FIV152

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Din pacate, eu nu am vesti bune. M-au sunat de la Giulesti. Embrionii mei au 4 celule, dar fragmentatii majore. Se pare ca nu avem sanse. Cocei mi-a zis sa apelez, data viitoare la un donator (si nu voi face asta) sau sa ma indrept catre adoptie.

Mi-a zis sa vin maine la ET, totusi. Voi merge si voi astepta cuminte sa-mi vina ciclu.

Bafta tuturor!!!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Anca ma rog pentru tine.
Boo asa este endometru poate creste cu ajutorul medicamentelor.O sa vezi luni ce-ti zice medicul.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Anca speranta moare ultima, cunosc sentimentul cel traiesti acum, tin pumni si ma rog pt tine, mai este timp pt o minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Anca am intrat in fuga si am vazut mesajul tau. Si mie mi-au spus acelasi lucru cand au vrut sa-mi anuleze transferul. Aveam doar un embrion caruia nu i-au dat nici o sansa de supravietuire pana a doua zi fiindca era fragmentat si doar 4 celule. Poate se intampla o minune ca si la mine. Incearca si cu ei asa cum sunt sau mai lasa-i putin. Bafta multa

Boo bafta multa!

Va pe toate! Citesc din cand in cand dar sunt foarte prinsa la servici!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Anca , in primul rand nu dispera , poate fi bine chiar si acum.
Si altceva vreau sa-ti mai spun .Eu la al doilea fiv am avut ca si tine embrioni de proasta calitate .Nu stiu de ce s-au fecundat aiurea , insa la al treilea fiv au fost buni.Nu s-au prins , asta e soarta .
Deci nu e regula sa fie mereu de slaba calitate , Dumnezeu stie ce ii influnteaza.
Tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Anca:imi pare tare rau Totusi..speranta moare ultima,asa-i! Doamne ajuta sa fie bine!

Flori

------------------------
Sarbatori fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Ancutauite eu de fiecare data,la fiecare fiv am avut embrioni splendizi...de 8 celule...mama,mama fara fragmentatii..ce mai, de nota 20...si n-a fost sa fie...dar tot citind in stinga si in dreapta,au fost fete care au reusit cu embrioni"amariti" cu fragmentatii cu f. slabe sanse...si acum cine se mindreste cu ei?mamicile ce i-au adus pe lume...nu-ti pierde speranta...daca e sa fie Ancuta scumpa...si de-o celula sa fie si tot se prinde...asa ca...nu-ti pierde nadejdea...eu sint aici cu pumnii strinsi pt. tine...te pup

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
zouzounaki licurici cu sclipici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

pt ca a venit un pic mai sus discutia despre endometru..si pe mine m-ar interesa...pt ca intotdeauna l-am avut pitic...am auzit ca undeva in Bucuresti,exista un medic Fulga Stelian,si care ar avea solutii pe baza de plante sau asa ceva..pt orice afectiune...si ma gindesc si eu..oare n-o avea pt endometru???stie careva ceva?

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
zouzounaki licurici cu sclipici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Anca te rog nu iti pierde speranta,cand am citit mesajul tau m-am gandit imediat la Dream,exista multe mamici fericite care au fost in situatia ta!Voi presupun ca ati facuit ICSI,poate nu a ales d-na Cocei atat de bine gigeii,dar sanse sunt! Eu iti tin pumnii stransi!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Zouzou mie dr la care am fost mi-a spus ca ar exista si niste plasturi sau ceva de genul asta, pe care ii lipesti pe burta si care elimina estrogen. Si cica astia ar fi folositi de MNL. Acum eu nu stiu, dar probabil voi afla luni daca e tot mic si va spun atunci.

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput