Piticii nazdravani de MAI - IUNIE 2004 (88)
Raspunsuri - Pagina 3
cius22 spune:
Buna ziua!
fetelor,va multumesc din suflet pentru urari!
Spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor.
Eu sunt atat de ocupata ,sunt prinsa cu alergatul la mama mea(nu stiu daca v-am povestit ca a facut atac cerebral si e imobilizata la pat...am angajat o femeie care se duce de 3 ori/zi dar ma duc si eu zilnic,sau chiar de 2 ori caci ii este foarte greu sa stea ore in sir nemiscata,si atunci cand merg la ea,o intorc de pe o parte pe alta sau o ridic in scaunul cu rotile)...treaba asta,plus restul imi ocupa atat de mult timp incat nu mai am uneori timp,uneori chef de net.Probabil ca ne vom muta in curand acolo,desi conditiile nu sunt tocmai prielnice pentru Victor,dar nu prea avem de ales.
De Mos Nicolae,Victor a primit dulciurele,nuielusa si un set de masinute pe care si l-a dorit foarte mult.Era tare incantat ca Mosul i-a adus exact ce si-a dorit.Inca nu merge la gradinita,si probabil pana la vacanta de iarna nici mu o va face.Se cam plictiseste singurel,chiar daca e tot timpul cineva cu el,nu e ca atunci cand se joaca cu alti copii.
Eu ii pun inca pampers noaptea,dar nu face pe el decat foaaarte rar,doar daca a baut mult seara.Nici nu stiu de ce nu am curajul sa scot acest scutec de noapte...Uneori,folosim acelasi scutec,zile in sir...caci ziua nu mai poarta si face la olita.
Victor inca nu il poate pronunta pe R,desi facem exercitii,nu ne iese figura...mai asteptam...oricum,noi le-am facut pe toate mai tarzior...mutulica lu' mama scump!
Daca nu mai apuc sa intru,va doresc de pe acum SARBATORI DE VIS alaturi de copilasii vostri scumpi,multa sanatate tuturor,sa va aduca Mosul numai din cele bune,iar de cele rele sa uitati cu desavarsire!
Va trimit tuturor o imbratisare calda si pupici muuuuuulti!
mephala30 spune:
lume noua, lume noua,
Cius, multa sanatate mamei si tie multa putere.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
tnicoleta spune:
Monet Spor la invatat. 10 zile trec repede si o sa fii acasa langa fete.
Alus Spor la tradus si incearca sa fii mai relaxata. Sanatate multa.
Simona multumim de urari. Santate mamei, lui Vicoras, nu-ti face probleme nici Bia nu il pronunta pe R, facem si noi exercitii dar e capoasa si cand nu vrea schimba vorba.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinusha spune:
'Neata fete dragi! Pupici la pitici!
Simona, sanatate mamei tale si tie putere! Pupici dulci lui Victoras ca-i baiat intelegator!
Cris vorbeste pocit rau ... pe germana parca-i mai bine. Am vorbit si cu educatoarea ptr. germana si spunea si ea ca nu-i bai, e prea mic ca sa-ti faci griji. Daca pe la 4-5 ani tot asa vorbeste, atunci trebuie sa te gandesti la un logoped sau exercitii.
Mona, hai ca mai e putin! Pupici!
Nico, cum rezisti? Ma intreb mereu cum de poti ... ai mare rabdare si o inima buna ... eu mi-as fi luat de mult campii, dar io sunt rautaciosa de fel! :D Pupici!
Alus, relax :)
Multumim de gandurile bune!
Cris e deja mult mai bine ... ieri s-a intins si la celalalt ochi, s-a trezit cu ambii lipiti. Mare taraboi a fost pana l-am curatat. Si teroare mare pana-i punem picaturi ... io il tin, ta-su ii pune ... de zici ca omoram copilul. Si urla .... de-mi vine sa-l bat. Si o mai tinem asa cateva zile, chiar de-i bine.
Io sunt iar mucioasa ... de cand am nascut-o pe Melie o tin doar intr-o raceala ... s-a dus naibii sistemul meu imunitar. Boby tot zice ca intru mereu in contac cu virusi ... deci daca io, om matur, sunt in halul asta, ce sa mai cer de la un copil de 3 ani ... ts, ts, ts!
Melie si ea pe urmele mele, ieri noapte n-am prea dormit ca se tot trezea plangand ... se ineca mititica cu muci. ce sa mai, asta e ... si o s-o tinem tot asa, ca trebuie s-o car mereu cu mine pe unde merg, ba gradi, ba doctori ... ea saraca e cea mai chinuita.
Mephala, imi place cu tine activa ... dar mi-ar place sa ne mai povesteti putin de nazdravanii tai!
Pupici cu bale si muci ... avem de toate ;) O saptamana faina fetelor!
PS: Tot uit sa va intreb: sunteti gata cu cadourile de Craciun? Ce ati luat la pitici si tatici?
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
* * *
Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59
tnicoleta spune:
Irinusa pupici lui Cris sa scapati odata. E, cunosc si eu cum e cu ochii la curatat, cand avea Bia ulcioare numai ce puneam mana pe unguent si o luat la trap prin casa tipand. Poate ar trebui sa iai si tu niste vitamine sa iti intareste sistemul iminitar. si lui Melie ca se adapteaza.
Zici tu ca rezist, sunt cu nervii prastie si incerc din rasputeri sa ma controlez. Partea mai nasoala este ca mai nou am si stari depresive, cam o data la 1-2 luni, daca mai pus si nervii la socoteala atunci sunt buna de dus la balamuc.
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
mephala30 spune:
Buna dimineatza!
Il legan pe asta micu' (prost obicei!) de 40 de minute si e pe punctul sa adoarma. Si cant colinde, de am ragusit! Macar scap pe ziua de azi, e randul sotului sa-l adoarma de pranz si seara. Ca noi ne impartim treburile.
Irinusha, nu am harul povestitului. Imi place sa fiu scurta.
Sanatate multa!
Referitor la "r", Iustin il pronunta de vreo 3 luni. In toate cuvintele.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!
tnicoleta spune:
Carmen Super daca te inlocuieste sotul. Felicitari lui Iustin.
Irinusha spune:
Cateva poze de la week-end: http://www.flickr.com/photos/81156723@N00/sets/72157603424468667/
Si sa ma dau mare putin ... daca tot stam acasa am facut putin din cartea de la Mos Nicolae (cea ptr. gandire) si se price fi-miu de crap de mandrie. E ptr. 4-5 ani, despre forme, culori, gandire logica ... si stie ...
pupici
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
* * *
Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59
monet spune:
(sint la curs)
irinusha, ioi ce dulce-i aia mica (care-i mare deja, nu-mi vine sa cred!!) ii tare frumusica fiica-ta!!
uau, fii mindra de cris ca-i destept sa faca el bine din carte pentru 5 ani!
mai scriu mai incolo.... pup!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
www.seansimon.com/Images/2007/December2007.htm" target="_blank">"Albastrelele mele"
www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
mephala30 spune:
Irinusha, faine poze:
-tu arati bine, ai reusit sa ajungi la greutatea dinaintea sarcinii?
-Amelie a crescut si e tare scumpa
-felicitari pentru progresele lui Cris: vad ca-i tare protector cu sora lui.
-aveti un brad frumos.
nu va place, ignorati!