Minunate Scorpiutze, Sarbatori fericite ! (49)
Raspunsuri - Pagina 14
georgi75 spune:
Salutari
Eu inainte de vacanta astept serbarea de azi
.Am emotii.Am calcat deja, ma pregatesc sa plec la gradi.Pun poze.
Bun venit noilor scorpiutze.
tot 
Anina_n spune:
Georgi, succes la serbare, Zambaretzei tale frumoase ! 
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
monica-elizabet spune:
ok nina..nici o problema ca oricum nu ma apucam acum de colacul secuiesc(de craciun cand fac cozonacii) ![]()
abajurul se face asa: pe o banda de scoci lat(si lunga cam de 1 m)se pune o hartie colorata(doar pe jumatate din latimea scociului dar lunga tot cat el) jumatatea de jos din latimea scociului ramanand libera apoi se taie fasii colorate(cele care atarna) si se prind fiecare la rand pe banda de scoci ramasa jos ....apoi se uneste(lipeste) la cele doua capete si se face un rotund, se taie un cerc din carton dur si se lipeste sus(ca sa mentina abajurul rotund) apoi se fac doua gauri in cercul din carton si se introduce ata sa-l poti atarna...
cred ca n-ai inteles nimic din ce-am zis...ca nici eu care am fost acolo la construirea lui nu pricep ce-am scris
dar uite daca vrei il pun pe alex sa mai faca unul mai mic diseara si-l pozez bucata cu bucata ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
nina, te-am bagat intr-o "problema" fara voia ta ![]()
iertare maria ta 
sunt doua fete la bucatarie care intreaba de o reteta de cozonac pentru diabetici...stiu ca tu ziceai ca sotul tau face reteta asta de colac secuiesc de fapt dupa o reteta de cozonac cu mai putin zahar...si papa si cristinuca din el...poti te rog sa le dai si fetelor reteta?
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! 
Georgi, asteptam pozele de la serbare si povestea serbarii ! ![]()
Monica, am inteles cum vine cu abajurul. Nu stiam pe ce ati prins fasiile acelea ca sa stea abajurul tare si rotund. ![]()
Il executam si noi, ca....tot avem nevoie de un abajur. ![]()
Aluatul pentru kurtos era executat cu mai putin zahar, dupa reteta de cozonac din cartea Sandei Marin. Nu stiu daca diabeticii tip II, isi calculeaza cantitatile de glucide(hidrati de carbon-HC) din ceea ce mananca. Noi putem sa-i dam Cristinei mai multa insulina, in caz ca mananca mai multi HC.
Eu tot ce ii dau sa manance calculez. Kurtos-ul l-am calculat cu 60 HC la 100 de gr. Cozonacul ar putea tot asa sa-l calculeze, daca nu e prea dulce.
Asadar, reteta, ca asta le interesa pe fete, este cea din cartea Sandei Marin. Diseara, pot sa o caut si sa-ti trimit un PM cu ea.
Am reusit sa pozez forma aceea pt. kurtos, aici !
La focul de sus se coace, ca e pe rotisor trasa forma.
Daca nu intelegi ceva, da-mi de stire ! 
O zi cat mai faina, fetelor ! 

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
georgi75 spune:
Salutari
La serbare...a fost minunat.Desi era grupa mica toata lumea si-a spus rolul sau poezia fara emotii sau plansete.Chiar le era teama educatoarelor de asta.,Un singur baietel renuntase la un moment dat si se dusese langa mami pe bancuta dar a iesit la rampa pana la urma.
Am ras...am plans...De toate.
Erau minunati cum dansau, cantau colinde pocind cuvintele.
De la fi-mea citat: Steaua sus rasare / Ca o haina mare ![]()
Stefi s-a descurcat si ea bine, fara emotzii nici macar cand s-a intalnit cu Moshul.Incantare maxima la aparitia lui ![]()
Va pun si pozele repede caci trebuie sa fug 
Serbarea noastra
Pisicuta spune:
Salutare scumpe scorpiute!
Am poze proaspete, prospatute de la serbarea fulgusorului meu de nea, asa ca va las sa va delectati o leaca, in pauza dintre curatenie si cumparaturi!
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
Va pupicesc dulce pe toate! 

Pisicuta, de 2 X mamica!
Anina_n spune:
WOW, ce fulgusori frumosi !!! 
Am vazut un fulgusor baiat, foarte elegant si frumos si un fulgusor fetita, cu 2 codite, zambareatza cum o stiu. Doar la Mos a fost mai serioasa. ![]()
Multumesc pentru frumoasele poze, fetelor ! 
Restu' scorpiutzelor pe unde sunt ??? Hello !
Nina, mami de
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor,
wow nina...multumesc mult...super fain arata forma si ce profesional a fost prezentata
nu cred ca reusesc eu sa fac asa ceva...dar ma straduiesc ![]()
ref reteta...cand poti o zici si le-o postez eu fetelor...multumesc in numele lor 
pisicuta, georgi...sa va traiasca fulguletzii
tare frumushei
noi suntem pe-aici, ascultam colinde, mai confectionam ceva, mai lipim, pandim vremea sa iesim afara printre picaturi 
![]()
va pup sa aveti o zi buna
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Anina_n spune:
Monica, Cristi s-a ocupat de prezentare. El a facut si forma aceea trasa pe rotisor. ![]()
Pupici !
Nina, mami de