A murit Dan Iosif

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Cine e Dan Iosif?E cumva acel tip care nu si-a recunoscut batul?Intr-adevar ca si baiatul a avut acelasi spirit de bandit inprumutat de la tatal sau dar sa nu vrea ca sa-si recunoasca copilul care semana cu el de la o posta???
Dar totusi Dumnezeu sa-i ierte pacatele si sper sa nu-l lase acolo in cer la guvernare ca s-ar putea ca sa se intample vre-o revolutie si acolo in RAI din aceasta cauza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

cea m tare gluma(ca sa nu spun nesimtire) e ca vor sa dea numele 1 strazi dan iosif. si cand te gandesti ca multi sunt plini de admiratie fata de defunctul in cauza.ca sa nu spun ca(nesimtitul) de adrian ministru minune spune pe blogul sau cum l-a numit deputat- prin telefon. pai sa inteleaga si poporul asta o data de ce se cere votul nominal. ca sa nu mai vine alde nastase sa-i ia banii grei in conturi afara si sa numeasca deputat sau senator pe cineva de teapa aldei iosif. dar despre morti numai de bine.cea m tare faza e ca poate acolo sus vor forma PSDr caci vad ca incep sa se cheme unul cate unul.desi nu cred in teoria conspiratiei dar prea a murit subit, la moscova, si tocmai cand vroia sa scrie o carte despre revolutie. dar ce-mi place e ca se baga tot unul pe altul in puscarie si-n pamant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu am aflat abia azi ca a murit. Era unul dintre personajele cele mai josnice si mai vulgare din politica romaneasca, dovada vie ca mitocania si obraznicia te ridica si te imbogatesc! Cred ca multor politicieni din noul val le-a murit modelul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Mie imi pare rau ca a murit si nu a apucat sa fie pedepsit asa cum ar fi trebuit. Sa stea ani si ani de zile in puscarie ca Cosma, ca acolo ii era locul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisiacob spune:

DAN IOSIF - simbol al politicii romanesti?????
Sa-mi fie cu iertare dar cu ce a iesit in fata acest individ? Mi se face rau cand ma gandesc ce viata in puf a trait exemplarul asta vulgar si necioplit si, pe deasupra, ne mai si reprezenta in parlament (ma rog, nu pe mine ca nu i-am votat niciodata pe PSD, FSN-isti, PDSR-isti sau cum le mai zicea...sobolanilor)
Ce m-a uimit si mai mult (si sunt o ferventa sustinatoare a lui Basescu - nu stiu pana cand...) este faptul ca l-a decorat post mortem.
Doamne, s-a intors lumea cu susul in jos

Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)

Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca.

De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

cel m tare ma enerveaza asta
http://www.atac-online.ro/actualitate_/decontul-cheltuielilor-pentru-inmormantarea-lui-dan-iosif-a-fost-aprobat_20364
adica tot noi fraierii ii platim si inmormantarea
mi-e sila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisiacob spune:

quote:
Originally posted by mathilda

cel m tare ma enerveaza asta
http://www.atac-online.ro/actualitate_/decontul-cheltuielilor-pentru-inmormantarea-lui-dan-iosif-a-fost-aprobat_20364
adica tot noi fraierii ii platim si inmormantarea
mi-e sila

INCREDIBIL!!!!!!!!!!
58.000 lei numai inmormantarea si parastasul...

Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)

Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Ce ma mira cel mai tare este ca inca se mai vorbeste de jigodia asta si nimeni de aici nu a deschis un mesaj cu moartea actorului Ioan Fiscuteanu care a jucat in filmul Moartea Domnului Lazarescu. Cu siguranta decontul cheltuielilor unui actor care aduce premii Romaniei nu este decontat de nimeni. Eu am aflat ieri de moartea actorului dar nu am vazut de la cei din Romania nici un mesaj despre acest om. Dumnezeu sa-l ierte si sa-i multumim pentru contributia adusa artei cinematografice.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shattrath spune:

quote:
Originally posted by mi_ro

Ce ma mira cel mai tare este ca inca se mai vorbeste de jigodia asta si nimeni de aici nu a deschis un mesaj cu moartea actorului Ioan Fiscuteanu care a jucat in filmul Moartea Domnului Lazarescu. Cu siguranta decontul cheltuielilor unui actor care aduce premii Romaniei nu este decontat de nimeni. Eu am aflat ieri de moartea actorului dar nu am vazut de la cei din Romania nici un mesaj despre acest om. Dumnezeu sa-l ierte si sa-i multumim pentru contributia adusa artei cinematografice.

Mihaela

Pai ca sa scrie cineva in ziar de asta, ar trebui mai intai sa calce prin teatre.Probabil singura explicatie plauzibila..

Mergi la inceput