cam adoarme.
Asa mai pot sa imi fac si eu treburile .. ca altfel ar fi totul intors ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
Ank83 spune:
de la un timp sta treaz mult mai mult ca inainte si chiar nu mai pot sa fac pe radioul toata ziua
..inainte ii cantam ce imi venea prin cap si te miri ce rime mai trageam...noroc ca nu intelege
.
Si acum ma joc cu el,dar nu toata perioada cat e el treaz
Ank
Raul
17.10.2007
RGE spune:
ANK ce cantareata esti mama..eu daca ma apuc sa-i cant copilului fuge de acasa.
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
"Doamne ajuta-ne!!"

IASMINA ALYSSA 31.10.2007