Copiluti de mai-iunie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 14
Tdi spune:
Ciao! ma bucur sa vad pagini scrise si fete care au revenit pe la noi:), sper sa se mai adune lumea de sarbatori cand mai apar zile de concediu si relax.
Eu de 2 zile bolesc, ieri mi-a fost asa de rau de am crezut ca mor, m-a pus pacatul sa gust cateva feliute de slanina cu ceapa si de-atunci nu mai sunt om!
Am fost la sedinta cu parintii la gradinita, am o veste buna - arata super, au o gramada de spatii si activitati, mi-a placut si va asigur ca sunt o criticatoare greeeeu de multumit...partea proasta ca au doar 44 de locuri si peste 100 de potentiali candidati, or sa faca tragere la sorti cine intra si cine nu dar mai bine de jumate raman pe dinafara.
Va las ca inca imi vine ceapa pe gat si nu vad bine in fata ochilor.
Pupam!
nelia spune:
Slanina cu ceapa!?!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
Tdi spune:
quote:
Originally posted by nelia
Slanina cu ceapa!?!
asa am facut si eu, Nelia...si acuma alternez

.
Mercedes spune:
Tdi- sper ca ti ai revenit! daca iti spun ca la mine e la ordinea zilei o data pe saptamana sa am crize de fiere ma crezi? nu stiu ce am patit dar... nu e ok.... am vaga idee ca mi se trage de la cura din vara.
nelia- ti ai mai revenit? cum esti?
denisa- felicitari pt cristian si pt bebe din burtica, sa ai grija indiferent ce va fi, important e sa fie sanatos.
gabitzam- cum esti, mai ai greturi?
Salut si eu fetele care s au reintors si le astept pe cele care n au scris de multisor.
Nu o data am spus ca nu voi mai scrie dar ce sa i faci am luat microbul dc si daca nu scriu pe topicul asta scriu prin alte parti dar tot pe dc.
In alta ordine de idei sa ma plang si eu desi a trecut jumate de saptamana de cand suntem singuri, sotul e la un curs in estul tarii, cristi e acasa de joia trecuta cu pricioru in gips( deci fara scoala karate engleza si restul activitatilor) iar bianca cea ,,cuminte,, acasa. Sunt terminata si extenuata dar nu conteaza important e sa fim sanatosi.
Sper eu ca dupa data de 21 sa fiu in concediu.
Astept sa mai scrieti si voi.
Un link ceva pentru veronica aveti?sa mai scapam si noi de alba ca zapada, bambi, pinochio si mai are vreo doua la care se uita ah ni am amintit pisicile aristrocrate si dalmatienii.
Aurasa spune:
Neatza!
Ioana - Partea a doua e "Veronica se intoarce" cu ratusca si Imparateasa Furnicilor. La noi astea ruleaza in fiecare zi de cateva luni incoace. Nu ca s-ar mai uita, pune discul in aparat si incepe sa se joace si el spune replici intregi ale personajelor, canta, danseaza, dar nu sta cu ochii in ecran. Asta face bb care se zgaieste si rade in hohote.
Laura - nu te-am uitat cu cartile, dar nu am mai fost la tara de cand am vorbit. Atunci am fost si a doua zi dimineata am plecat nervoasa cu amandoi baietii muciosi. Nu mi-a mai trebuit vizite la mama(desi nu erau ei vinovati ca s-a stricat vremea pe seara si au racit copiii). Mergem de Craciun sa se intalneasca cu Moshul. Si am timp sa merg sa caut in biblioteca mare (si aici nu mi-am adus decat foarte putine ca nu am spatiu)
.
Gabitza- acum descarc si eu, multumesc!
Eiii, acum sa va povestesc ca m-am culcat la 12 si la 2.30 erau amandoi copiii treji? Unul voia papa, celalalt mic se foia, a baut apa. L-am luat la mine in pat, nici un rezultat. Catalin nici atat. Ne-a facut cafeaua (adica a pus zahar in cesti) la 4 dimineata (tati pleca la 5.30, dar nu mai avea rost sa stam asa), am vorbit toti 3 si cu bb, i-am pus in pat sa doarma, nimic. Pe la 6.30 au adormit amandoi. Acum sunt capie ca nu m-am odihnit nici farama aia minima de 4 ore. Singura fiind toata ziua, nu am cand sa fac treburile "casnice", asa ca astea raman dupa ora 23. Nu mai povestesc ca sunt tot intr-un coltz cu tati, care raspunde cu Nu la orice zic eu si ca ii cere lui Catalin sa fie "cuminte" ca vrea sa se odihneasca dupa ce ajunge acasa. Whaaat??? Sa fim seriosi. Catalin numai cand are febra sta intins in pat si 15 min la amiaza cand imi spune ca e obosit, Se intinde in pat, cu bibele de apa in gura, bea 250 de apa si apoi este fresh, ca si cum s-a trezit atunci. SI eu nu am timp nici sa respir toata ziua. Dar deja nu ma mai enervez, imi vad de copii si punct.
Catalin parca e in plin inceput de adolescenta. Are niste fumuri si niste iesiri de nu il mai recunosc. El vrea, el stie, el face, ale lui sunt toate. Daca ii zic ceva, incepe sa tipe. Nu plange decat cand e nedreptatit. Si asta am incercat sa remediez (adica daca bb plange matzait ca vrea ij brate, dar Catalin imi cere sa il ajut cu ceva serios, ii pun lui bb o jucarie pe care nu a vazut-o pana acum, il pup pe frunte si ma ocup de Catalin ). Bine, ca peste vreun an, vor fi lupte ca la K1 in casa, asta-i alta treaba. Deocamdata se scuipa
(nu stiu unde a vazut, dar a invatat si ala mic), se paruiesc, se ciupesc si isi sustrag jucariile.
Ieri, Catalin s-a dus in baie si a apasat pe Fasul ala mirositor pana s-a consumat jumatate. Am simtit din bucatarie. In camera nu se putea respira, iar el imi repeta"Miroase frumos, mami". Am luat nebunia din suport, am dechis geamurile, le-am pus hainutele si am iesit afara cu ei la plimbare. La intoarcere, Catalin s-a asezat langa Alexandru si ii povestea:"Mami, suparat rau de tot, Tinutz consumat fasul. Mami luat fasul si plecat butie (=bucatarie), lasa, Andutzu, cumpara tati altul fas"
Gata ca m-am intins rau.Pupici si o zi minunata!
Aurasa - mami de Catalin si Alexandru
Mercedes spune:
Aurasa- fain te distrezi si tu, ce mai ai un copilas mare care ii explica pe indelete celui mic ce s a intamplat, am ras cu lacrimi.
Ei din astea avem si noi. Cel mare,, mami no mai certa pe bia ca se sperie, hai bia la mine ... la care bia val vartej zboara in bratele fratelui si se pupua si stau asa sa mi vada reactia si desigur ma calmez instantaneu.
Mai nou fiica mea are boala sa sara peste tot pe orice unde apuca, are boala mai ales pe fotoliile de piele cumparate recent la sotia tatalui meu in casa.Stie ca nu e voie , probabil isi da seama ca face prostii dar ea tot sare spre indignarea altora.
monu spune:
ola, ambele fete racite, plus un dinte la antonia si deja 2 nopti nedormite. 
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
gabitzam spune:
Eu m-am luat cu treburile si n-am mancat de dimineata si ala mic/aia mica m-a avertizat "madam, baga ceva incoace de urgenta" si prin urmare am dat o tura pe la buda, sa vad ce mai face. Acum am mancat rapid sa linistesc kupilu. Daca e fetita, o sa fie o mofturoasa, ca o printesa ![]()
Pe baieti i-am trimis afara la joaca si eu prestez la cratita. Fac un papricas de pui, ca n-am facut de mult si mi s-a pus pata ca vreau neaparat azi
Mi-am facut cadou niste cutite de bucatarie semiprofesionale iar Costi mi-a facut razie prin alea vechi, a vrut sa le arunce direct la gunoi. Abia au scapat, cu conditia sa le duc la mama, poate ii trebuie ei sau le da la altii.
La ora 13:30 am programare la ecografie la Iosup. Sper sa aflu noutati apropo de culoarea caruciorului.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
lucas spune:
mamaaaaaaaaa da ce liniste astazi!
toate dormiti???
deja ma apuca invidia. asa as dormi..........
Monu sanatate multa la fete.
nelia sunteti mai bine???
Vineri vine Moshu la mami la servici, sa vedem cum va fi! e cam nashpa ora, 17.00. de obicei el doarme la ora aia.
acum am vorbit si nu doarme baloteaza struguri la greu, se cearta cu maica-mea pe castronul de struguri. aseara a balotat 2 mere si niste morcov, altceva u a vrut de mincare. sunt zile in care maninca si 4 mere din alea mari albe, cum sa mai manince mincare!! cred ca merele ii si taie pofta de mincare, sau o fi valabil numai la mine.
lucas spune:
TDI slanina cu ceapa
, uau de cind nu am mai mincat!
Gusta cum mai este la gradinita? a inceput Mara sa se obisnuiasca?
Elisor cred ca din 21 decembrie sunt la Breaza, daca conving baietzii am da o fuga la Brasov. poate ne vedem prin piata mare!
ne mai intilnim in Bucuresti?