Timisoara, Impreuna! (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

fetelor, familia de sa veniti cu bine acasika!!!!!!!va asteptam cu mult drag!!!!!!!

Mergi la inceput

am mincat 1/2 de ciocolata de 100 g n-am mai putut!
acu fug dupa printesa la gradi, mai intru pe seara, sper ca pina atunci ajung si aida si ema acasika!
veniti la bu-hu-hu?????

Mergi la inceput

am mincat 1/2 de ciocolata de 100 g n-am mai putut!
acu fug dupa printesa la gradi, mai intru pe seara, sper ca pina atunci ajung si aida si ema acasika!
veniti la bu-hu-hu?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Va vine sa credeti unde sunt eu acum?
Cu elevii dupa mine, la un club de internet...

Da zau ca nu-s normala, da nu mai aveam rabdare pana diseara cand ajung acasa...asa ca cica facem lectii pe net, cu coafur, alea...alea...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Aida, hai draga...nu ai ajuns?
Ca am pus sampania la rece...
Iaca, bem ca si-a rupt fiica-ta piciorul... ce dusa mi-s...

Am ajuns home...haideti adunati-va si voi...fac cafea si anunt o noapte de buhuiala...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Salve!!!!

DOAMNE AJUTA CA NU E CHIAR ATAT DE GRAV.
Imi pare rau de piciorusul rupt a Emma. Da cum Doamne iarta-ma si-o rupt fata piciorusul?
Aida draga mea noi am fost la plimbare da numa la voi imi era gandul pe drum,abia am asteptat sa ajung acasa si sa citesc vesti bune despre voi. Am lacrimi in ochi sincer iti spun,ma bucur enorm ca sunteti bine si asa cu piciorusul.
Beeyy sa lasati loc pe ghips ca si eu sunt doritoare de a da un autograf

www.youtube.com/watch?v=cqKymstwvXs&feature=related" target="_blank">Pentru tine mami Aida si pentru -utza Emma.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

bei, era sa ma scurg pe langa comp azi...
dupa ce ma trezesc cu o durere cumplita de cap dimineata, plec in viteza si-mi uit telefonul acasa ...la lucru pica netu fix in moment ce Anda primea vesti...in fine reusesc sa citesc cumva...jubilez de bucurie, pish ochii la greu si multumesc cuiva, stiu eu cui, pentru minunea asta...ajung acasa si ce crezi?!
nu e curent dom'le...de ani de zile nu s-a luat curentu' da uite fix azi s-a luat...am stat la lumanare cu al meu si i-am facut rezumatu pentru ziua asta de toata pomina...
aa, si tot la lumanare am facut si io infuzie de eucalipt, am gasit cauza durerilor de dibla...sunt plina de sinuzita...asa ca ma scufund in aburi
a 'nnebunit lupu, pe bune daca nu...

Doris, de la tine nu ma mai mira nimic la net cu scolerii?!

hai, adunarea la bu-hu-huuuuuu !!! sa inceapa distractiaaaa !!!
Emma, esti cea mai tareee !!! Ne-ai dat o lectie tuturor desperatelor de pe aici

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

Bey, cat va iubesc, pentru spiritul asta de echipa invingatoare...

Deci, am adunat si salvat neste chestii pt Aida, sa ne bucuram, da avem ceva probleme la pc, reparatorul acum le rezolva, reinstaleaza windows-ul...asa ca la pc-ul meu nu am acces acum...

Sunt pe laptop, da nu-i bai...

Maria, zi si tu ce zi...intre agonie si extaz...sa termine Radu sa pot intra pe ms, ca aici am Linux si nu ma pricep...

Laurelu, chiar faina dedicatia...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

noi ca noi Doris, da Aida cred ca e fleasca...din doua rele, normal ca raul mai mic e mai bun!

hai gagix, adunareaaaaa

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

no hai ca am vinit si io, asa printre teroristii mei. ma inscriu si eu la bu-hu-hu dar cu o pauza pina la 9 cind parchez cupiii!ca pina atunci nu-i chip de stat la calc
nu mai pot, imi curge puroi dintr-o masea valuri-valuri si doaareeee. ma duc sa bag ceva calmant ca nu mai pot

Mergi la inceput