Andrei, sufletelul nostru curat!

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Nana, iti tin pumnii pentru azi! Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa-si regaseasca apetitul puiul mic. Tie, muuulta putere, nu te lasa doborata, viitorul va este luminos, trece si greul asta

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Nana va tin pumnii sa rezolvati si problema asta cu nemancarea,sa aflati cauza...nu-ti pierde sperantele si rabdarea.Doamne ajuta!Pupici tie si lui Andreiut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nana, asteptam vestile bune, multa sanatate la voi si pofta mare feciorului ! Tinem pumnii sa fie totul bine !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nana, ce e cu tine? Deja ati fost la doctor, nu ne spui si noua ce ati facut? Nu ne tine soro asa pe ghimpi!!! Eu am adormit cu mana pe tastatura in asteptarea unei vesti de la tine. Sper ca totul este super si acum sunteti la o plimbare mica in drum spre casa. Astept un semn de la voi!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

AM venit de la medic.
Andrei e sanatos numai ca se pare ca are aciditate la stomac si asta determina senzatia de greata si de aici nemancatul. Dr a zis ca e slab Zantacul[ranitidina] si sa il oprim si sa-i dam alt medicament pe care ni l-a dat el. Sa dea Dumnezeu sa fie asta.
Pana atunci ii oferim un biberon de 100ml la 3 ore, nu mai mult de 10-15min si daca nu vrea ii dam prin sonda. SI tot asa pana se pune pe picioare si poate isi face efectul noul medicament.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nana, ne rugam sa-si faca efectul noul medicament si incet-incet sa-i revina pofta de mancare fluturasului tau frumos. L-am vazut in poza, e adorabil
O sa treceti si peste asta, nu-ti pierde rabdarea ! E greu, stiu... Dar puiul vostru merita toata rabdarea din lume si are nevoie de ea acum. O sa va rasplateasca prin zambetul lui, cu care va sterge tot ce-a fost greu si urat.
Suntem alaturi de voi si ne rugam ca lucrurile sa intre in normal cat mai curand !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Nanita, e Andrei azi? Ati inceput noul tratament? Bebe papa mai bine sau tot cu sonda aia urata va chinuiti? Sper ca sunteti pe drumul cel bun si soarele va va imbratisa curand pe strada voastra. Pup obrajorii baietelului suparat!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Ma bucur mult pentru voi Nanita. Faptul ca Andrei a inceput sa pape, inseamna clar ca noul tratament isi face efectul si bebe scapa de aciditatea de la stomacel. Ce bine ca usor-usor iese soarele pe strada voastra. Na ca acum venira norii pe a mea... O sa fie bine pentru toti. Nu accept alta varianta!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Da, Annisia! Trebuie sa iasa soarele la toata lumea! Andrei e un pic mai bine, in sensul ca macar papa ceva acum, decat deloc. Inca nu am renuntat la sonda si nu o vom face pana cand nu papa toate mesele fara ajutorul ei. Incet incet trebuie sa isi revina.
Ne gandim la voi sa se faca Yannisucul bine. Asa va fi, o sa vezi!
Va pupam si va imbratisam tare tare.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Nana, ma bucura tare mult vestile bune despre micutzul Andrei! Incet , incet se pare ca-si revine si toate astea vor deveni amintire...va pupam!

Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput