Ingerii Rett si mamele lor.

Ingerii Rett si mamele lor. | Autor: Rebeccarett

Link direct la acest mesaj

Acest subiect e deschis tuturor mamelor care au un copil cu sindrom Rett.As dori sa fie un grup in care sa vorbim despre fetele noastre,cum am putea sa lucram mai bine cu ele si cum am putea sa le imbunatatim viata.Cred ca ar fi foarte bine pentru noi ca mame sa avem cui spune toate ofurile,sa putem vorbi cu cineva atunci cand simtim ca nu mai e nici o speranta.Din propria experienta spun ca te simti mult mai bine daca ai cui spune tot ce te apasa pe inima.Sper sa intre in discutie toate mamele care sunt in situatia mea si sa ne sustinem moral si psihic.Va astept la discutii dragele mele mamici cu fetite ingerasi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiCamelia spune:

Buna Rebeca. Vad ca nu ti s-a raspuns la apel. Probabil ca sunt putini aici cu interes pt sdr Rett, sau se poate sa mai existe vreun topic special si sa se discute acolo. E bine sa dai o cautare pe forum sa verifici.
Despre recuperarea copiilor cu rett pot spune ca dau bune rezultate utilizarea meloterapiei, baile cu bile si s-a observat ca sunt foarte eficiente sedintele in doi: copilul rett impreuna cu un alt copil cu un diagnostic diferit, caracterizat eventual prin apatie, caracter domol... La noi in centru se "combinau" cu un copil cu Down si aveau o f buna influenta unul asupra celuilalt. Toate astea le "pune in scena" psihologul.

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Buna seara,
despre sindromul Rett se discuta si aici .
Am sa va rog sa continuati discutia la primul topic deschis pe acest subiect, va multumesc pentru intelegere.

Mergi la inceput