Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Danielle, cred ca am ratat linkul tau, mai pune o data te rog. Oricum la tine nu ne putem invita ca nu ne plateste tati biletele de avion.

Maria, uitasem ca le ai la semnatura, scuze. Pune si tu un spatiu inainte de link ca asa e greu de vazut. Acuma le studiez.

Tomasa, pai ma apuca groaza, daca de aia e Andrei apatic? Si febra 38.2 a avut, acum nu mai are. Tudor nu cred ca are asa ceva, eu zic sa nu te ingrjorezi. Daca mucii sunt verzi, fa-i si un exudat nazal, Alex facea asa in perioada in care avea streptococul pneumoniae in nas.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sabina, am uitat sa-ti scriu de Badiu. Nu are vina el pt. tromboze si problemele respectivului bebelus. Iti dai seama ca nu totul se vede la eco, nici macar la doppler care verifica fluxurile sanguine. Iar el, chiar daca recomanda aceste analize, astea sunt din sangele mamei nu al copilului, sunt destinate diagnosticarii ei, eu asa stiu cel putin. Pana la urma si tehnica asta are limitele ei, din pacate cum vorbeam noi in sarcina, garantii nu ne ofera nimeni si nici un test, suntem in mainile Domnului.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Pai de fapt asa ar trebui sa vina Mos Niculae, cu dulciuri. Dar...am zis sa ii fac o bucurie Alexandrei si sa isi primeasca si niste caluti.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by danielle02

vad ca nimeni nu s-a omorat sa se uite si la bradutzii mei

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

nu fi trista ,cum nu se uita nimeni?Ebonee se uita cu admiratie.Vazut bradut drept ,bradut inclinat ,frumosi amandoi.

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Pai ce e fata vineri? Ai agenda incarcata sau cum? Lasa, macar adu fata sa facem discoteca!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Offf, Rox, nu ma gandeam ca te-as ingrijora si pe tine.... Nu a fost intentia mea, nici nu stiam ca Andrei a avut febra. Oricum sa stii ca baieii astia au avut si alte simptome, nu doar febra-mesajul lui Shobo:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111947&whichpage=12

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

da,maria cel mai micutz si stramb e al fetei,da` inca nu e gata,trebe sa imi i-au alt transformator (sau cum so chema) ca s-a ars si sa il completez la loc cu ornamente si sa il indrept
roxana ptr. 3 milioane cat sunt biletele ptr. 2 persoane eu cred ca iti permiti cu varf si indesat,atat am platit eu ptr. ai mei si stau 2 saptamani.

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Maria, ce baiat mare si chipes ai. Iar Teo e minunata, dulcica si scumpica. Haioasa foc cu bereta, si cu cordeluta aceea verde.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ROXANA MS

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Tomasa, nu ai de ce sa iti para rau, macar sa fiu vigilenta. O sa citesc si mesajul de la braduti.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput