Timisoara, Impreuna! (67)
Raspunsuri - Pagina 11
anda spune:
dorisake termina cu interviurile ca te plesnesc.
nu mi-ai stors destiu muci in saptamana asta, mai vrei???? hai potoleala, baga-ti batista-n dos si dai cu maneaua ...ca-i mai bine decit lacrimogena...
mihiii, felicitari dragutzo pentru puiutzu din burtik. o sa fie bine si cu 3 flacai, stai linistita. sanatosi sa fie si putere ca la asa o echipa trebe ceva tarie
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Lormi spune:
Salut gagicile !Acum am venit de la servici si cum am intrat pe usa glont la comp sa aflu vesti despre Emma ,parca mi-am luat o piatra de pe suflet,ma bucur tare mult.pentru curajul si taria ei.Ma duc sa pap ca am stat toata ziua cu sufletul la gura pt. ca nu stiam nimik.Va pup si revin.
Aaaaaaaaaaaaaaaaa sa nu uit
pentru toata fam. matzei EMMA.
Lormi
katik spune:
mihi, felicitari pt baietzelul nr.3!!!!! sa creasca mare si sanatos acolo in burtik si sa iasa la lumina ca va fi timpul!
da, durerea mea de cap acu a inceput sa cedeze, dupa inca un nurofen, la fel si maseaua. parca sunt drogata nu alta, si inca n-am baut nimik
Mariaa spune:
www.youtube.com/watch?v=9uyUc-mMsN8" target="_blank">special pentru coana Anda fara numarrrr
Doamne Iarta-maaaa !!
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
katik spune:
bey, care ai cracanat pagina, ai????ia repara ca e nasol asa!!!
io nu pot sa ascult ce tot puneti voi acolo ca imi piriie boxele si cum aude fata se infiinteaza linga mine (i-am parcat deja dar ea inca nu doarme).
Mariaa spune:
Katik, ti s-a socat pagina?! n-ai pierdut nimic
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
katik spune:
da bey, trebe sa ma tot plimb cu soarecu' dintr-o parte in alta, si nu mai stiu ce am citit pe rindul de mai sus
greu tare cu concentrarea la ora asta
Doris-Alina spune:
Bey, care ati cracanat pagina?
Descracanati-o...ca virgula katik nu vede...
Mey, Anda, caut o dedicatie pentru tine...da zau daca gasesc...
Mai vine Aida?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katik spune:
bey, rideti voi rideti dar ma doare capul si maseaua de nu mai vad mai nimik da' tot aici linga calc stau, na!!!!
Doris-Alina spune:
Katik, baga un nurofen ca tre sa stam de garda, pana vine Aida...
Maria s-a dus la somnic...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories