Piticii nazdravani de MAI - IUNIE 2004 (88)
Raspunsuri - Pagina 7
Lauraa spune:
Nicoleta, merci de primire, aseara nu am mai apucat sa scriu si eu impresii de pe aici! Pupici harnicutei,sa se faca repede bine!!!
Aseara m-am uitat la poze, LiliB - Sunt fantastici aia mici impreuna! Si Bianca are un par extraordinar, daca ar fi in fata mea nu m-as abtine sa nu imi bag degetele prin el, sunt curioasa cum e la atingere, aspru, moale, sârmos?
Mephala, tare frumosi baieti ai, nu vine si o surioara?
Of, s-a trezit micuta, incerc sa scriu umpic cu ea in brate :).
LAra e la gradinita,au un program foarte incarcat acum de sarbatori, educatoarele alea au foarte multa imaginatie... . In fiecare zi coc acolo prajiturele cu copiii, joi avem un fel de serbare (i se spune Petrecere de Craciun),zilnic le spun o poveste de Craciun, dimineata, in cerc, aprind lumanarele,etc. Ce ma streseaza in continuare e programul ala complicat si ca nu au ora fixa de masa (eu tt cu pasarelele mele cu mancarea si Lara tot asa de putin apetit are ca intotdeauna)
Apropo, bagati-ma in panica si spuneti-mi cat cantaresc ai vostri, Lara are 14,5 kile..
Tre sa trimit altfel imi apasa Louisa pe ce va si pierdca abia mai scriu de ea
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)
Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom
Lauraa spune:
Niste poze rapide::
Fetele harnice:
http://img156.imageshack.us/img156/6263/pict0021az6.jpg
Louisa:
http://img62.imageshack.us/img62/824/pict0434vs1.jpg
Lara cu casuta de turta:
http://img223.imageshack.us/img223/9898/pict0651ec7.jpg
Laura cu
Lauraa spune:
O sa pun si de la gradinita canddorme micuta iarsi!
Mona,ai PM
_www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=15" target="_blank">
Votul tau nu va schimba Presedintele !!!!
Laura cu
tnicoleta spune:
Lauraa Mey, lasa fata in pace ca are destule kg. Bia are 15 cu ambalaj. Frumoase s-au facut fetele, cea mica seamana foarte mult cu tine. sa cresteti mari
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinusha spune:
Salutare fete dragi!
Nico, cum mai e Bia? Multa sanatate si pupici sa-i treaca repede!
Poze din ultimul week-end de aici si aici . Are Boby aparat nou ( de fapt cadoul in comun de Craciun ... ca a tanjit la aparatul Madutzei ;)) si sta doar cu el in mana ... dar pur si simplu nu stiu ce poze sa urc, asa multe sunt ...
Pupici si o zi faina!
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
Sarbatori fericite!!!
Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59
Irinusha spune:
Am uitat:
Mona, m-am gandit la tine si ti-am tinut pumnii ... sper sa fi ajutat! :) Drum bun si vacanta faina cu dulcelele tale! Astept poza ... stii tu care! :) Pupici!
Lilisor, mi-am comandat cerculetul de baie ... mi-l trimit direct la ai mei, asa ca de Craciun ne balacim in doi! :) De abia astept! Pupici!
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
Sarbatori fericite!!!
Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59
Lili_B spune:
Lauraa, stai linistita ca nici Bianca nu e mai breaza, variaza intre 13.5 - 14 kg. Stii ca nici ea nu a fost o mincacioasa si nici acum nu este. Sebi pare a fi un pic mai mincacios, dar tot asa slabutz e si el, chiar mi-a spus doctoritza ca probabil va fi un tip inalt si slab. Sanatosi sa fie, asta e cel mai important.
Nico, nu-mi vine sa cred cite face Bia. Ea chiar e ajutor de baza in casa. Bianca ma ajuta si ea sa pun vasele in masina, sau hainele la spalat, sau mai da cu mopul prin hol, dar ea e mai mult cu cintecele, poezii, si puzzle-uri. Si ii place f. mult sa faca pe "teacher-rul", chiar si la gradi ne-au spus educatoarele ca de multe ori stringe citiva copii in jurul ei si le spune ce si cum sa faca si culmea e ca o si asculta. Iar seara cind sta pe WC sa faca caca noi stam la usa si ne prapadim de ris. Imita educatoarele si zice: "Ok, friends let's make a circle, James (asta e un baietel cam raut) if you're not listening you'll have to leave the circle...si tot asa mai departe". Probabil ce a auzit in ziua aia la gradi.
Na, hai ca am vrut sa fie doar o relatare de fapte, sper sa nu fi iesit ca o lauda.
Lili_B spune:
Waw, Melie s-a facut domnisoara mare...pai ce, peste citeva zile face juma de anisor! Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut...Parca ieri ardea Irinusha de nerabdare sa-si tina comoara in brate. Merge de-a busilea?
Lili_B spune:
v-ati prins nu, ca Sebi doarme...altfel nu as apuca eu sa-mi fac de cap pe aici...
Lauraa, ce domnisoare frumoase ai si tu! In prima poza Lara sta pe ceva sau cum de ajunge asa sus la countertop? Iar micutza e adorabila cu ochi albastri.
Lili_B spune:
Fetelor, voi ce le-ati luat la micuti de Mos Craciun? Eu miine ma duc sa caut, dar inca nu stiu ce...Ma duc sa pun de un cafei, hai, se inscrie cineva?