Timisoara, Impreuna! (67)
Raspunsuri - Pagina 17
Mariaa spune:
o tona de Aida...la raport
fug pana in oras rpd, revin...
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
Doris-Alina spune:
Neatza...
Bine ai revenit, Aida..
Hai ca fac o oala mare de cafea, pentru toate insomniacele, care au stat cu sufletul la gura sa soseasca Invingatoarele...
Astept detalii si amanunte...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
danitin spune:
Salutare! Io is la calc cu spiridusul in brate asa ca prea mult nu pot sa scriu. Ma bucur din suflet ca e bine matza Emma da tot nu pricep cum si-a rupt piciorusul si cand???? E rupt, rupt sau din astea, entorsa, luxatie etc care necesita ghips? Si cat trebuie sa stea cu ele asa???
Pe mine ieri m-a chinuit durerea de cap pana tarziu noaptea iar astazi am o stare de spirit de kk, e o zi care pe vremuri era foarte speciala pentru mine si acum nu mai e deloc si asta ma face a simt cam aiurea ... s-a plictisti spiridusul, revin...
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
katik spune:
neatza si de la noi!
hop si eu la cafea, muuulta!!!!
bey, mie mi-a iesit un cucui pe frunte da' nu m-am lovit (sau cel putin nu tin minte), nu stiu ce dreq este. nu doare, nu se vede urma de lovitura nimik, numa' e cucui. chiar ma ingrijoreaza chestia. treb sa ma duc saptamina viitoare sa vad ce dreq este
maseaua mea e tot pe pozitie, adica doare ca naiba, asa ca per total ma simt naspa rau de tot!
va pup, sa aveti o zi buna, mai buna ca a mea!
Doris-Alina spune:
Katik, mi-am amintit de o vecina, al carei prunc, de vreo 4 ani, i-a tras un ciocan in cap, noaptea pe la 2, cand ea dormea...
Si s-a trezit la fel ca tine, dimineata...tu sigur nu ai simtit nimic azi noapte?
Fetele, vreau sa va arat ceva sa va minunati...
E vorba despre doi baieti, copii indigo...sa vedeti ce calitati au...
www.youtube.com/watch?v=Dn51LxzSHf0&feature=related" target="_blank">Primul
Al doilea
La primul ascultati va rog sfarsitul piesei...incredibil...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
gonghy spune:
Buna dimi!
Azi dimineata la 6 Maya mea avea chef de joaca cu sticla de apa,da am pus-o inapoi in pat si a adormit pana la 9.45.
Eu m-am trezit la 9 si am mai stat cu hasbantul putinuc.
Aida bine ati venit acasa!
Astept cu nerabdare sa ne pove cum si ce s-a intamplat cu piciorusul
Dana mai 'napoi cu ceva pagini te intrebai si io ceva. Ia vezi poate stii ceva si ma ajuti.
Kati fenomene paranormale???
Cum ai dormit? Mai are Robi muci?
Merg sa fac ceai la strang prin casa si apoi o luam din loc. Merem pana'n Real apoi la mami ca vine sor'mea cu Alexia.
Va si o zi faina.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
anda spune:
ceeeau la nebune
aparut si io...mai derutat ca niciodata. ma duc sa fac ceva ordine, prin casa, prin cap...pe unde-apuc...
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
katik spune:
am fost si noi pe afara un pic(cam o ora si jumatate), mi-am aerisit capu' da' tot degeaba. am parcat cupiii, cred ca ma duc si eu sa ma intind ca nu mai pot, si inca mai am o noapte si o zi singura cu ei, nici nu mai imi vine sa ma misc
katik spune:
doris, nu , n-am simtit nimik azi-noapte, am dormit!cit de cit!
laura, robi nu mai are muci doar un pic, de tusit tot asa, un pic, mai avem o zi de zinnat. krisztina tuseste o tura dimineata si atit.
am mincat si io zacuska, na! sic!