Piticii nazdravani de MAI - IUNIE 2004 (88)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Laureta, sanatate multa Inisei si de-a Domnul sa iasa analizele bune.

Irinusha, ce mos darnic ati avut!
Pentru ce faci colposcopie? Au iesit valori mari la Papanicolau?
Tinem pumnii sa fie bine.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

De la Mosu' de la gradi a primit un mar, o mandarina, 3 nuci si o ciocolatica. Si de la atat era fi-miu incantat Au fost si educatoarele incantate de atentie, doar un zambet ... sunt curioasa daca se va simti schimbare ...
Pana acum m-a capiat Cris, am facut puzzle, am colorat, am mancat ciocolata .... Melie e maraita rau. Roade tot ce prinde, dupa care se pune pe plans ... cred ca dintii de sus or sa ne faca probleme. Acum o tine intr-un "rrrrrrr"!

Laureta, tinem pumnii sa fie analizele bune! Pupici Inisei!

Mephala, e pentru colita mea ... normal trebuie sa fac o coloscopie la 6 luni, dar io speriata n-am mai facut de vreo ceva ani. E si nasol, de la pregatire pana la procesul in sine ... Dar trebuie ... cu colita ulceroasa sunt sanse mari sa faci cancer de colon, dar luat din pripa ... na, intelegi tu.
Doamne ajuta Papanicolau-ul iese mereu bine :)

Am pus-o pe Melie la adormit singurica si am avut noroc ... iuhu! Mai pierd pe aici putin timpul si trec la vase si ordine ... beh!
Pupici!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
* * *
Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59

Mergi la inceput

Salutare! Haideti la , chiar daca e amiaza.

Copilasii vostri mai fac pipi in timpul noptii? Va treziti sa-i puneti la olitza?
Noi am scapat, de vreo doua saptamani. Face pipi la 21.30 cand se culca si dimineatza, pe 10-11.
De asemenea, am scos si somnul de pranz, refuza sa mai doarma.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

Mergi la inceput

Si de la mine o matinala ... dar buna si fierbinte :)

Mephala, de mult nu mai face Cris noaptea pipi ... de fapt, de cand nu mai are scutecul de noapte. Tine f. mult, fara probleme. Bine, la inceput au fost cateva accidente, dar acum stau fara griji. Trebuie doar sa faca inainte de culcare si atunci e bine.
Si nici la pranz nu mai doarme ... dar in schimb la 8.30.21.00 doarme deja ... depinde cat de repede o rezolv pe Melie. Cand nu merge la gradi il culc mai tarziu, cand cere el la nani. cateodata mai il culc si la pranz (daca s-a sculat f. devreme, a dormit prost noaptea, e bolnav, etc.), dupa e smiorcait rau si adoarme pe la 23.00 ... nu-mi place deloc.

Ce mai faceti fetelor? Noi am luat bradul, deja e instalat ... aseara eram prea franti ca sa-l mai si impodobim, o facem azi ... de abia astept! Cris e la noi peste week-end si e marfa! :)
Pupici si un week-end fain! Multa sanatate!

* * *
Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59

Mergi la inceput

S-a trezit si Cris si se pare ca are konjuctivita la ochiul d´rept .... grrrr, pe asta n-am mai avut-o! Si sigur nu primesc la farmacie picaturi cu antibiotic.

* * *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinusa Sanatate lui Cris. Sa ai grija cu conjuctivita ca e contagioasa si sa nu ia si Melie. Spor la impodobit bradutul.
Carmen Felicitari pentru reusita. Bia nu mai face pipi noaptea de cand era bblus, facea dimineata cand se trezea, adevarul e ca nici eu ni i-am dat noaptea ceai sau apa.

Sa va zic ce balamuc e la noi. Au evacuat-o din "ghetou" pe sora mai mare a lui Cata si se muta si ei aici. E o degringolada in casa de numa. Deja ma lasa nervii, mai ales ca Mihai ii chiraie pe astia mici si nu pricepe sa ii lase in pace. Mai tarziu trebuie sa mergem la tara.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Nicoleta- LA MULTI AMI!!! (scuzama ca iti urez cu intarziere.

La noi mai nimic nou, Julia deja pot sa spun ca sa facut bine, dar din pacate eu m-am inbolnavit. Am fost la doctor si mia spus ca tot ce Julia are.
Ieri am avut o zi grea, am zis ca nu ma mai duc sa traduc ptr. POLITIE!!!!!!. Ziua mea a inceput la 8.00 dimineata cand ne-am trezit. La 9.00 am plecat la doctor, am asteptat 40 min, dupa acea am fost la cumparaturi, cand am primit tel. de la niste persoane cu care trebuia sa ma duc sa le ajut sa faca copiilului certificatul de nastere,( la niste romi), intre timp ma sunat politie ca au nevoie de traducator pentru niste minori din romania. Am spus unde sunt si au venit dupa mine. La ora 13 am fost la Politie, Julia a fost cu mine, in acea zi nu am vrut sa o duc la gradi, si bine am facut intr-un fel, am iesit de la politie la ora 19.00, flamanda obosita, cu copilul care ela si el terminat, enervata ca sotul meu sa enervat si stiam ca acasa ne vom ciondani cea ce sa si intamplat. De acea am spus ca nu mai traduc la Politie, jumatate de zi pierduta. Va inchipuiti ce ar fii daca Julia ar fi la gradi, cine se ducea diupa ea? Eu nu puteam, sotul la 15.00 a avut pana pe la 16.00 conferenta audio. Si aja nu ar ajunge sa o ia pana la 17.00.
Cred ca va inchipuiti prin ce am trecut aseara. COSMAR!!!!!!
Astazi ma simt parca mia dat cineva cu ceva in cap, dar din pacate nu pot sa ma intind ca am de tradus si timpul trece, si trebuie sa termin la timp.

Pupici si un weekend cat mai placut.

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Alus, multe sanatate! Ai grija de tine si relaxeaza-te.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

irinusha, da, sa ai grija ca conjunctivita aia ii molipsitoare. tin minte ca frate-meu tot facea cind eram noi mici si io tot imi bateam joc de el ca arata ca batut la ochi (saracu' cris.....). tin minte ca frate-meu era tare sensibil si una-doua facea ulcior la ochi. io n-am avut niciodata. si nici de conjunctivita nu m-am molipsit vreodata de la frate-meu. deci nu-i chiar asa sigura molipseala. hai, melie!
ce faine chestii yumyum o primit cris de la mosu' neculaie la gradi. ce baiat bun ai, irinush! parca vad ce protector in toata regula pentru amelie o sa ai in fecioru' tau, n-o sa ai treaba cind or fi mai mari! aia, da.

alus, ai grija de tine, sa te faci bine. si nu te mai stresa. stai linistita.

de-abia astept s-ajung si io acasa (peste 10 zile, of...) sa le masor pe maya si lia sa va zic cit is de lungi si cit is de grele/usoare
lia a renuntat la scutec noaptea nici nu mai tin minte de cind, parca cu vreo luna inainte de a avea 3 ani... sigur ca atunci imediat a mai avut citeva accidente, chiar si cu caca, tin minte, saracutza. dar deja sintem fete mari, vorbesc de lia, si wc-ul nu mai e decit o rutina de care aproape nici nu mai trebuie sa vorbim. stie sa se strearga de la putzica catre spate, niciodata invers, am invatat-o si taica-sau supravegheaza evolutia lucrurilor. noa. de caca, o sterge el desi doar dupa ce ea singura o face prima. totdeauna o pune la "bideu" (noi n-avem bideu aici, americanii nu stiu ce-i aia, dar sean o pune la chiuveta si o spala asa). noa, destul despre wc-uri .

sa vedem cind o sa fie si maya experta la buda

ioi, ce dor mi-i de ele.

stau si invat: am o prezentare finala de proiect marti, dup-aia un examen miercuri, altul simbata (de azi intr-o saptamina) si alte doua examene de luni si de marti intr-o saptamina. ii tare mult de invatat. cred ca asa macinat nu mi-o fost in veci creieru'... de toate stiu!

afara-i frig si sint resturi de zapada. locuiesc in centrul orasului si de la etaju' 22 vad toate strazile. e asa de depresiv in weekend, totu-i pustiu.....

va pup cu drag.

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.seansimon.com/Images/2007/December2007.htm" target="_blank">"Albastrelele mele"

www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Monet, mult spor la invatat. Dar pentru ce-s examenele alea? Un fel de specializare?
...
curaj, inca 10 zece zile si vei fi aproape de frumoasele tale.
Trece timpul repede...

nu va place, ignorati!

Mergi la inceput