Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Danielle, doar 3 milioaneeee? Pai venim toti 4.

Annisia, pai vineri e surprizaaaaaa.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

Vreau sa va arat doua poze cu muntii vazuti din bucuresti, facute pe 20 noiembrie.
http://entertainment.webshots.com/photo/2651118030101413837yGcSIW
http://entertainment.webshots.com/photo/2801333600101413837xPqBkv
pentru o buna vizualizare dati zoom.

FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
Poze BB

9 luni si Greierasul a aparut (FILM) **NEW**

Flori graviduta si BB la echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

DANIELLE nu se vede ca este stramb ,daca nu citeam ce ai postat tu nu imi dadeam seama ca este stramb ,stai linistita sunt foarte frumosi .

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

stati asa, ca eu am trecut prin 2 pneumonii interstitiale cu Sofia, acum exact 2 ani.
La prima a fost asa:
raceala nashpa, terminata cu tuse de ziceai ca-si scuipa intestinele. Dupa 10 zile luat primul antibiotic, Ospen, sperand ca trece.fata avea 3 ani si 2 luni si era la primu ei antibiotic.
Dupa ospen febra sub 38 si tuse naspa.
Merg direct la radiografie unde se vad plamanii prinsi total, rau de tot.
A venit d-na Culcer la noi, si i-a dat imediat Augmentin plus alte minuni de siropuri, fluimucil din ala care se dizolva, Ketof.
Se face fata relativ bine, stam inca 10 zile acasa de la terminarea bolii si ma-sa inconstienta o trimite la gradi.
Peste 4 zile a doua pneumonie, mai naspa ca ailalta.Schimbam 3 asternuturi pe noapte, tusea pana vomita Galagia.
D-na Culcer nu ne mai da antibiotic, facusem analize inainte si se vazuse clar ca era virala treaba, nu facuse Sofia supra infectie (pt teama dev supra infectie i-a dat tura 1 de Augmentin)
ne-a tratat cu Aerius, sirop de tuse, i-a dat fier (hemoglobina era scazuta), vitamine, imuno baby, fluimucil, etc etcetc.....
dupa vindecare fata mea era palida ca moartea-n vacanta, slaba , apatica si casca incontinuu de ne recomndase miofiln pt inima...numa ca mi-a fost frica si nu i-am dat.
Abia dupa o luna de Busteni cu aer tare de iarna si-a revenit .
De atunci a mai facut raceli urate, dar nu asa.

Acuma intelegeti de ce prefer sa-i stric caracterul stand acasa, decat sanatatea ei si-a lui bebe mic...mi-e frica rau de pneumonie la Gheorghe luata din cauza unei viroze banala pt Sofia, dar luata de la gradi unde virusii sunt MULT mai nasoi.

Concluzie: daca peste o saptamana ti se pare Tomasa ca Tudor nu e ok, du-l direct la radiografie.
Instinctul imi spune totusi ca nu va fi cazul.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by micki13

buna fetelor.. ne primiti si pe noi pe listutza
Raul Catalin
15.10.07
scor10
3500gr
51 cm
ora 12.20
multumim

mai avem o mamica noua

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by tomasa

quote:
Originally posted by Andries

Sabina pai e bine ca Sofia macar se preocupa de frat-su, la mine, ala mare l-a clasificat pe ala mic "piticania" si gata, nu mai prezinta mare interes pentru el ceea ce mie pe moment imi convine. Despre haine, sunt foarte frumoase cele albe, dar gustul meu e mai colorat, chiar acum ma gandeam ca nu am avut niciodata haine albe complet la copii.

Cu diversificarea... eu as zice mersi sa reusesc sa nu-i fac rau, daramite sa ajung sa spun ca am facut numai bine!! Din ceea ce vad eu, Mirciulix are un stomac mai sensibil si trebuie sa fiu mai atenta, Victor a fost muuult mai rezistent.

Andries

Tu uneori scrii de parca as fi scris eu . Ma recunosc si la partea cu hainele (desi, eu la Botez l-am avut pe Tudor imbracat exact in genul ala din pozele Sabinei, numai in alb si mi-a placut, a fost singura data) si la cea cu diversificarea.
Sper sa faca si a mea o forma usoara daca nu va fi posibil sa scape de ea. Tudor insa e cobza si ma gandesc cu groaza ca eu nu pot lua mai nimic. Am mai auzit si ca bantuie o pneumonie interstitiala care nu se aude la stetoscop... au facut asa ceva 2 bradutzi, colegi de generatie cu Tudor, care insa merg la gradi. Nu prea stiu eu ce inseamna asta si cum ar fi putut lua asa ceva dar suna destul de grav

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Stai linistita ca nu va face decat cel mult o forma usoara. De luat buline e mai greu, doar vitamina C si paracetamol, ceai cu miere si lamaie (portocale nu stiu daca ai voie daca alaptezi) sirop Stodal daca te apuca tusea (poti sa ii dai si lui Tudor) si multa odihna (daca se poate).

Cum o fi pneumonia care nu se aude la stetoscop ??? eu cred ca e o scuza jalnica a pediatrilor, auzi nu se aude!! Din experienta spun ca puii de gradinita au sanatatea fortata de foarte multe viroze si de parinti inconstienti care-i trimit cu muci si febrili la gradi pe motiv ca nu au cu cine sa ii lase acasa, motiv pentru care ajung intre 2 si 3 ani sa faca forme foarte urate de boala. Cred ca asta e cazul colegilor bradutzi. Daca Victor era mai mic cu un an nici eu nu l-as fi dus la gradi, dar asa, la 3 ani si aproape jumatate e deja antrenat si rezistent.

Sanatate maxima!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Tomasa, am vazut ca vorbeai de pneumonie interstitiala. O prietena de-a mea are o fetita de 1 an jumate care merge la cresa, de unde a si luat raceala care mai tarziu s-a tranformat in pneumonie. Initial a tratat raceala, crezand ca e gata, dar fata innafara unei tuse de care nu mai scapa nu avea niciun alt simptom, si 2 doctori au consultat-o si i-au zis ca n-are nimic. Dar cum tot tushea a dus-o si la Tg. Mures la un alt dr. care i-a facut radiografie si a vazut ca plamanul drept era plin de puroi si cel stang incipient. Asta v-o povestesc nu ca sa va ingrijorez ci pt. ca am vazut ca existau nedumeriri in ce priveste pneumonia asta si descoperirea ei cu stetoscopul. Sunt sigura ca Tudor e doar racit.

Da, Roxana mosul cu pene e al meu. Mi-a scapat un 'ioi' cand am citit patania Alexandrei de la 2 ani. Mie mi-e frica de pe acum de cate i se vor intampla si cate i s-ar putea intampla. Sunt atat de iutzi iedutzii astia mici ca te iau prin surprindere. Bine ca nu i s-a intamplat nimic grav. Cate o cicatrice poate fi chiar sexi

Maria, e un frumos ficioru'. Si fata la fel.

Danielle am vazut si eu bradutzii tai. Lui Ebonee o sa-i placa si mai mult fiindca sunt primii ei bradutzi.

Annisia, Yannis e un smecher si jumatate, pe langa faptul ca e frumos de pica. O sa fie coada lunga la usa casei tale mama soacra. Aia cu globul mare si rosu langa caputzul lui Yannis imi place tare.

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Annisia

quote:
Originally posted by Andries

Annisia esti un vis peuntru un barbat

Da...si inca unul foarte urat...

Micul Yannis creste mare

Da' ce-ti veni?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

la Sofia NU s-a auzit la stetoscop.Pt ca nu s-a auzit am fost trimisi la radiografie.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

alehiam, Andries, multumim
Annisia, foarte frumoase pozele, cred ca a durat ceva sedinta foto; se pare insa ca lui bb Yannis ii place sa pozeze, ca asa senin e... Un scump, ce sa mai vorbim !
danielle, imi place mult bradutul lui Ebonee, e asa delicat, ca de fetitza. Si nu se vede ca ar fi stramb. Iar sub bradul vostru vad ca deja a sosit cadoul
Maria, frumoase odrasle ai, sa-ti traiasca ! Iar papanashul cel indragostit sa aiba grija de dulcetzica ei surioara
M-am indragostit de Mosul ( sau lebada ?! ) care si-a pus pozele pe contul comun de flickr. Ei bine, asta vreau sa fie Mosul care ne viziteaza anul acesta
vmkriss, interesante poze. Macar asa sa mai vad si eu muntii. In ce cartier sunt facute pozele ? Ca poate se vad si de la mine de la geam si nu mi-am dat seama

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput