Mamici de Martie-Aprilie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

buna,randunici!
noi astazi am implinit 28 saptamani,am si schimbat semnatura.sa de-a Dumnezeu sa ajungem cu bine toate pana la 40.eu nu mai prea am rabdare.as vrea sa-mi vad copilasul acum,dar mai avem putin de asteptat.
oricum incep pregatirile pentru Craciun,sarbatoarea mea preferata.asa ca odata trecute sarbatorile incepem si noi pregatirile pentru venirea bebelui:carucior,patut,etc si cursul prenatal.am uitat sa va spun,m-am inscris la un curs de pregatirea nasterii,din pacate o sa merg singura deoarece sotul meu lucreaza.mi-ar fi placut sa vina si el,dar trebuie sa munceasca(macar unul din noi,nu?)
voi cum stati cu pregatirile pentru bebe?eu nu am prea luat nimic doar vreo 2,3 hainute;astept reducerile care incep aici in 5 ian.sper sa gasesc lucruri frumoase si ieftine.nu stiu cum sunt in Romania,dar aici lucrurile pentru nou-nascuti sunt FOARTE scumpe.
cand se face bagajul de spital?dupa a 7 a luna,nu?voi ce ziceti?
pupici

diana_g 28+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

diana - eu am cumparate ceva hainute pt bb, si nu cred ca am sa mai iau multe pt ca sunt sigura ca dupa ce voi naste toti prietenii si neamurile ne vor face cadou cate ceva pt bb, si abia dupa aia o sa vad ce hainute mai am de luat, mai ales ca bebe creste repede cand e micut. Patutul vrem si noi sa il luam tot dupa sarbatori. Mai trebuie sa iau creme, uleiuri, sampoane, biberoane, termomentru, carusel, lenjerie de pat si tot tacamul, si cu siguranta am sa mai vad eu cateva ceva dragut care nu e pe lista si am sa cumpar. La partea cu bagaul pt spital, la noi la spital nu te lasa cu nimic de acasa in afara de papuci , ca cica aduci microbi in spital, de parca de pe papuci nu se iau, nici nu vreau sa ma gandesc ce tragedie daca am sa nimeresc vreo camasa de aia de noapte care o sa fie gri-maroniu si cu tot felul de pete , dar asta este o sa vedem atunci...
Iar cu preturile pt lucrusoare, cele de calitate sunt cam scumpute si aici...

25+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Salutare randunici!

Sunt un pic necajita ca mi-a venit rezultatul de la glicemia
provocata si la 2 ore a iesit valoare mare
l-am sunat pe dr. si a zis ca e foarte mare
incepand de azi sunt la un regim drastic
nu am voie sa mananc decat 150 de grame de carbohidrati toata ziua
si aia 150 de grame trebuie sa-i impart in 5 mese
ma iau piticii cand ma gandesc cat o sa trebuiasca sa cantaresc si sa socotesc
a zis ca dupa 2 saptamani imi fac ei ceva test si daca tot nu a scazut trebuie sa-mi dea insulina
mi-a pierit tot cheful
culmea ca glicemia pe stomacul gol mi-a fost buna
asta e,nu va mai stresez cu problemele mele

CAMI LA MULTI ANI ,SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI!

MARYB FELICITARI PENTRU SARCINA!

MAMI MA BUCUR CA SUNTETI BINE!

blankar25cu ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Blanka - ce rau imi pare sa aud asta...inseamna ca tu ai acel diabet gestational, am tot citit si eu despre el, si mi-e cam frica pt ca am inceput sa mananc cam mult dulce zilnic, eu care inainte nu mancam deloc dulce cu saptamanile....ne la DD sa fie totul bine pana la urma

25+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Vin si eu cu vesti,de ieri de la control...as fi scris chiar de cum am ajuns acasa,dar din cauza ca a nins incontinuu,si ninge si acu,a cazut netul,nu am deloc vesti bune,chiar dupa ce am plecat din maternitate m-a apucat plansul...colul meu are22mm,plus ca a inceput sa se si deschida...asa ca,trebuie,trebuie sa stau in continuare in pat si sa nu fac nimic,nici macar sa merg la cumparaturi nu am voie!Dar e si o veste buna,care cred ca conteaza cel mai mult,SAMUEL e f bine,are deja 1,300kg si se misca la greu!Am de luat pana nasc pastile,si ovule ...doctorul mi-a zis ca e prea tarziu sa-mi faca cerclaj,asa ca trebuie sa duc sarcina asa,"cel putin 2 luni,sa ajung la35-36 de saptamani"-vorba lui!Sper sa-mi ajute Bunul Dumnezeu sa ajung pana la final,cu sarcina!

Raceala nu mi-a trecut,tusesc de mor,mai ales noaptea,mi-a dat si pastile ptr asta,dar cred ca o sa mai treca ceva timp pana imi revin...

Avem o zapada minunata aici,DAVID deja si-a pregatit cizmulitele(3 perechi!!!)si asteapta cu nerabdare sa vina Mos Nicolae,are emoti...a aranjat in camera lui asa de frumos,a pus si lumanari pe jos,daca ati vedea,e un SCUMP! O sa primeasca tare multe...sunt sigura,ca a fost un baietel fff cuminte si ascultator!

Le doresc copilasilor vostri sa le aduca Mosul Nicolae cat mai multe daruri,ca toti copii merita din plin!Si sa dea Dumnezeu si Sfantul Nicolae,sa avem parte de sarbatori minunate alaturi de familile nastre!Va pup pe toate

Simo,mamica lui DAVID,27+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Maaai..sunteti grozave!!
Io am deschis capitolasul si am fugit..De un' sa stiu ca v-ati pus pe mine cu ciripelile incurajatoare?!
M-ati inmuiat?!..M-ati inmuiat!
Nu incape vorba sa va fi uitat sau sa ma supar pe voi..Treaba e ca Luni am stat vreo 2 ore la spital sa-mi iau CM-ul(deoarece am depasit 90 de zile-trebuie sa iau hartiuta de la comisie si a trebuit sa stau la rand cu cei care se pensioneaza pe caz de boala-de groaza),apoi am avut un conflict urat cu o prietena(sau cel putin asa o numesc/am eu)..si pur si simplu nu am mai avut chef de nimic..
De citit v-am citit paginuta cu paginuta-insa nu am putut scrie..
M-ati terminat,insa cu strigarile voastre-si am zis ca tre' sa-mi fac curaj sa va scriu..Era rusinos tare sa va ignor
Pupici pentru dragele mele-Ralu,Giani,Clau,Sovi-praf m-ai facut cu varianta sovietica a melodiei I will surviveUrsuleata,Nicol,Ramo,SimoX2,Kya,Cory si toate randunicile pufoase!
Vreau sa le felicit pe Kitzy si Ramo pentru carucioarele colorate!Ahh..parca a trecut un veac de cand am aflat sexul bebelusului iubit(emoticon nostalgic)
Simo vad ca v-ati decis si asupra numelui lui BB-Samuel(in ebraica-Shemu'el=numele lui Dumnzeu sau "Dumnezeu a auzit")!Felicitari!
As fi vrut sa mai ciripesc oleaca(daca tot m-am apucat)-dar ma trage randunoiul de manecuta sa-l ajut cu masa..
Va si va iube muuult,mult!!

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 24+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Sovi cred ca as fi lins si tavanul pt un pic de spanac. Nu stiu de unde poftele astea ca pana acum nu prea aveam. Cred ca de foame sau oricum de la cap se trag toate. Acum cu cartofii am scos-o la capat, sa vedem cu spanacul daca ma mai chinuie, daca nu prindem motanul.

Mary felicitari pt sarcina! Acum avem motiv sa bem
De cand am gandit la o bere parca simt activitate in burta. O fi piticul? sau poate ciorba de fasole....

Blankar nu fii necajita ca o sa treaca repede si masuratul si cantaritul mancarii. Mai ai un pic pana vine bb Ana. Doamne- ajuta sa nu fie nevoie de insulina!

Dana 19+
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Buna seara gagicutzelor!

Hai ca vine si papaciosul dupa o zi cu diverse pregateli si informationari!

Aasadar cu familionul merge bine, tati umbla dupa piscoturi moi, la cate nunti am bantuit anul asta nu m-am atins de ele (evident ca ma apucase pofta in ultimele luni cand nu puteam sa sterpelesc niciunul de teama sa nu iasa pe bebe ... asta la restaurantele unde erau ospatarii mai acrituri ... ca la celelalte, doar anuntam in gura mare ... vedeti ca iau un piscot...dar ce doamna , luati si mai multe, trebuie sa ne spuneti noua? )...eu am fost de l-am aprovizionat pe Mosu', asa ca pt primul Mos in familie mare ( ca pana acum eram familia mica hi hi )

vreau pe aceasta cale sa-i multumesc lui Razvanel de mami Clau care m-a topit cu remarca lui ca in ghetutele alea mici nu incap decat niste sosetele la fel de mici ... motiv pt care mi-a dat ideea de a-i lua si eu lui bebe Honey o pereche de baschetei ( nu sunt f multumita de ei, dar asa pe ultima suta ... sunt haiosi), un tubulet de miere (pardon, Honey), 2 clamutze mici cu albinutze si o pereche de sosetele cu labutze ... stim ca Mosul aduce dulciuri, dar anul asta facem exceptie la Honey mic, ca ea are voie si prostioare , ca deh, in rest se hraneste cu iubire de la mami si tati ... tot la capitolul clau, doresc sa sanctionez una bucata tatic, pe motiv de plans la frumosul filmulet ... ei, astea sunt cadouri de nepretuit... mai claule, dupa cum aratai tu in pozica aia, tunsa scurt, in salopetzica neagra, as zice ca te-au primit astia sa nasti fara buletin si pe sotul din dotare l-au bagat la raporturi cu minori ... frumoasa mamica (asta se stia ) dar si f veselita...

la capitoulu bunici cu pretentii la nume eu atat am de spus ... ... pe mine mama m-a numit de capul ei ( dar asa din respect pt nasulmeu de botez care este un om exceptional si un preot desavarsit mi-a spus si oana , dupa IOn)...ei, si sa vezi tragedie, ca de ce nu mi-a zis Iuliana, ca pe bunica-mea (adica ma-sa lu'mama)...ok, s-a nascut sora-mea, i-a zis mama Anca Iulia...bunica-mea ... ca ce, i-a pus asa la deruta IUlia, de ochii ei chipurile, dar oricum, pe ea o cheama iuliana, deci nu se pune ... si cand a nascut si sora mamei i-a spus Alexandra IUliana ... ati ghicit ... nemultumirea continua pt ca e stigata Alexandra ... deci, ciuciu ... asta cu pretentiile si nazurile la nume, nu-mi plecaceste deloc ... eu am un finut pe care il cheama Robert vasile ...luat frumos copil nevinovat, botezat cu tot sufletul si gata ... chit ca-mi place si Vasile, imi place si Robert, combinatia este una catastrofala dupa gustul meu ... dar, cum nu e copilul meu ci al cui l-a scremut...no comment...dar m-am scos la al doilea, ca i-au pus numele Andrei Constantin ( si asta place both) ... si ce sa aflu, ca de fapt mamica i-ar fi spus Andrei si primului copil, ca ei nu-i place nici Robert si nici Vasile, dar ca asa a vrut socra-sau ... revin ... si acum radeam cu nasii nostri care sunt ultra super mega nebuni, si deloc de parere ca ar trebui sa le poarte bebe numele ... si cand le-am spus de nume, radea Floricica (asa ii spun eu nasei mele, asta cand nu o tachinez sa-i zic Floare)...si zice...da ba, Honey, ca Florentina nu puteai sa-i zici...sau macar Floarea (si avea o fatza de-aia de lasa-ma mama unde-a stat vinul din fiert)...concluzie, sa-i zici copilului cum iti place ca i-o n-am nicio pretentie , tu l-ai facut, al tau eu ... asa ca Ralucutzo nu te mai necaji ... sau cu alte cuvinte ... citeste si da mai departe!

sovicule ... vezi, daca mananci prostii ... eu spanac nu mananc decat in combinatia o lingura de manjit farfuria cu un carton de ochiuri langa ... am ras de numa si mi-am adus aminte de o matusa care a pus in mancarea de praz zahar si nu stia ea de ce nu-i iese ca odata...acum fara suparare, ea avea 85 de primaveri..pe matale te iert ca esti gravidutza, desi sa te fi vazut cu degetele la bandaj, iti dadeam vreo doua pe schinarica, sa te-nveti minte ... asa, si cand am intrebat-o zic, Sofitel (asa o alintam, ca de fapt pe ea o cheama Sofia ... ceea ce-mi place teribil, dara daca afla Euliana, adica sora-sa, facea apoplexie, ca ea nu o suporta .. si cum adica, doar 2 nepoate sa-i poarte numele si nicio stranepoata..ad rem )...Deci Sofitel, cum e cu mancarea aia de praz? e, am adus-o bine!

mami_papatot 22+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Simo, stai si matale cuminte in patut in continuare si ne rugam la Doamne Doamne sa stea bb la tine in burtica pana la 40 sapt. Daca nu sigur o sa-ti arate vreo randunica o . Gandeste-te ca ai un bb sanatos si deja e mare asa ca nu-ti mai face griji.

Zoze, in sfarsit ai aparut! Nu mai fii suparata pe prietena ca nu merita stresul, ea are de pierdut nu tu. Pofta buna!

Dana 19+
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Fetelor multumesc mult ca ati fost alaturi de mine si m-ati sustinut!Va pe toate cele care v-ati gandit la mine si iertati-ma ca nu va nominalizez.Fetita s-a descurcat foarte bine,si asteptam notarea acum sa vedem cand vor veni rezultatele.Ea spune ca nu a fost exagerat de greu iar eu m-am uitat pe o carte cu variante unde erau subiecte foarte grele.Varianta care le-a dat-o era pe net si-am fiert in suc propriu...
ramocata-sa-ti traiasca baietelul!
kitzy sa-ti traiasca fetita!
pidana cum iti mai este?Cum te mai simti?Mai ai pierdere de sange?
ralucaspam Ma bucur pentru rezultatul la morfo iar in ceea ce-i priveste pe parintii tai nu au dreptul sa se supere ci dimpotriva trebuie sa te sustina.Numele bb-ului e un motiv pueril de disputa si chiar nu ar trebui sa se supere caci voi parintii care l-ati dorit,care o sa-l cresteti aveti tot dreptul sa-i alegeti numele.Nu mai fi suparata si incearca sa te detasezi ,sa treaca vorbele pe langa tine,si sa auzi numai ce-ti convine tie,asta ca sa-ti fie bine tie pe viitor.Macinarea asta sufletesca te va marca pana la urma daca nu-i pui capat.
kya-"binevoitori"gasesti pe toate drumurile si apar atunci cand te astepti mai putin.Cuvinte grele scot din gura unele persoane la care nu te asteptai niciodata.
maryb Ma bucur tare mult ca te-ai linistit si stii sigur ca porti un sufletel.Felicitari si de acum ai grija de tine!
zoze chiar ca-ti simteam lipsa

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 26+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput