Cafea cu aroma de femei - (54)
Raspunsuri - Pagina 4
lulu_boches spune:
quote:Ce sa-ti fac daca tu si Tibi, n-aveti somn.Beti cafea la 11 noaptea...Eu la ora aia aveam treaba[:D].Nu s-a simtit si la noi in bloc?...A fost cutremur.
Originally posted by ramyteoSotul meu acum face cafea daca aveti imsomni veniti la noi . Oare Lena ce face?
pupici
Pupici la "puputza"
Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
lulu_boches spune:
'neatza!![]()

, este gata.Va astept.
Aida, ce e cu piciorusul
?
Adina, cum e Vivi?
Belutza, pe noi nu ne auzi si nici nu ne vezi, dar ne poti scrie..What's up bebe?
, la "burtici"
Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
A_Iulia spune:
Iar sunt zombie.![]()
Paretea buna e ca febra nu mai creste asa tare (doar o data asta-noapte a fost in jur de 39), si o tine 4 ore intre administrarea antitermicului.
Partea proasta e ca a luat-o si stomacelul razna (a vomat de 2 ori, niste medicamente) - sa vedem cum reluam ciclul functional.
In rest...cand e afebrila se joaca si e bine.
N-am dormit mai deloc.
Aida, voi maine plecati?
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
'neata si de la mine.
adino si eu sunt zombi , hai sa ne bagam capul intr-o galeata cu cafea ca nu mai tine. Emma s-a trezit de 4x azi noapte ... si eu cu ea.
Nu stiu ce sa mai zic.
Maine plecam in Ungaria. Cand o sa am ceva de zis o sa trimit mesaj la timisorence si o sa scrie la subiectul lu Emma.
Trebuie avut in vedere ca trebuie sa ajungem acolo la 10+ 1h ca sunt in urma inseamna 11 ... si pana mergem la invastigatii ... nu stiu deloc cum o sa fie.
pe toate
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Maadi spune:
Aida - O sa fie bine si o sa va intoarceti sanatoase si voioase, sa impodobiti bradul si sa va pregatiti de Craciun, sa-i scrieti lui Mosu'. Drum bun, aveti grija de voi si sa va intoarceti numai cu vesti bune.
slimatei spune:
neata...mi-e somn...se vede treba ca am fost rele..nu a venit cu nimic mosul la noi..da nici nu -mi tb ..il astept pe celalalt..ala vine sigur cu ceva..![]()
sanatate la printese
..noi ne bagam in patutz..pai unde-i mai bine..?
mai avem putin...putin...
cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
MsLara spune:
Multa sanatate la fetite! Va tinem pumnii sa va scada febra si sa nu va mai doara piciorul!
Zile mai bune de acum incolo!
{quote} MARU:
Doamne'ajuta!{quote}
Lali 
A_Iulia spune:
Aida, am citit de cadoul de la Mos si ca parca e mai bine pisicuta si mi-au dat lacrimile. Sa Dea Domnul sa va intoarceti numai cu vesti bune!
Vivi...asa si-asa. Tocmai cand ma bucuram a mai tras o 39.2 la pranz. Scade foarte greu, ce nenorocit de virus.
Adina + Olivia Q1.04

Sotul meu acum face cafea daca aveti imsomni veniti la noi . Oare Lena ce face?