Copiluti de mai-iunie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 9
babygirl spune:
Androix, jaluzele de toate felurile si culorile gasesti la un magazin mititel de pe str Polona, lanaga cabinetul lui Vladareanu. Noi am luat de acolo pt primul ap.
Florentina, tu ai reusit sa comanzi in Romania de pe "laredoute". Am vazut ca livreaza si in Romania!!!
Florentina G spune:
Adina, da, am facut cred ca vreo cinci comenzi din vara pana acum. Dureaza cam 10 zile sa ajunga coletul. La ultimul a durat mai mult.. dar a fost si foarte mare... m-am carat cu ditamai sacul de la posta! Daca vrei sa comanzi ceva sa-mi spui, ca am tot felul de coduri promotionale de la ei pe care daca le aplici iti fac reduceri sau iti trimit cate un cadou!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
www.nuntadelux.ro
Tdi spune:
Ciao fetele! suntem rupti
dar fericiti!
cand termin curatenia va pun poze. sotzer a facut treaba buna, a muncit ca un erou!![]()
![]()
va pupam, duminica placuta!
gabitzam spune:
Bravo TDI! O sa ai casa curatica de Craciun. Numa bun de impodobeala acum si de facut bradul.
Costi a pus instalatiile cu lumini pe balcon si pe la geamuri, a fost Andrei ca bagat in pria, ar fi stat doar pe balcon.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Androix spune:
Adina, multumesc. Pana la urma am gasit in obor. E plin peste tot in obor de d-astia care fac jaluzele dar de o calitate bleah
urite cu spume si proaste, dezlipite. Nici masuratori sau montaj nu asigurau, de fapt cred ca era o singura firma care impartise pe peste tot mostrare. Ca marfa si preturile erau cam la fel. Cand deja imi pierdusem speranta, intr-un colt de magazin pe care nu cred ca l-am calcat vreodata in 8 ani de stat in zona, am gasit o firma mai serioasa, cu multe modele si culori, care nu le lipesc si nu le cos cu ata alba, care vin acasa si masoara si apoi le si monteaza. Asa ca am dat comanda si maine seara ii astept la masurat.
Tdi, eu ma oftic ca proasta ca nu am facut poze inainte ca sa imi aduc aminte vesnic in ce hal au aratat peretii mei. Dar cu siguranta o sa fac dupa
abia astept.
Chris, pai ce crezi tu ca multe raspunsuri le dau si eu la plezneala
Oricum dependenta pare sa paleasca incet incet, am cam inceput sa ma plictisesc.
Imi cam pierd rabdarea cu mizeria asta din casa. De azinoapte dormim pe jos in sufragerie doar pe salteaua de la pat. Nu pot sa va zic ce prost am dormit, mi-a fost si frig si e asa incomod sa te ridici de-acolo sa iei copilul sa-l alaptezi... Si ma uit in jurul meu si mi-e si frica sa ating ceva, pur si simplu sunt impresurata nu stiu de ce sa ma apuc si ce sa curat si din cauza asta tot stau si ma uit lung si pana la urma nu mai curat nimic. Si mizeria tot creste ![]()
Andreea mama de Filip si Georgia
OlgaTarziu spune:
Salut
Vad ca e toata lumea in febra pregatirilor... Si noi avem lumini cam peste tot. Si pe casa, si la terasa, si marginea scarilor, si un Mos gonflabil. Arata super. Azi am fost si am facut poze cu Mosul.
Alti copilasi plangeau, ca si al meu de altfel anul trecut. Anul asta Tony urla sa mearga mai repede. Am facut poze cu Mosul si i-a cerut sa-i aduca dinozauri si transformeri. Fain, nu? 
De somn nu ma intrebati ca sunt vai de mama mea. Noi continuam cum bine ne stiti. Insomniaci, obsedati cu anumite mancaruri, etc. De 3 saptamani a mancat ou.
Acum am intrat in faza paste.
Voiam sa va intreb ce sa fac cu o chestie. Lui Tony nu i-a curs niciodata sange din nas, nici cand s-a lovit, nici cand a fost racit cobza. Avea rani la nas si nu i-a curs sange. De azi dimineata i-a curs deja de 4-5 ori. Sunt cu adevarat ingrijorata.
Tdi spune:
Cuscra, vad ca ginerica e perseverent cu programul!
imi pare rau ca aveti probleme, nu poti sa vorbesti cu un doctor? pitica mea a pierdut de vreo 2 ori sange din nas, odata se juca langa mine si vad "pic pic pic" asa din senin, nu s-a lovit...am dus-o la pediatra si a zis ca la copii se intampla frecvent chestii din astea, sa nu-mi fac griji. o alta data a aterizat in nas si i-a curs destul si in mai multe reprize. poate Tony s-a lovit fara sa-l vezi si nu spune de frica...sper sa fie doar asta, vezi si tu cum merge zilele urmatoare si daca se repeta du-l la un control.

Gabitza, pomul l-am facut de Mos Nicolae...o grija in minus!![]()
Androix, asa si eu...ma uit in jur ce vraiste e de nu stiu pe ce sa pun mana si atunci nu pun pe nimik!
babygirl spune:
Flori, multumim. O sa comandam, te anuntam. Multumesc mult!!
Androix, n-ati terminat??? De cate zile a inceput Dan??? Stiu cum e cu santier in casa si bb. Izolam si noi balconul cand Ema avea 3 luni. Sper sa se termine cat mai repede. Va prind sarbatorile cu casa pusa la punct.
Ema este dependenta de Veronica. Am reusit sa-i downlodez de pe net ambele filmuletel. Il prefera pe primul la care se uita cand se trezeste si se culca. Este atata de fascinata. Canta, repeta replici, rade, bate din palme. Dimineata, se da jos din pat si-si pune filmuletul. Ma bucur ca a ales Veronica pt ca este in Romaneste. Am vazut ca au aparut pe piata cateva filme Disney in Romaneste. Sunt cam scumpe, zic eu, dar e bine ca se intampla si la noi asta. Si DVD cu Dumbrava Minunata am vazut la Carrefour/Cora.
Am fost si noi la Baby expo, la spartul targului. Am ajuns la pra 14;30 si ...am fost dezamagita. Cum este posibil sa anunti ca targul se inchide la ora 18;00, iar la ora 14;30 sa mai gasesti un sfert din standuri deschise. Restul deja stransesera!!! Nu este normal asa ceva. Ar fi trebui sa-si faca bagajele dupa ora 18;00!!! N-am luat nimic pt ca preturile sunt mari. Gasesti prin unele magazine produsele la preturi mult mai mici. Am zis ca de un an ca nu mai merg la baby expo, acum chiar ca este ulta data. Am vaztu cizmulite bebetom la 130 ron cand in Pavilionul H le gasesti la 100 ron!!
mygirl spune:
Neatza!
Adina, sa-ti spun de ce ai gasit totul inchis la babyexpo. Mi-a povestit vara-mea aseara ca au dat iama cei de la Garda financiara, s-a lasat cu amenzi si de-asta majoritatea si-au ferecat standurile sau au lasat expozitie fara vanzare.
Eu azi ma simt de parca m-am nascut din nou, am avut saptamana trecuta niste migrene groaznice cu greturi si tot meniul, in weekend abia m-am ridicat din pat, asa ca toata casa e vraiste, abia astept sa fac putina ordine si sa decoram bradul.
Si la noi a venit Mos Nicolae, i-a adus Alexandrei aspiratorul mult visat (acum am ajutor de nadejde la curatenie) si o gramada de dulciuri (pe care le mancam noi pe blat), niste cuburi cu pinochio la care-mi prind si eu destele, atat e de greu de facut ( o invat sa faca turnulete cu cuburile numai sa nu ma puna sa reconstitui plansele) si niste ciorapei pe care i-a recunoscut imediat ("Mosul a cumparat de la Carrefour
").
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Androix spune:
Adina, nu a terminat, abia se apropie timid spre jumatatea lucrarii. Iti povestesc ce si cum dar doamne fereste sa nu te simti cumva aiurea pentru situatia asta ca nu ai avea de ce.
Deci: lucrarea merge incet pentru ca Dan vine la ora 18 si sta pana in jur de 21. Nu apuca sa faca mare lucru in timpul asta. Cumnatul lui care ar fi trebuit sa vina de dimineata nu a aparut deloc, nu stiu pe unde e prins intr-o alta lucrare care s-a prelungit mult peste asteptarile lor.
Acum faptul ca vine la 18 ma deranjeaza intr-un fel. Nu atat pentru ca asa este situatia cat pentru faptul ca desi stiam ca lucreaza nu ma asteptam sa vina totusi atat de tarziu.
Altfel nu am de ce sa ma plang. Lucreaza bine, curat e ok, dar vreau sa scap mai repede. Acum zice ca pana la sfarsitul saptamanii e gata. Sper ca termina ca mi s-a luat de atata mizerie, de faptul ca Filip e de doua saptamani in berceni. Colac peste pupaza am inceput sa suplimentez la greu cu lapte praf mesele Georgiei pentru ca odata inceputa diversificarea productia a scazut drastic si ea ar cam vrea doua mese complete in timpul noptii iar eu nu am de unde sa-i dau. S-a creat un dezechilibru. Si din cauza balamucului din casa nu pot sa ma linistesc si sa incerc sa fac ceva sa cresc productia de lapte. Si asta nu ar fi nici pe departe ce ma deranjeaza cel mai mult in privinta ei.
Ci faptul ca de 3 saptamani in loc sa puna si ea ceva pe ea, ca oricum 7 kg la 6 luni nu era o performanta, a dat jos 100g 
Andreea mama de Filip si Georgia