Andrei, sufletelul nostru curat!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Sunteti in continuare in gandurile noastre.Doamne ajuta,asteptam vesti de la voi!

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nana, sper ca sunteti bine si ca data viitoare cand vei posta ne nei da vesti foarte bune. Ne rugam in continuare pentru voi

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Nana, primeste un gand bun si de la noi! ma refer la toata familia mea.

M-am intalnit cu Annisia la Brasov si m-a rugat sa va transmit si din partea lor toata sustinerea!

Speram din suflet ca Andrei este mai bine!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Nana, ne gandim la voi! Asteptam vesti bune, cum se mai smte Andrei?

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

O imbratisare si pupici pt Andreiutzu! Este mereu in gandurile si in rugaciunile noastre!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Bine v-am regasit!
Va multumesc din inima pentru ca ati fost alaturi de noi si ca va ganditi si rugati pentru noi.

Am ajuns inapoi acasa in Islanda.
La Boston i-au facut lui Andrei analize de la A-Z. Nu am primit raspuns decat de la rezonanta magnetica si de la eeg. Eeg-ul a iesit ptr prima data bun si asta ptr ca de 3 saptamani nu a mai avut nici un fel de spasme ptr ca-i facem injectiile cu steroizi care se pare ca au efect, drept ptr care continuam, mai avem 7 si sunt 40 si se pare ca vom mai face numai ca am inceput sa micsoram doza.
La RMI a aparut ca in fata, in partile laterale, creierul este imatur, adica insuficient dezvoltat, si asta din cauza spasmelor care nu l-au lasat sa evolueze decat f lent. Obiectivul nostru principal acum este sa oprim spasmele ca sa-i dam timp creierului sa evolueze si sa-si reia functiile asa cum trebuie. Din motivul asta, diagnosticul pe care l-am primit, dupa aproape 5 luni de investigatii, este Developmental delay and seizures.
Ei banuiesc ca este ceva genetic, ca a fost o incompatibilitate intre noi atunci cand s-a format Andrei, iar dupa ce s-a nascut incompatibilitatea a dat nastere unei reactii biochimice in jurul creierului, reactie care declanseaza spasmele. Daca se va dovedi a fi asa, sansele ca si urmatorii copii sa aiba asa ceva sunt de 50%-50%.
Rezultatele analizelor le vom primi in 4-5 saptamani ptr ca trebuie facute in alt stat, respectiv in Georgia. Pana atunci asteptam, continuam tratamentul cu steroizi si ne rugam ca dupa ce il terminam, sa nu mai apara spasmele, ptr ca e foarte posibil sa reapara.
In cazul in care vor reaparea, vom trece la pasul urmator care este o dieta cu un nivel foarte ridicat de grasimi, care sa matureze in continuare creierul. Asta inseamna formula speciala de lapte, preparat in farmacie, fara carbohidrati si altele, dar care are si efecte adverse nasoale cum ar fi scaderea in greutate, probleme cu inimioara, etc., regim ce va trebui tinut pana la 2 ani. Ne rugam la Dumnezeu sa nu fie nevoie si sa se opreasca ptr totdeauna.
Cam atat despre noi.
AM ramas in urma cu toate, ma refer la evolutie, suntem in urma cu 6-8 saptamani fata de varsta reala.
Trebuie sa se termine odata tot! Am incredere ca asa va fi. E greu, e foarte greu, dar trebuie sa rezistam!
Va multumim ca ne sunteti alaturi!
Multi pupici si numai bine!

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Of, dargii de voi! Controlam de nenumarate ori sa vad cum sunteti si ne rugam in continuare ca rezultatele analizelor sa fie ok si Andreiutzu sa recupereze rapid si sa se faca sanatos tun cat mai curand. Va imbratisam si va pupam!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Nana,multa putere!
Tot raul este spre bine.
Micutul Andrei va recupera saptamanile pierdute si va fi cu siguranta un copil normal din toate punctele de vedere!
Va imbratisez cu drag!

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nana, iti multumim pentru ca ti-ai facut timp sa ne dai vesti despre voi .
Stau acum in fata calculatorului si incerc sa gasesc cuvinte de incurajare. Si scriu, si apoi sterg, si iar scriu, si iar sterg. Caci as vrea sa gasesc exact acele fraze care ar putea sa-ti transmita incredere si putere, fara sa rascoleasca durerea din sufletele voastre atat de greu incercate. Iti cer iertare daca nu voi reusi...
Eu cred ca faptul ca i-au pus un diagnostic este un pas inainte. In urma rezultatelor tuturor analizelor poate veti afla chiar mai multe informatii folositoare, care va vor arata o cale spre vindecare. Important este ca a raspuns la tratamentul cu steroizi si spasmele au incetat. Noi ne rugam sa fi disparut de tot, sa nu mai revina vreodata si incet-incet creierasul lui Andrei sa recupereze decalajul de 6-8 saptamani ( nu te mai necaji atat pentru aceasta intarziere, cu siguranta Andrei o va recupera, important este sa scape definitiv de spasme ).
Suntem cu toata inima alaturi de voi, sunteti permanent in gandurile noastre si ne rugam in fiecare seara pentru Andrei si pentru voi, sa deveniti cat mai curand acea familie fericita pe care ti-ai dorit-o si imaginat-o.
Va imbratisam cu mult drag !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Nana nici eu nu prea stiu cum si ce sa-ti spun! Din suflet va doresc sa se faca bine micutul Andrei si prin ce treceti acum sa ramana ca o amintire urata!
Ma gandesc mereu la voi si ma rog sa treaca toata suferinta!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare

Mergi la inceput