Andrei, sufletelul nostru curat!
Raspunsuri - Pagina 78
diwana spune:
Nana, multumim mult pt. pozele cu Fluturasul. E atat de dulce ca-ti vine sa-l pupi si sa-l imbratisezi tare, tare. E foarte frumos, iar cu ochelarasii e scump de tot. Va doresc drum bun spre casa, si o vacanta minunata ca si Futurasul vostru
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Roxana_G spune:
Pupam baiatul scumpic foc cu ochelarasi si va imbratisez cu drag. Sa aveti o vacanta de vis!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Annisia spune:
Nanita, sarbatori fericite tie si celor dragi tie!!!! Sa te bucuri din plin de aceste clipe petrecute alaturi de familia ta! Fie ca 2009 sa iti indeplineasca toate dorintele si sa-ti readuca ce anii trecuti ti-au luat!!!! Pupici si o imbratisare calda!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
bikmaria spune:
Nana cred ca ati ajuns deja,iti doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi
Am admirat cel mai frumos fluturas ,e tare scump si seamana leit cu tine
diwana spune:
Nana, cum e acasa, sunteti bine, bucurosi? Va doresc o super vacanta, linistita si senina.
Va pup.
filmulete Rares
Happiness_4_us spune:
E tare bine acasa, si imi cer mii de scuze ca nu am apucat sa postez.
Andrei a fost un cuminte pe drum, a gangurit si a dormit.
Mai greu e de cand am ajuns ca suntem cu programul vraiste, a aparut si doamna Nuti in program, pentru gimnastica, si e mai greu sa ne mobilizam.
Dar incercam.
Multumim mult ca va ganditi la noi!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
diwana spune:
N-ai de ce sa-ti ceri scuze mamica iubita Ma bucur ca Andrei a fost un fluturas cuminte. Mai greu acum la inceput cu programul, dar se rezolva.
Ai grija sa te relaxezi si tu un picut macar.
filmulete Rares
Roxana_G spune:
Nana, ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca fluturasul a fost cuminte. O sa va obisnuiti voi si cu programul, e greu pana stabiliti o rutina cat de cat. sa profitati din plin de vacanta!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
T_Ioana spune:
Impresionanta povestea voastra! Nu pot decat sa admir niste parinti puternici si sa va compatimesc pentru zbuciumul vostru! Sanatate multa sa va dea Dumnezeu la toti trei si sa nu mai treceti niciodata prin ce ati avut de infruntat!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"