Mamici de Martie-Aprilie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Va inca odata dragele mele si va imbratisez-pentru grija si suport! M-ati scos din butoi-trebuie sa recunosc!
Incerc sa-mi recapat vitalitatea si sa revin la sentimente mai bune,mai frumoase..ca doar ador perioada asta a anului! Craciunul asta o sa fie cel mai frumos din viata noastra-si asta datorita sufletelului mic ce-l purtam in pantece!Suntem-cu adevarat-binecuvantate si pt.asta trebuie sa-i multumim necontenit Domnului!
Acuma..vreau sa va spun ca vin Sambata la targ-insa nu stiu daca putem sta si pentru intalnire-pt.ca de acolo plecam la PredealMa gandeam ca poate ma intalnesc cu voi-cele care vin dimineata sa colinde targusorul..Noi vrem ca la ora deschiderii sa fim acolo-asta inseamna ora 10.00-si probabil ca o sa pierdem ceva ore in zona!Asadar-daca mai vine cineva pana in ora 13.00-astept un tzarait-macar sa ne pupacim!
Sarutmana ursuleata pentru felicitare!
Simo-imediat-ma execut!
Edit(again):Uitasem sa va spun ca dragul de Mos-a venit si la BB!Nu mi-a venit sa cred,atunci cand am vazut langa cizmulitele mele si o pereche de ciubotele crem,mici-mici,care aveau indesate in ele o pereche de sosetzele si mai mici,un ou Kinder si batonase de ciocolatica-langa!M-a apucat un bocit de numa'..

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 25+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

ZOZE...bine ai revenit!!!!
Ma bucur ca ti-a placut felicitarea

19+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

La multi ani pentru toate sarbatoritele de azi si dau felicitarea la toata lumea:
http://felicitari.tfm.ro/felicitari/14_mos_nicolae/card136_Mos_Nicolae/

Mary, felicitari mamicuto!!!

Mami, ma bucur ca esti voioasa!

Iyvy, eu am zis ca daca e fata ii pin numele IRIS pt ca imi place la nebunie. Au inceput toti sa rada de mine si m-am suparat foarte tare pentru ca mi se pare un nume mai special.
Apoi am zis sa ii punem Ana Paula dar eu i-am spus sotului meu ca tot Iris o sa ii zic. Si acum ca e baietel nu prea mai am ce sa zic.
Dar urmatorul bebe va fi fetita si sigur se va numi IRIS.

19+ Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Radeau ca ei nu au mai auzit sa te cheme asa...ca mai bine ii zic retina sau pupila. si ma certam cu toata lumea mai ales pt ca mie imi place atat de mult.
Sa stii ca este FOARTE FRUMOS.
[PUP] [PUP] [PUP] [PUP] [PUP] [PUP]

19+ Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata ....Vin si eu cu o pt cine doreste!
Eu am avut o noapte in care am visat numai tampenii, cred ca mi se trage de la ce am vazut ieri la tv, am visat numai ca eram la spital, ca nasteam, ca era asistenta beata, cautam disperata un doctor pediatru si nu gaseam...Doamne ce somn am mai avut si eu

La Multi Ani pt toate Nicolaietele si toti Nicolaii, sa aveti parte numai de fericire, sanatate si mult, mult noroc!

pucca - e normal sa simti pielea asa pe burtica, pune mana si te da cu o crema dupa in fiecare zi ca sa fie pielea mai elastica, si e la fel de normal sa iti schimbi mersul pt ca se schimba si centrul tau de greutate
pidana - eu pe sot l-am trimis sa-mi ia si mie revista mamai, sper sa o mai gaseasca
Ela - ce bine e cu tine pe crenguta!!!!

Multi pt toate randunicile ne-nominalizate si multe tot pt ele!

25+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Iyvy, m-am gandit un pic inainte sa-ti scriu. Sper sa nu te superi pe mine, dar cred ca daca cineva ne cere parerea trebuie sa ne-o spunem si apoi persoana respectiva decide daca tine seama sau nu de ea. Nu o ajuta daca spunem ce credem ca i-ar placea persoanei respective sa auda. Referitor la numele alese de tine, mie imi place Miruna f f mult, dar imi place si Iris. Singura chestie de care nu sunt sigura e alaturarea celor doua nume din cauza de "ir" - "ir".
Inca o data, sper sa nu te superi pe mine si sa treci cu vederea mesajul asta daca te deranjaza.

Raluca 22+ cu Georgios si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dimineata dragi randunici

LA MULTI ANI TUTUROR NICOLETELOR !!!

va multumesc tuturor pentru urari si pentru gandurile bune care au ajuns la mine. eu sunt bine, sunt foarte relaxata, dupa cum vedeti deja mi-am schimbat si semnatura, deja suntem mari, ce sa mai....acusica ajung si eu ca voi

va doresc o zi minunata si sper ca Mos Nicolae a fost darnic cu voi.

maryb 5+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

La multi ani sarbatoritilor de Mos Nicolae !

Eu nu i-am spus de ieri Ioannei pt ca nu cred ca intelegea si daca ma vedea ca-i pun ghetutele la geam le lua imediat sa se joace cu ele si le imprastia prin casa. Acum astept sa se trezeasca si sa desfaca cadoul. Ghetutele sunt asa de mici ca deabea se vad de sub cadou. E o jucarie, o cutiuta muzicala din care iese un Arlechin. Dulciuri inca nu ii dau sa manance si de fructe avem rafturile pline in bucatarie si nu cred ca ar fi fost entuziasmata. Acum cateva zile s-a catarat pe rafturile cu fructe si au cazut peste ea. Nu a patit nimic, nici nu s-a speriat macar. Rafturile sunt usoare, din plastic. Toata bucataria era plina de fructe

Raluca 22+ cu Georgios si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Buna dimineata randunici!
La multi ani tuturor randunicilor care poarta numele Mosului!

Ati fost cuminti? I-a spuneti voi ce v-a adus Mosul?

Zoze -bine ai revenit pe crenguta, chiar ne faceam griji... Vreau si eu la Predeal!!!

Sovi ,tu ,draga, vreau sa-ti spun ca m-a durut burta de ras aseara, am intrat fugitiv sa citesc ce ati mai ciripit si radeam de una singura, parca aveam in minte imaginea a ceea ce povesteai ca ti s-a intamplat cu spanacul si spatula de lemn...
Iar in legatura cu masina,m-am hotarat deja,vreau Noul Leon(rosu),numai ca peste o sapt o sa avem banii de avans..dar mai e un pic

Diana_g -felicitari pentru cele 28 saptamani implinite!Sa dea DD sa ajungeti cu bine pana la capat!

Maryb felicitari pentru sarcina!!Iti doresc sa ai o sarcina usoara si frumoasa!!

Simo27 ma bucur ca bebe e bine, iti doresc sa duci pana la capat sarcina,dar pentru asta tre sa stai cumintica. Eu nu am vazut decat cativa fulgi de zapada pe anul asta si cand aud ca la voi e catamai zapada...ma gandesc , oare oi apuca sa-mi mai dau si eu copii cu sania ?ca la noi in zona aici,vara murim de cald si iarna nu avem zapada, ca sunt temperaturi peste 0 grade...

Mamipapatot ai un fel haios de a scrie si cand esti suparata dar mai ales cand esti vesela, ca rad de cata ori citesc ce scrii...ma bucur ca te-ai impacat cu sotul tau si ca va intelegi.Mi se pare normal, mai ales in prag de sarbatori..

Ca tot vorbirati de kg in plus, pana acum nu am luat decat vreo 2,5 kg, dar cred ca mai timp sa iau destule, nu ca as vrea, dar....

pup eu si toate randunicile nenominalizate

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol19+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Buna dimineatza!
spun si eu un LA multi ani pt acele Nicolete de la noi( daca am socotit bine sunt 3) deci la multi ani! cu fericire sanatate si mult noroc.

dar vreau sa urez LA multi ani si celor care au in posesie un /o ...Nicolae/Nicoleta( fie ei bb-ei, sotzi, bunici,mamici,tatici..........)..

restul NE-NICOLAI multi pupici

Giani 27+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput