Mamici de noiembrie- decembrie (127)
Raspunsuri - Pagina 18
adinag spune:
ROXANA,
multumesc mult de tot! S-a uitat de cateva ori dr daca a masurat bine si in general a iesit mereu mare bb, vom vedea, nu? Nu de alta dar ce fac eu cu hainutele marimea 56? ![]()
ENI, laptele matern este un remediu natural foarte bun, incearca!
Adina 37+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Lala_D spune:
Adina la mine ieri , 35 de sapt FL = 68 mm
Parca lungimea asta se inmulteste cu 7 si iti da lungimea copilului :
- in cazul meu 68 x 7 = 47.6 cm
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim pana pe 27 decembrie!
Lala_D spune:
La tine :
80 x 7= 56 cm
Cred totusi ca bebe e mai scund 
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim pana pe 27 decembrie!
adinag spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
La tine :
80 x 7= 56 cm
Cred totusi ca bebe e mai scund
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!AMR maxim pana pe 27 decembrie!
si eu sper ca e mai scund.
dar la 32s avea FL=67mm. eh, de iesit tot va iesi cumva, nu? oricum, multumesc mult!
Adina 37+
PS: scriu cu o mana in pat, de aia asa aiurea
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
dany2007 spune:
SMS de la VALI:
Am venit pe lume la 14.10,am 3.5kg si 51.5 cm,scor 10. Sunt cea mai iubita printesa cu piele roz si ochi negri.Mami e bine,fericita si va pupa.Andreea & Vali Delide.
Sa traiti printeselor si va asteptam cu mare drag sa ne povestiti marea intalnire. Mii de pupicei...
.
Dana
37+
Luca-Rares
AMR - 3 Saptamani de stat in burtica la mami.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
RGE spune:
ADINA..nu ai pt ...e lasa ca daca ii sunt mici mi le dai mie la bb 2..asta sa fie problema cea mai mare
, bebe sa fie sanatos!!
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
FELICITARI VALI!!!! SA FITI SANATOSI!! REFACERE RAPIDA , SA VA CREASCA PRINTESA MARE , SA FITI FERICITI!! VA ASTEPTAM ACASA!!
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
"Doamne ajuta-ne!!"
mihuta spune:
micuta mea doarme bine noaptea, cate 3-4 ore odata.. si ar dormi si ziua daca ar tine-o cineva in brate...
mami de Sophia
RGE spune:
MIHULE ..la patutz cu ea ...asa am patit si eu cu George si acum sta treaz doar cand il schimb si papa in rest nani la el in patut cu jucariile, caruselul...se joaca putin si baga nani..ca altfel va termina plus ca acum ne e drag de ei ii iubim mult dar mai tarziu o sa fie groaznic.
..inafara de molifta aia care se face la 8 zile de la nastere se mai face ceva?...si cand pot sa merg la biserica ca orice om normal?
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
------------------------
"Doamne ajuta-ne!!"