Copiluti de mai-iunie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 15
nelia spune:
Buna dimineata, la cafea! Mai, da' ce liniste e pe aici! Eu am examen miine si pe bebe in brate, da' voi!?! Sper sa aveti motive intemeiate de nu scrieti, caci altfel ma supar si nu mai scriu nici eu. Ati vrea voi!![]()
Gabitzam, woau!!! Abia astept sa ne spui ce ti-a zis la ecografie. Hai, nu ai venit inca, ca nu mai pot de curiozitate. Sper sa fie totul in regula si ce vrei tu!
Lucas, nu sint mai bine, adica in casa e mai bine un pic, dar eu ma simt in continuare rau. Ma dor rinichii si mai nou niste muschi pe acolo, in dreptul lor, probabil aia solicitati in timpul sarcinii, ma doare si mijlocul... ce mai, cite bube rele, toate in... stiti voi unde. M-au sunat cei de la ecografia pentru rinichi, o am vineri la 14.30, cica nu trebuie sa maninc si sa beau nimic cu 8 ore inainte!
Si asa mincam eu mult, ca nu am pofta de mincare deloc, dar chiar 8 ore!?! Abia astept sa vad ce e cu rinichii mei si daca nu e nimic cu ei, poate durerile chiar sint numai de la sarcina si nastere, sa ma apuc sa fac niste exercitii, poate ma ajuta sa scap macar de durerile de mijloc si mai fortific muschii aia care ma dor.
Si daca tot sint la ecografie, care e in centru, linga gradinita si scoala fetelor, probabil ca voi merge si eu la petrecerea de Craciun de la gradinita. Eu credeam ca e astazi, dar e vineri, abia astept sa o vad pe Tudora cum reactioneaza, ca e primul ei Craciun adevarat, ca anul trecut era mica si s-a speriat de mos ca nici cadou nu i-a mai trebuit. Si duminica avem intilnire DC cu fetele de la Sezatoare, la Atrium, un patinoar frumos din centru.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
nelia spune:
Gabitza, eu nu am putut sa descarc desenul. Si tare imi pare rau, ca sigur i-ar fi placut Tudorei.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
ioanailincam spune:
Salutare, chiar ca pustietate pe aici! Ce-ati patit tocmai acum cand va laudam ca au aparut si fete mai vechi?
Eu sunt profund enervata ca voi avea maine o semnare desi teoretic ar trebui sa incetinim motoarele. Dar nu vreau sa stau pana tarziu asa ca sa ma mai scuteasca. Aseara iar n-am apucat sa o vad pe Ana ca la 9 a bagat-o tac'su in pat la cererea ei, se pare. A racit un pic ca toata noaptea a fornait si tuseste un pic, sper sa nu se agraveze mai mult ca in week-end am planuri marete.
Pana la urma imi este tot mai clar ca nu vom avea cu cine sa o lasam sambata (bona se simte cam rau si are si ea treaba pentru Craciun), asa ca va trebui sa o luam iar cu noi pe unde avem de mers (intre noi fie vorba, nici eu nu stiu unde sa mergem si ce avem de luat si ca sa fie totul perfect, nici fonduri nu avem. Sa ma gandesc pe la cine mai am de completat cadoaie si asta e.)
Aurasa - mnerci mult de info, diseara il caut si descarc.
Va las ca sa mai fac ceva si eu pe aici ca intr-o ora vreau sa ma car. Seara buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
gabitzam spune:
Deci...se pare ca e
M-am dus cu inima in gat la ecografie si cu rau de masina, de asta cred ca nu mai scap pina nasc. Fatza de data trecuta, cand cu Andrei, acum era un ecran cu ce vede si face medicul la ecograf, sa vada si mamica. Ma uitam fascinata la gagalicea mea, misca usurel, destul de alene, se intorcea de pe o parte pe alta, cred ca-l mana Iosup sa miste mai incolo, sa poata sa-l masoare cum trebuie. I-a luat la masurat toate osisoarele, organele interne, capul, totul a iesit ca la carte, in parametrii normali. Cred ca a durat spre jumatate de ora toata chestia. La sfarsit l-am intrebat pe dr.Iosup daca nu se vede culoarea caruciorului, sa stiu daca e roz sau bleu. Zambea si facea din cap ca nu, nu se vede. Dupa ce m-am imbracat a zambit si ne-a zis ca totusi pare albastru
Deci garantat 100% nu este, dar ma bazez pe experienta si feelingul lui. La Andrei tot el mi-a zis la aceiasi varsta a sarcinii ca este baiat, si asa a ramas.
Zambeam tamp asa...nu stiam ce sa zic...ma bucuram ca e in regula dar m-am socat oarecum sa aflu ca e baiat. Nu stiu de ce eram aproape sigura ca-mi zice ca este fata. Iar Costi radea cu gura pina la urechi si a inceput sa faca misto de mine ce ma fac cu atatea putze in casa. Si ca o sa-mi manance urechile ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
Gabitza, sa fiti sanatosi si sa ai o nastere usoara. La noi e curent tare cu atatea usi deschise.![]()
![]()
![]()
Eu am o durere crunta de cap iar fetele sunt cu mucii pana in talie. Sper ca i 2-3 zile sa scapam ca eu cred ca virusul asta e mai mult cu muci.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
saryta spune:
Gabitza - felicitari ... lasa nu fi dezamagita ... ai sa ai doi feciori frumosi si sanatosi ... asta-i cel mai important.
SARBATORI FERICITE!

Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
gtexro spune:
Gabitza sanatos sa fie si tu soacra cu doua nurori he he!!! Eu mi-am dorit fetita si tot m-am "socat" cand am aflat ca e intr-adevar fetita, nu-mi venea sa cred. Imi amintesc perfect ce am simtit in momentul ala, nici nu pot sa descriu...
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
nelia spune:
Gabitzam, bine ca e sanatos si ca toate masuraturile sint in regula. Asa am fost si eu la Tudora, pentru ca pe undeva atit am sperat ca e baietel, cind mi-a spus ca are o vaga banuiala ca e fetita, mi-a picat fata. Si uite ce minune de fetita a iesit si o iubim ca pe ochii din cap, ca e dulcica si dragalasa! La al treilea eram atit de sigura ca nu e baiat, incit pina cind nu am nascut si l-am controlat de... nu am fost sigura ca e. Si lasa, ca il faceti si voi pe al treilea si iese fata!![]()
gabitzam spune:
Nelia, ce ti-am facut? Al treilea?? NO WAY!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla