Minunate Scorpiutze, Sarbatori fericite ! (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

buna seara scorpiute...am intrat si mai dimineata,si am scris un mesaj,dar nu stiu ce am facut,ca l-am sters din greseala...asa ca iata-ma din nou1in primul rand LA MULTI ANI,fetitei,monicai..sa ii dea dumnezeu sanatate si noroc,si parintilor la fel,ca s-o poata creste frumos,in al doilea rand,va multumesc pt primire,si daca tot m-ati primit printre voi,se cuvine sa va zic cate ceva,despre mine,nu?
mihaela,mami de andreea,10 ani jumate,copil nazdravan si plin de personalitate si mami de mihaita 4 ani si trei luni,un copil la fel de nazdravan,numai ca in privinta lui,fericirea ne este putin umbrita,datorita problemelor de sanatate(are tulburare autista)...dar nu ma plang,doamne fereste de mai rau,si traiesc cu convingerea,ca va iesi soarele si pe strada noastra,intr-un tarziu....eu am schimbat prefixul pe 16 nov(vreau si eu in listuta)si momentan,stau acasa cu mihaita!cam atat despre noi...mai sunt multe de spus,dar sa o luam treptat....va multumesc inca o data pt primire!

http://good-times.webshots.com/album/561782821wdPSRy ce ziceti de zburlita si de somnorosul meu?

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Mihaela, multumim mult de urari si pe tine si pe frumusheii tai de copilashi...sa va dea Dumnezeu si voua numai bine, multa sanatate si tot ce va doriti( are pustoaica ta niste ochisori de m-au bagat in boala )
noi am fost la mica petrecere, a fost fain si astia mici s-au simtit bine, am facut si poze cu un Mosh Craciun gasit din intamplare...ruxi a fost tare sfioasa cu el
va pup pe toate, sa aveti o noapte buna

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mah,mah,mah.....gata,piua!Io nu ma mai joc....ce-i aici?Bal de negri?!Voi altceva nu stiti sa vorbiti decat de cozonaci,pandispani,fripturi,carnati si alte porcarii?!Eeeeeehhhhh....pai pana cand o viata amara?!Io nu tin cure de slabire,nu am greturi la nika....teroristelor....Bin Laden e copil de migi pe langa voi,minunatelor!

Cre' ca stiti de gluma,da?

Pai ma bucurez ca ati fo' harnice in viched,cu scrisul...Noi am facut shoppinguri,mai de-ale gurii,mai de-ale Mosului....stiti voi!!!
In rest...ok.Vineri sau sambata merem si noi la cumparat de bradut(sunt niste scoruri....a s t r o n o m i c e).Dar tre' sa vina Mosu',ce sa facem?

Pisicutzo draga...uelcam printre scorpii.Ma bucur sa te regasesc si aici!Sa-ti creasca mari si sanatosi gorobetii scumpi si felicitari de serbarea fulgisorilor!
Esme...hehehehehehehe....mey ce m-am distrat cu poestea tzatzelor...sa dea Domnul sa fiti sanatosi si sa ai papa mult in ele...sa dai la bebic cat mai mult.La mine recordul de alaptat a fost cu Luana,1 an si 3 luni si i-as mai fi dat,dar s-a lasat singurica de sportul asta.Si nu pregeta sa iei concediu...i-ati si te odihneste cat mai poti,profita...Cum a fost la party?ce au zis colegii de organizare?
May Ninocika...hihihihihihihihi...cum le potrivesti tu si crosetezi cuvintele...cineva din Timisoara,hai?!Mah,arata colacul ala secuiesc a lu' Cristi al tau ca bradul...io-s moarta dupa asa ceva.As' vara la Busteni am stat 45 de minute la o coada imensa sa iau si dupa ce ca cerea 11 roni pe o bucata,eu am cumparat 4 bucati...ca doara nu statusem atat la coada,sa iau doar unu',pai nu?!Si am halit pan' ce am simtit ca ultima bucatica mi s-a oprit in laringe....
Monicuto...ce mai?Voi sunteti artisti in toata regula!Pai duminica Marius a fost artistul nostru,ca a conceput(asta-i cuvantul) calendare pe comp,sa le vanda Alex diseara la actiunea aia caritabila de la scoala....au iesit faine...Sanatate copilasilor si sa scape Ruxi de tuse!Si Luana e la fel,dam soripel...
Gabi...nici eu nu le am cu prajituritul...eu cumpar de-a gata!Nici nu ma gandeam ca pozele is in Orasel...pe vremea cand Alex era micut Oraselul era in fata Teatrului de Stat,la Mircea cel Batran.Ce face Bogdanel?
Lauriciule....Luana a plans la prima zapada si pasea pe ea ca matza,in varful pernutelor....nu stia ce e aia si vroia numai in brate,ii era frica.Acuma,ca a nins putin si in Timisoara,nici nu se pusese zapada pe jos si urla la ta-su sa-i monteze sania.Eeee,cu rochita...Marius a fost capul rautatilor,el a cumparat-o.Dupa mine eu n-as fi aruncat atatia bani....dar cu sufletelul lui...nu te pui.Apropos:Teolina ta nu face gashca exclusivista cu ta-su?La noi asa e:Luana cu ta-su si restul,se intra in gashca pe baza de invitatie....ta-su e printul cel frumos,Alex e printul,iar eu vrajitoarea cea rea...Ca ziceam cu rochita:poate nu se vede,dar aproape toate fetitele au avut rochite superbe,de-a gata....niciuna nu avea cusuta de mamici.O singura fetita avea costumas de la gradi,uratel...ca bou' de ta-su ii uitase rochita acasa,iti dai seama.Asa a plans mititica....Pupici si sa faci poze cu omu' de zapada!Si am vazut creatza...e superba!
Nina 2....arunca draga mea,ca io stau cu gura cascata!Din punct de vedere culinar in topul preferintelor mele se situeaza Craciunul...is fan porcarii!
Monica...revin...si eu am vazut masuta d-aia ce aduce Mosu' la Ruxi...foarte misto!Ati luat?Iar tortuletzul arata bestial,ti-am zis io mai sus ca sunteti artisti...si cred ca a fost tare gustos!Si zic si eu LA MULTI ANI!minunii Ruxi...sa aie parte tot binele din lume!
Mira,nu aveti zapada?May,sti?!in mintea mea Elvetia se asociaza cu zapada...nu stiu de ce?Craciunul il petreceti acasa sau la munte?
Mira....am salivat pe tastatura...ce de prajiturele...iar ajutorul la crosetat praji...e cel mai tare!Pupici vrednicutzului!
Mihaela umflatel,bun venit in gashca!Ce copilasi frumosi ai!sa-ti traiasca!
Adriana....spor la treaba!Si sa pui poze de la serbare!

No fete,io azi la ora 17 merg la serbare la Alex,actiunea caritabila...cum fiecare trebuie sa faca cate ceva din care sa iasa bani....ca exemplu:are Alex doi colegi care deseneaza frumos si ei doi vor face tatuaje ce se duc cu sapun....asa ca ne-am stors creierii,ce sa faca Alex?!Si ne-a venit ideea cu calendare.Imi pare rau ca nu le-am pozat.Marius le-a creeat pe comp,ca de mana ieseau nashpa rau si nu s-ar fi vandut....le-a tiparit si le-am gaurit...sper sa scoata banuti pe ele.Doar 3 bucati am facut.Plus ca platim,noi parintii,1 ron intrarea la sceneta....toti banutii stransi vor fi donati la oncologie copii,cum va scriam.Sunt curioasa si nerabdatoare pentru diseara...o sa filmez,ca aparatul foto pleaca la colegul de servici al lui Marius,ca si el are serbarea azi,dar la baietelul lui,grupa mica....ce sa facem?Ne ajutam unii pe altii,ca asa e frumos!No,o sa va spun io impresii si de-oi reusi sa fac cumva sa iau secvente din filmare,o sa vad eu cum le postez....
Gata....ca m-am intins ca placinta.Va pup pe toate si va doresc o zi super....mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,

La Multi Ani RUXI !!!! Multa fericire si sanatate sa fi frumoasa si norocoasa si sa ai parinti cuminti .

Petrecerea a fost resusita, toata lumea a primit cadou si toti prichindeii au primit si iei cadouri. Au topit sarmalele facute de moi intr-un asa hal incat romanasii din divizie nu au reusit sa ajunga la ele. Am ras de m-am spart pe tema asta, fiindca evident ca romanashii asteptau sarmalele cu sufletul la gura

Poze or veni dupa ce om face upload . Ce sa vedeti mai la mine, cat de ...cat un elefant sunt. M-am uitat si eu azi la pozele de la petrecere, desi am pus 4 kile de la inceputul sarcinii (16 saptamani)arat de parca as fi pus 100 din cauza tzatzelor. Apropo, ori m-am super odihnit in uikend ori faptul ca am iesit din primul trimestru imi prieste. Nici spatele nu m-a mai durut mai deloc (si nu am stat chiar degeaba) nici un fel de mini greata nu am mai avut. Ieri am iesit la vanatoare de brad. Am gasit in al shaispelea loc . Din cauza ca am avut anul trecut un brad super stufos...a trebuit musai sa cautam si anul asta unul similar, in final l-am gasit si e genial Creda ca diseara il amplasez pe locul lui si apoi pana in uikend il impodobim noi.

Va pup cu drag si va multumesc pentru ca imi sunteti aproape!!!

esme

Mergi la inceput

buna scorpiutelor,
suntem si noi pe-aici...
ana, bafta diseara la scos banuti pe calendare...super idee ati avut...
esme, am bucur ca a iesit fain
pe amandoua si va multumesc pentru urari, sa va dea si voua Dumenzeu numai bine si tot ce va doriti pentru voi si copilashi
toate scorpiutele, sa aveti o saptamana minunata ca voi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
Avem poze noi, de aici, incolo... la sfarsit sunt si 2 filmulete, unul cum se pregatesc fetele de mers la colindat si al 2-lea cu o poezie invatata de Cristina de la Patricia, verisoara ei de 8 ani.
La Cristina serbarea e joi. Cred ca vor avea si o sceneta cu nasterea lui Isus, din ce povesteste Cristina ca face la gradi si abia astept sa o vad.
Mihaela bine ai venit ! Incerc sa te trec in lista cat mai cutrand posibil ! Scuze de inatarziere !
Revin diseara, de acasa.
Va doresc o zi cat mai faina in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Nu ca ar fi prea multe de vazut va dau link la pozele de la petrecere. Atentie nu se vede mancarea deloc, pozele fiind facute cam in zona impartirii cadourilor iar mancarea fiind pe mese pe partea cu geamuri a salii. Cand vedeti elefantul puteti sarii peste poza ca sa nu va speriati, oricum le-am omis pe toate cele in care se vede in intreaga lui splendoare elefantul!

http://community.webshots.com/album/561799132ivmnFE

pup iu,

esme

Mergi la inceput

nina, minunat canta fetele...bravo...felicitari! si noi am invatzat cantecul de stea dar nu pe tot mosh craciun doar prima strofa o stie ruxi...alex pe tot...si cel din mijloc ia sculati voi boieri mari...nu-l stim succes fetelor la repetitii si apoi la colind pe toate 3
esme...esti o frumushica

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Buna dimineatza!

Fetelor m-am procopsit cu un virus care imi face calc sa "mearga" atit de incet ca-mi vine sa il arunc pe geam
Partea naspa e ca nu stiu ce sa-i fac

Nu pot sa vad pozeleeee voastre, mi-ar trebui o zi intreaga

Ana asa a facut si Teo ieri cind am iesit afara, exact cum spui tu ca a facut Luana. Am coborit-o cu forta din carut dar a plins si nu s-a mai miscat pina nu am pus-o la loc iar apoi imi arata ghetutele sa i le sterg de zapada
Am si poze dar nu ma incumet sa ma lupt cu calc asta nesuferit

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata fete,

In primul rand sa spun ca am azut pozici de fete frumoase si "colindacioase" de-ale Ninocikai...si cu zapada de mi-au iesit ochii din cap ca la melc si mi s-au lipit de ecranul monitorului...vrei sa ma omori cu zile,tu Nino...asa-i?!...si poze de chef de Esme...cu elefantelul la purtator...faine...Mah Esme,ce coleg misto ai...uau!Mi s-or scurs ochii pe monitor...Auzi?Da' la matale ce-a adus Mosu'????Sau tu doar imparteai darurile????Si sa mai zic:esti totala cu tzitzile...cum ti se par tie imense????Mie nu mi s-a parut....Sa-ti zic si eu:in sarcina cu Alex am ajuns de la cupa B la cupa E sau F....aveam un tzatzar de o cupa puteam sa mi-o pun scufita pe cap....Lasa,sa fiti sanatosi,asta-i important!Nah,si vroiam sa mai adaug:cum treci de 4 luni incepe traiul pe vatrai....te vei simti din ce in ce mai bine si mai plina de viata si vei avea un chef de....iuhuuuuuu!Hihihihihihihihihhi...

Ninocika,may ce-mi plac fetele tale si de tine,ca sti poezia foarte bine...meriti darul de la Mos'...Dulci foc fetele!Si braduletul ala mititel e super frumos!Mi-a placut in mos special ornamentul de Craciun.Il tineti aprins mereu?

Laurico,las' ca la anu' o sa urle Teolina sa ii scoateti afara saniuta...trece!Cu compul vezi ca sa ii faci o defragmentare si de nu merge cauta un program de devirusare....In cel mai rau caz,sper sa nu ajungeti la asta,trebuie dezinstalat tot ce ai in comp si reinstalat.Cauta programe anti virus si instaleaza,Firewall e bun...cam atat stiu eu sa zic.

Fetelor,sa va spun:aseara a fost un maaaareeeee kkt....Am ajuns la 16.45 la scoala la Alex,am mai stat pana la fara 10 sa vina si Marius si ne-am dus in fata uneia din scoli(ca sunt doua,una noua si una veche,cladire istorica)si stateam acolo.Am tras de usa...nexam,incuiat.Intuneric prin clase...Marius zicea ca am ajuns primii.In fine,la un moment dat,de pe drum ne vedem mama unui coleg de-a lui Alex si ne intreaba ce-i cu noi si i-am zis ca asteptam sa mergem la serbare ,la care femeia ne zice ca serbarea s-a terminat de la 16.30,ca a inceput undeva in jurul orei 16.00.Mi s-a luat aerul...am mai vorbit cu femeia si ce sa fac?Am plecat catre scoala veche,sa ma cert cu cineva,cu oricine,sa ma descarc...Si ajung acolo,diriginta a facut o moaca de imi venea sa-i sparg fata si i-am zis ca noua Alex ne-a zis ora 17...la care ea imi spune ca vineri a anuntat ora 16....Am intrebat-o unde era Alex cand ea a anuntat?Era in clasa?La care diriginta spune ca da,era prezent....dar numai fizic,ca cica e atat de imprastiat si visator,ca trebuie sa-l bata pe umar sa percuteze....Asa ca mi-am cerut scuze,m-am suparat pe fi-miu si l-am certat de fata cu colegii ca sa simta ca-s suparata fleashca pe el,i-am zis ca degeaba are cap daca nu-l foloseste....si uite asa am ratat serbarea.
Am vorbit cu parintii prietenului lui Alex sa ne dea si noua pozele facute de ei,amabili oamenii si mi-au promis ca mi le face pe un CD...
Calendare n-am mai pozat...si iar m-am enervat...cand am ajuns eu calendarele erau vandute...le-a dat Alex ca painea calda...si il intrebau daca mai are.Deci Monica...poze cu calendare...sufletu'!!!!!Asa ca Marius e talentat foc.Un calendar l-a vandut cu 10 roni,unul cu 2 roni si unul cu 3 roni.Iar pe cel cu 3 roni l-a cumparat diriginta....Asa ca in afara de calendare alti banuti noi n-am mai dat,dar ma consolez cu ideea ca cei 15 roni stransi au fost cu folos.
Cam asta e cu evenimentul de aseara.Inca sunt botoasa pe Alex...sa faca el una ca asta?!....dar o sa imi treaca.I-am zis ca anul asta la ratat din albumul de amintiri,asa ii trebuie daca caii lui verzi plutesc in nestire pe pereti,el e pe planeta Marte calare pe un tzunami....
No,fete....va pup si va doresc o zi super!Mai vorbim noi....Joi avem la servici cu copiii....vine si aici Mosu',iar tot joi,seara,cheful la carciuma,intre noi angajatii....Trai pe vatrai,ce mai?!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput