Piticii nazdravani de MAI - IUNIE 2004 (88)
Raspunsuri - Pagina 13
mephala30 spune:
La multi ani de Sf. Stefan, in special pentru Stefan al Danei si Stefania Cameliei.
Vanessa, sa fie intr-un ceas bun! Multi ani fericiti impreuna!
Diana, ai doi copii minunati.
Ft. faina poza Timeei - "serioasa", mi-a placut si cea in care stati comozi, tu si Vladut.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Irinusha spune:
Hai ca daca tot am intrat, copiii imi sunt "alimentati" si cea mica doarme, sa va mai povestesc de noi.
Astia mari - si de data asta l-a pocnit pe Boby rau - suntem/am fost gripati. S-a dus azi la servici, ca sa ajunga tot la dr. sa-i dea un antibiotic si concediu de boala ... ca-i un mare capos si n-a facut-o deja de aici imi vine cateodata sa-l bat. Acum sper sa se puna repede pe picioare ca-i tare groaznic cand e bolnav ...
Io cica sunt mai bine, dar urechile tot infundate sunt si io chiauna, dar nu mai am loc sa ma vait ;)... o sa-mi revin io, asta sa fie bai-ul.
Astia mici sunt bine, si asta-i important.
Cris a fost f. incantat de Mos ... sa va spun ce a primit, pana nu uit iar :):
- Lego duplo (cel de constructor cu macara si o cutie xxl)
- lego mic - pe asta nici Boby n-a reusit sa-l faca ... si Mosu' asta cam prost, de nu citeste pe cutie ce si cum
- multe, multe cu Spongebob (farfurii, cana, puzzle, carti de joc, "nu te supara frate " - asta-mi place personal :) - pusculita, etc.)
- 2 puzzle
- 2 carti
- un cos cu cumparaturi in miniatura (are deja o casa de marcat, astea mai lipseau)
- camera foto digitala (e cam mizerie, dupa cum stiam, dar lui ii place)
- un joc dart magnetic
Melie a primit asa:
- jucarii de ros - vreo 3
- jucarii ptr. mai tarziu - vreo 2
- o carticica de plus
- o papusa din stofa
- caciulita si fular
- canita cu cioc
La anu' o sa fie si lista ei mai lunga :)
Bunicii au primit de la noi traditionalele bilete la un spectacol ... la anu' nici nu mai stim unde ce si cum, ca oricum le-au vazut pe toate ... grrr!!!
Si noi cel mai fain cadou posibil: un week-end prelungit la Hamburg (zbor + hotel de lux) ... si asta la inceputul lui aprilie. Bunicii ii preiau pe cei mici si noi ne facem iar de cap. Au vazut ca ne-a priit Berlin-ul :) ... si sincera sa fiu, de abia astept.
Cu prietenii de aici nu ne-am vazut fiind asa de chiauni ... speram ca la week-end-ul asta. Si e asa fain in München si noi suntem prizonieri la domiciliu. Ieri am iesit la plimbare cu mama, am ajuns la canalul de la Nymphemburg (castelul de aici), care este inghetat si tot München-ul la patinaj ... se puteau inchiria si patine ... i-am dat repede tel. lui Boby sa se oftice si el ... Si cam asa ...
Io mi-am propus sa intru mai putin pe DC, ca pierd mult timp ... si-i cam pretios timpul asta (are si Irinel dreptate) ... sa vedem cum reusesc si cat ma tine. :)
Va pupicesc si va doresc o zi faina ... si pregatiri de Revelion fara stres. Nico, sper ca esti mai bine si mai optimista!
Multa sanatate!!!!
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
* * *
La omu' sarac nici "floricelele" nu trag ...
Sa-i ajutam sa se faca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
anacami spune:
La Multi Ani tuturor!
La Multi ani Stefaniilor si Stefanutilor!
La multi ani Stefan!!! mai stiti ceva de Danaa?
Multumesc si eu de urari, sunteti niste scumpe,m-am bucurat mult de ele!
(cu intarziere) Monet, iti urez La Multi Ani, sanatate si fericire !
Irinusha, multa sanatate!!!draga mea,esti sufletul acestui subiect, ce s-ar alege de el daca pleci ? Mai pleaca si Nicoleta si ajungem pe pag.10 . Esti tare haioasa ,eu nu am ce scrie prea mult,uneori mi se pare ca sunt plictisitoare!
Se vede treaba ca ati fost tareee cuminti si harnici, ati primit o multime de cadouri . Eu am primit un storcator de fructe si legume, mi-am facut repede niste sucuri- stoarce tare bine n-am ce zice; din pacate mi-au iesit pe nas- mi-a fost agitata bblusa toata noaptea urmatoare si mi-a plans a doua zi!!! Este drept ca am mai mancat si alte "chestii necuviincioase" peste ele...Pana acum am "boierit" la acest capitol, nu am avut probleme cu colicii (cel putin nu ca la Sebastian) chiar daca nu am tinut dieta stricta si am mai mancat una-alta!!! probabil ca acum au fost prea multe si ca diversitate si ca si cantitate...De doua zile sunt fata cuminte , mai bine rabd de pofta decat sa pic de nesomn si urlete...
Sebastian a primit o carte mare de povesti si... binenteles, jucarii din colectia Thomas&Friends (locomotiva James,incarcatorul de apa si triajul; in rest le cam are pe toate...)-ina este innebunit dupa ele.
Diana.,i-am vazut nazdravanii! par mereu pusi pe sotii!! tu arati super-beton! Bravo!
Irinel, ganduri bune! iti doresc ca noul an sa fie unul in care sa va realizati toate dorintele, iar durerea sa se mai estompeze (stiu ca niciodata nu o sa dispara din sufletul tau).Fie ca Dumnezeu sa va trimita inca un ingeras care sa va lumineze sufletele si viata!
Nicoleta, multi pupici Biancai! nu as fi zis ca este timida; lasa ca o sa treaca ea peste emotii si o sa arate adevaratele talente!!
Vanessa,felicitari! se pare ca sunteti facuti unul pt. altul,era pacat si pt. copii! Imi inchipui ca nu a fost o perioada usoara, dar mai bine asa, poate va fi mai constient ca te poate pierde usor daca nu este atent; fie ca sotul tau sa te aprecieze la adevarata valoare, iar relatia voastra sa renasca asa cum iti doresti. Sa stii ca te apreciez,nu putine femei ar face-o,iti doresc toate cele bune!Copiii ce zic? A ...arati bestial,bravo!
Va pupam!
Camelia, Sebastian si Stefania
mihagab spune:
La multi ani si din partea mea tuturor,scuze ca n-am mai intrat dar stau cam prost cu timpul si acasa internetul nu merge nici...impins..Imi fac doar nervi, asa ca am renuntat..la servici,intram de azi in libere pina pe 3 ianuarie, asa ca va urez de pe acum toate cele bune, mamici si pitici,multa sanatate,noroc si sa fiti iubite!!
La multi ani 2008!!
mephala30 spune:
Buna dimineatza, poftiti la .
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
tnicoleta spune:
Buna fetele
Hop si eu, ma simt ceva mai bine azi. Asta dupa ce de 3 zile ne trezim pe la ora 10.
Vanesa Casa de piatra, copilasi cuminti si multa dragoste.
Irinisa Imi pare rau ca pleci si tu, dar fiecare cu prioritatile lui. banditilor se vede ca au fost cuminti de au primit atatea cadouri.
Cami Super incarcat si la voi mosul. pe burtica Stefaniei sa nu o mai doara.
In momentul asta ma bodoganea Bia ca nu am lasat-o la calculator cica "nu mai vorbesc cu nimeni, nimeni nu mai are grija de mine" etc.
Si pentru Bia mosul a fost foarte incarcat si a primit asa, de la mine si tasu: o rochita, o pernuta, un trenulet de lemn, fier de calcat, masina de cusut si hainute pentru papusi; de la Anca si soacramea: o geaca, o cana cu rate, un bebelus mare de 50 cm si dulciuri; de la nasa ei un bblus cu haine de schimb si un ursulet plus dulciuri si de la surorile lui Cata un puzzle, o carte cu autocolante si iar dulciuri.
Domnisoara zilele astea a facut ce a vrut, mancare - pauza, dulciuri si sucuri - da, chiraieli cu ceilalti - cat cuprinde, ascultat mama si tata - pauza.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
DianaR spune:
Buna dimineata! Multumim de cuvintele frumoase la adresa puilor mei!
Vad ca mosul a fost darnic cu toti puiutii anul asta... Ai mei au fost la fel de incantat de cadourile celuilalt... la un moment dat se juca Timi cu ale lui Vlad (Lego-urile si Thomasul ca astea i-au placut ei din ce a primit Vlad) si el cu ale ei (bucataria, mixerul, aspiratorul, casuta Gowi).
Vanessa felicitari si casa de piatra! Arati f f bine!
Irinusha, te inteleg perfect cu timpul ptr forum... Cred ca voi ati simtit deja de ceva vreme ca si eu am ajuns sa iau aceeasi hotarare ca si Irinusha...
Va pupam!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete
tnicoleta spune:
Buna fetele
Va bucatariti si va pregatiti pentru anul nou? E atunci, spor la treaba.
Azi mi-am gasit de lucru pe la bucatarie ca m-au apucat dracii cand am vazut niste mergatori pe chiuveta. Asa ca am dat jos tot de prin dulapuri si m-am pus pe .
De Revelion vom merge la sora mea sa petrecem, asa ca nu ma obosesc sa fac de mancare. Casa e cu susul in jos in ciuda stradanie mele de a o pune la loc. Bianca isi face de cap in stilul propriu, adica mancare pauza, somn idem.
Mai nou de doua seri avem si peste noapte recital, de la ce nu stiu. Incepe sa planga, un plans strident de parca ar durea-o ceva, se zvarcoleste si da din maini si din picioare. Trebuie sa o trezesc bine si si asa abia se linisteste. Dimineata nu isi aduce aminte de ce plange.
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
tnicoleta spune:
Si pentru ca maine nu stiu daca mai intru pe aici.
LA MULTI ANI! 2008
Cele bune sa se adune, cele rele sa se spele! Sa aveti parte numai de bucrii, sanatare, ca e mai buna decat toate, iubire si vise implinite
vanessa ionescu spune:
Nico, Cata face chestii deastea destul de frecvent. Ma loveste cu picioarele si cu pumnii daca ma apropii. Am observat ca se intampla cand este mai obosit (daca nu doarme dupamiaza sau a avut o zi mai agitata). Uneori dupa o mioni criza din asta se scoala la pipi sau la apa. cand bea lapte noaptea ii dadeam laptele si se potolea. defapt mai rau face decand i-am scos laptele. nu-l mai bag in seama si o iau ca atare. poate sunt obositi, viseaza urat... cine stie.
noi mergem la un restaurant diseara. Mai se imbraca careva cu rochie din voal mini, fara ciorapi si in sandale? Sau numai eu am bufeuri?
LA MULTI ANI!! UN AN NOU BUN, LINISTIT, FERICIT SI SA FIM CU TOTI SANMATOSI CA LE FACEM PE TOATE!
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100