Andrei, sufletelul nostru curat!
Raspunsuri - Pagina 60
Happiness_4_us spune:
Multumesc frumos!
Promit ca revin marti cu vesti noi, dupa ce repetam un eeg si mergem la neurolog.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! A inceput votarea :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Roxana_G spune:
La multi ani Nana! Va doresc si tie si fluturasului tot binele din lume! Multi .
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Sabina spune:
Nana, la multi ani! Cu fericire, cu iubire si cu santate!!!
te imbratisez.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
mandarinutza spune:
La multi ani Nana!
multe pentru o mamica deosebita!
pupam fluturasul!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
luy spune:
Sper ca ai avut o aniversare frumoasa, ca fluturashul ti-a zambit si ti-a umplut inima cu bucurie !
Iti mai spun inca o data La multi ani fericiti! si astept cu nerabdare sa citesc maine vesti foarte bune despre voi !
Te imbratisez cu drag !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Happiness_4_us spune:
Vestile sunt: primul eeg fara modificari, curat ca lacrima!!!Yuhuuuu.
Speram sa urmeze multe de acest gen de acum inainte.
Am plans de bucurie, nu ne venea sa credem. Fluturasul mic si scump a luptat sa le dea putere mamei si lui tati sa reziste in continuare.
De ziua mea, a zis mama iar de ieri tot spune na-na, na-na.
Multumim tuturor care s-au gandit la noi si s-au rugat pentru noi, rugaciunile au ajuns acolo unde trebuie.
Multumesc din suflet si pentru urari!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! A inceput votarea :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Luna1 spune:
Nana ce veste buna! Pupici multi fluturasului tau frumos!
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
slippers76 spune:
Nana, asa vesti merita sarbatorite! Nici nu stiu ce sa fac: sa rad sau sa plang. Cred ca ma umfla plansul de bucurie pentru voi. Va doresc sa mergeti din bine in mai bine.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
bikmaria spune:
yupiiiiiiiiiii,ce bine,Fluturas frumos si luptator iti doresc tot binele din lume ,Nana sa dea DD ca de acum in colo sa aveti numai zile fericite ca cea de azi !