Copiluti de mai-iunie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 16
patriciaRO spune:
Gabitz lasa mai ca e bine. Sanatos sa fie.
Cine mai vrea sa ma vada cu o noua freza ca mi-a crescut parul si il aranjez altfel, vedeti aici:
http://img107.mytextgraphics.com/photolava/2007/12/12/img2511-48t5y5zj9.jpg
sunt nemachiata!
Beatrice, mami de
Alex pifos
nelia spune:
Asa am zis si eu si uite ce mi-a crescut in brate!
Norocul tau este ca ai baieti si Costi pare multumit, ca daca avea fetite si nu era satisfacut pe deplin... atunci te vedeam si pe tine cu al treilea. Dar sa nu zici niciodata... niciodata! La 30 nu aveam nici unul si nici nu ma gindeam ca voi avea, la 32 mi-am dorit unul... si mi se parea suficient... si la 39 am trei!!! Iar la sot e si mai si, il avea pe primul si el tot nu era sigur daca a vrut sau nu copii, si la 39 e fericit ca are trei!!! Acum, fie vorba intre noi, cind nu sta mai mult de 5 ore cu ei...
Beatrice, vazut poza, dar cred ca am uitat eu cum erai inainte, ca nu mi se pare mare diferenta.
S-a trezit Lisandru! Stiti ce gurita are baietelul meu!?! Imediat dupa nastere si in prima saptamina nu-i auzeam glasciorul si acum, daca se trezeste si nu-l iei atunci, in secunda doi in brate, in cea de-a treia ma stie tot blocul! Am zis ca-l filmez cum plinge, zici ca il taie cineva...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
monu spune:
Sumetrolim este sau nu antibiotic?
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Androix spune:
Monu, din cate stiu eu da. E biseptol. De ce vrei sa iei? Noua ni-l dadea pedi pentru diaree si chiar a fost eficient singura data cand a luat Filip si anume pastila, ca sirop nu a avut efect. Dar din pacate a doua zi era plin de pete rosii. Deci e alergic si nu-l mai poate lua. Mie chiar imi pare rau ca din atatea tratamente pentru diaree asta a fost cel mai bun, cu efect rapid. Ce folos...
Gabitza, mami, o sa ai doua fete! Dar nu acum, peste vreo 20 de ani
sau poate cine stie, si Nelia a zis NO WAY ![]()
Ioanailinca, pana la urma ati luat brad din hornbach? a inceput nebunia, in obor cik sunt de la 300 de ron in sus 
Andreea mama de Filip si Georgia
monu spune:
Sumetrolim a primit alex pt rosu in gat mai ales ca are si febra.
Acum am 2 mucioase.![]()
, mami de printese
Antonia - avangardista
Androix spune:
Da s-ar putea sa fie pentru acelasi lucru. De doua ori ne-a recomandat si noua sumetrolim o data a luat si o data nu ca ti-am zis ce a patit prima data. De fiecare data diareea a fost o consecinta a rosului in gat, infectie care a coborit pe tractul digestiv si a dus la diaree. (Eu inca nu sunt convinsa ca teoria asta e si adevarata, voi ati mai auzit pe vreun pediatru sa suspecteze asta?) Bafta multa sa nu patesti ce-am patit eu cu Filip acum ultima data.
monu spune:
Am auzit o teorie in sensul asta dar se refera la secretiile nazale care sunt inghitite de copii si duc la diaree. Asa ni s-a zis la Elias cand am fost cu Antonia internata. Pana acum nici una nu ae vreun simptom de diaree. De dimineata ne-a intrebat si pe noi pediatra cum stam cu scaunele. Deci ceva adevar o fi pe undeva.
Am noroc cu Alexia ca sufla singura nasul ca nu stiu ce ma faceam cu ea. Abia acum dupa atata timp a acceptat sa se apropie singura de aspirator si si-a pussingura pompa in nas dar doar pt 3 secunde.
, mami de printese
Antonia - avangardista
nelia spune:
Si noua ne-a zis pediatra de la spitalul din Mangalia, in vara, cind am fost la Urgente cu Tudora, ca are diaree din cauza secretiilor si lipsa de pofta de mincare din acelasi motiv. Pentru a regla ambele probleme, i-a dat Mucosin (un sirop pe care eu il gasesc nemaipomenit, am luat si rezerve si i-am dat Tudorei si acum cind a avut o viroza usoara acum trei saptamini), Biotics si picaturi de vitamina C. O fi sau nu adevarat, nu stiu, dacr cert este ca in citeva zile a scapat de diaree, de mucozitati si i-a revenit spectaculos pofta de mincare, deci am considerat ca tratamentul a fost mai mult decit adecvat (a avut si un antibiotic pentru infectia din git si inca vreo trei pe care nu am considerat necesar sa i le dau, ca si asa erau prea multe).
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
monu spune:
S-a dormit in sfarsit si la noi azi noapte.
, mami de printese
Antonia - avangardista
Androix spune:
Un coleg de serviciu al lui Mihai are un VW pe care l-a gasit destul de busit in parcare. Nu avea casco. Atunci am zis: cum mai frate sa stai asa fara casco? Noi avem casco
Anul trecut in toamna mi-a aruncat unu o pietricia in parbriz si s-a fcut o floricica mica. Nu am schimbat parbrizul, a expirat casco luna urmatoare. Noroc ca am reusit sa fac alta asigurare in continuare si nu mi-a cerut sa pozeze masina. Acum pe 29 expira iar. Intre timp am mai gasit in parcare o busitura zdravana in aripa stanga spate si alte zgarieturi mai marunte si asta vara am frecat eu bara de un parapet.
Io cred ca culmea prostiei e sa ai casco si sa nu-ti rezolvi problemele din lipsa de timp si de lehamite de mers cu masina in service nu sa nu ai casco deloc. Prind ultimul tren azi. Ma duc la politie sa-i mint frumos cum am gasit eu masina busita in parcare ieri dimineata si cum in drum spre ei mare necaz mare mi-a spart unu parbrizul
Urati-mi bafta ca nu vreau sa-mi petrec chiar toata ziua pe la ei.