Minunate Scorpiutze, Sarbatori fericite ! (49)
Raspunsuri - Pagina 16
Anina_n spune:
Oh, Monica, n-am vrut sa te intristez !
Impreuna cu "Deschide usa, mama"(nu ti-o postez, sa nu mai plangi), acestea 2 sunt preferatele mele, pe lange cele vechi(O, ce veste minunata, Deschide usa crestine, Ziurel de ziuu...).
Pe mama mamei mele o chema Eugenia, dar nu prea am cunoscut-o.
Eu sunt obisnuita sa fiu tot timpul cu mama, nu stiu cum ar fi sa petrec un Craciun departe de ea. Imi inchipui ca si mamei tale ii este foarte greu fara tine, fara nepoti. Nu se putea sa fie la voi de sarbatori ?
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
monica-elizabet spune:
nu nina
...mi-a trecut...deja m-am obisnuit cu starea asta ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Pisicuta spune:
Anina, ai dreptate, de la Ducu ii zicem lui Vladut "Bady" si la cantat nu prea se descurca, in schimb cu poeziile sta mai bine. Pentru Mos Craciun a pregatit doua. Una-i "tica, tica, tica/ tut mica/cat sica/tota macaica/ dus coala/tica goala" si cealalta-i "nuna, nuna noua/ taie pinea doo/tie mate/mie nonotate" ... imi pare rau ca nu dispun de caracterele romanesti, ca ar fi sunat mult mai haios...
Dolce, imi pare rau sa aud ca ai probleme cu calculatorul si sper din suflet sa-ti poti recupera pozele, caci amintirile sunt singura achizitie in care merita sa investesti TOTUL!
Anita, nu te plange, pui de aglomerare de evenimente, ca va veni o zi in care iti va fi dor de zilele astea! Care ar mai fi farmecul sarbatorilor, daca n-am intra in iuresul asta de cumparaturi, serbari, curatenii, festivitati, gateli, si altele asemeni ... Suntem norocosi ca suntem ocupati!
Pisicuta, de 2 X mamica!
monica-elizabet spune:
este foarte frumos si deshide usa mama 
![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Anina_n spune:
Pisicuta, scrie tot, sa ramna amintire, altfel se uita peste ani si ani.... ![]()
Monica, chiar, ce faceti de Craciun ?
Noi vom fi on-line cu familia din Dublin. ![]()
Fetitele pleaca la Tolpita, sa fie acolo cand vine mami a lor(pe 27 dec.), nu au rabdare sa stea la noi, dara fara mami, pana de Revelion.
Cea mai trista e Cristina, ca ramane fara verisoarele ei dragi. ![]()
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Pisicuta spune:
Moni, super Alex ai! 

Sa se gandeasca el, mititelul, la copii singuri! Spectaculos! Sunt impresionata pana la lacrimi!
Felicitarile mele lui si tie, caci niciodata aschia nu sare departe de trunchi! 

Pisicuta, de 2 X mamica!
Anina_n spune:
Intr-adevar, e deosebit gestul lui Alex, Monica ! 
Asa mama, asa fiu ! ![]()
Inca o colinda draga mie, www.trilulilu.ro/Acelashi/bb4eb48c3af16f" target="_blank">Galbena gutuie, intr-o varianta mai moderna. Anul trecut, Cristina ne-a inebunit(intr-un mod placut
)cu ea. ![]()
O seara cat mai faina, fetelor !

Nina, mami de
monica-elizabet spune:
de Craciun stam acasa nina...doar noi 4 si tot asa o sa intram si noi cu familia sa vb
vrea sa va zic ca proiectul nsotru a luat amploare ![]()
strangand jucariile lor care erau imprastiate peste tot mi-a venit o idee si i-am propus-o lui alex care a acceptat cu multa bucurie...
i-am spus ca caute printre jucarii cu ce crede ca nu se mai joaca si sa le punem si cate o jucarioara in pachetele.
am facut deja un pandispan in alb si negru...nu va zic cat suflet a depus...m-a ajutat cu fiecare chestie care trebuia pusa ![]()
acum am facut o coca sa facem si ceva sarat...inca nu stiu ce forma sa le dam...mie mi-ar fii mai usor ca o placinta cu branza dar el vrea forme rotunde
asteptam sa creasca coca si sa o umplem ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! 
Monica, poate ne vom conversa pe aici... ![]()
Ce gest frumos faceti voi, pentru cei mai putin norocosi ! 
Are Cristina o colega la gradi, Cristinuta de 4 ani si jumatate, venita la gradi pe cand avea 2 ani juma'te. Cristinei mele ii este tare draga si tot ce-i ramane ei mic in materie de haine si incaltamine, la Cristinuta merge. E si micuta de statura fetita si e tare scumpa cu ochii ei mari si inocenti. Are si o situatie mai grea, fiind 4 copii la parinti si toti scolari, mai putin Crsitinuta. Acum lucreaza ambii parinti, dar cu 1 an in urma nu lucra decat tatal.
Daruiesti si primesti, asa am invatat-o pe Cristina. Daruiesti bucurie celuilalt, dar si tu priemsti bucurie, multumire sufleteasca, ca ai facut pe cineva fericit, azi. ![]()
Aseara am fost cam dezamagita la serbare, care a constat doar in sceneta nasterii lui Isus, timp in care se mai si colinda. Nemultumirea vine vizavi de educatoare. Pt. a nu deranja copiii cu blitzurile, n-am avut voie sa facem poze in timpul scenetei. Corect, dar de la ditanta nu prea le intra in ochi blitzul.
Cadourile pt. copii n-au fost aduse de nici un
. Au fost aduse de parinti, copiii stiind totul, nefiind nici un secret, doar ca s-au amestecat si dat la fiecare copilas, darul adus de altcineva decat de parintii acestuia. "Bine, dar
, de ce n-a venit ? ", m-a intrebat Cristina. "....Va veni acasa ", ce puteam sa spun ? 
Aici, la unguri, Mos Nicolae al lor, Mikulas, este cel imbracat in rosu care vine cu daruri la copii. Pe cand, la Craciun, vine ingerasul si le lasa darurile sub brad, asa cum ingerasul l-a adus pe Isus, Mariei si lui Iosif.(Asta a fost rolul Cristinei in sceneta, ales de ea.) Pozele si 2 filmulete, le puteti viziona, aici.
Ma gandesc ca de aceea nu a aparut
la gradi, la Cristina. In schimb a aparut Mos Nicolae, pe 6 dec. ![]()
Cam asta e povestea serbarii la Cristina.
O zi cat mai faina, va doresc, fetelor, care pe unde sunteti ! 

Nina, mami de
Sarbatori fericite !
monica-elizabet spune:
Buna scorpiutelor,
nina, nici nu se putea ca printesica ta sa fie altfel...sunt convinsa ca are o inima si un suflet mare
si daruieste cu mare bucurie...nu-ti pot explica "lumina" din ochishorii lui alex cand daruiam micutele pachete ![]()
foarte frumoase pozele,filmuletele nu am apucat sa le vad fiindca-mi incarca prost
cristinutza era patrunsa de rol
cat depsre mosh...sa sti ca intr-un fel e mai bine...decat sa aduca un mosh imbracat aiuristic(care se le trezeasca suspiciuni) mai bine asa ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post