Minunate Scorpiutze, Sarbatori fericite ! (49)
Raspunsuri - Pagina 18
dolcebaby spune:
nu am somn...
am reparat calculatorul si am salvat tot ce aveam pe el
azi ma voi ocupa special sa fac cd=uri cu toate pozele
azi mergem si noi la tara dar ne intoarcem repede, nu cred ca o sa stam de colindat... incepe la 7 seara si riscam sa prindem aglomeratie la intoarcere
am poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2629093480102402592zOZGrQ
va pup si mai vb zilele astea
monica-elizabet spune:
scorpiute vrednicute ![]()
noi astazi suntem in cozonaci
sper sa reusim sa facem cumva si un colacel secuiesc...daca nu...dupa sarbatori...inca nu ne=a construit nimeni nici o forma speciala...asa ca daca nu avem si nu-mi vine in gand nici o inventi...renuntam(pentru moment la idee)
va pup pe toate
spor la treburi
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
nina
nu am reusit sa fac colacul...da sa-ti zic de ce...ca pana la urma forma inventasem...hai sa va zic voua fetelor poate voi reusiti
(la mine coca de cozonac e de vina...nu sta, se rupe...nu-sh ce-are...cred ca totusi trebuie una mai speciala)
deci pe tepusha de la rotisjor am pus doua cutii de lapte(din tabla) din alea de lapte praf...le-am infasurat in hratie de pergament si le invartea rotisorul de n-avea treaba...era super ok...dar coca..se rupe si curge...
nu cred ca mai apari pe-aici in timp util nina sa ma sfatuiesti...sau sa-mi zici ce reteta face cristi din sanda marin ca o am salvata in pc...puuuup pe toate
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
am lipsit din motive de
.
Bodoganici e bine si chiraie.Eu am fost si mai sunt putin racita.
Asteptam Mos' si sper ca sunteti bine.
intregului grup.
Bogdan-Andrei
Lory_k spune:
'Neata fetelor!
ma pregatesc de petrecere!
dolcebaby spune:
Buuuna dimineeeataaa la mos ajun!!!!
Fetelor cum stati cu treaba? Vad ca Flori a noastra a inceput 

Monica imi pare rau ca nu ti-a reusit colacul...
Eu as vrea sa o duc pe Teo la biserica sa o impartasesc, din cite stiu yo cam azi se impartasesc copii.
Voi va duceti vreuna?
Va pup, va doresc mult spor la pregateli si CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI, SA AVETI MESELE INCARCATE SI INIMILE PLINE DE BUCURIE!!!!!
Dodo-pui spune:
Un Ajun de Craciun cat mai fericit!Sa va fie masa masa,sa va fie casa casa...
Multa sanatate si tot ce va doriti!
Multi
de la Ct.
Bogdan-Andrei
nastasie spune:
neata, fetelor si de la noi.am fost super ocupati si cu pieturi si cu pregatiri.azi mai am de facut tortul si ouale umplute.am facut carnatii si toba.pana la urma am convins-o pe mama anul asta sa vina ea la noi ca ei nu au terminat casa.asa ca ii astept de azi la mine.sotul e de tura pana maine, asa ca maine ne adunam cu toti la masa.
va pup pe toate, va doresc un ajun si un craciun fericit, imbelsugat si tot ce va doriti.va pup pe toate fara nici o exceptie.petrecere frumoasa tuturor.
adriana&
razvan 01.11.2004
Anina_n spune:
Primiti cu, colinda ?
www.trilulilu.ro/AdiVoinicul/dc2ead50fbd158" target="_blank"> Deschide usa, crestine"
www.romfelicitari.com/index.php?obj=prod&item_id=423" target="_blank"> Craciun fericit !
Monica, imi pare tare rau !
Asa e, daca nu eu am facut colacul si n-am stat nici macar langa Cristi, sa vad ce pune si cat... Mie mi-a zis doar ca-l face dupa reteta de cozonac, din carte. poate a adaugat faina dupa ochi, sa fie mai consistent aluatul.
Cand il mai face, voi nota tot ! ![]()
Imbratisari si pupici, tuturor ! 

Sa aveti un Craciun, asa cum va doriti ! 
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Sarbatori fericite !