Iasule, mandra cetate (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

el e, multumesc!

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mephala30

acum, ca s-a risipit misterul, ne-am linistit.

ma bucur
Cristina (herra), ai primit e-mailurile de la mine???

edit: Cristina, am vazut ca le-ai primit. Cu placere... Daca mai vrei ceva... striga dupa ajutor

Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Scuzati...eu cica sa risipesc confuzia. Acum imi vine sa rad (de fapt rad de-a binele), dar ma gandesc ca sigur ziceti ca nu doar 3 sticle am la bord. Io zic sa , ca v-am lamurit de numa'.

Oana

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Animony si g Ioana, Mosul vine si anul asta la Romagic pe data de 21 decembrie la ora 18. Va trimit amanunte pe PM pentru ca nu e organizarea identica cu cea de anul trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Multumim Dana!!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

'Neataaa! Haideti fetele la un jacobs fierbinte ca face bine contra umezelii. Mai fetelor eu is cam suparata. Am realizat ca m-am cam babit. De vreo 2 zile ma doare un picior, iar ieri m-a durut o mana din umar si, nah, ca asta-noapte a inceput sa ploua! Urmariti stirile ca o sa ma vedeti inghesuindu-ma cu pensionarii la rand la bilete de tratament. O zi buna tuturor!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza si multumim pentru jacobs.

Miki, poate ne intalnim la bilete, eu am o durere de spate de vreo 3 saptamani.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

CE FRUMOS NINGE!!!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Neata!
Mersi de cafea!
Am vazut si eu ca ninge..insa ..abia pot respira de raceala si gripa asa ca ma duc sa iau inca un nurofen si-mi trece bucuria..:(

Eu voiam sa intreb un lucru..aveti vecini pe scara niste oameni mai nevoiasi cu copii mici?
Am reusit s-o fac pe CAtalina sa cedeze doua trei papusele si un mutunache doi plus cateva cuburi,surprize de la Kinder,masinute mici..bazdaganii ce stateau si adunau praful pe la noi si ma gandeam sa le da la o fetita mai necajita.Cunoasteti?
Gabi,cunostinta aia a ta de la nu's ce fundatie ce s-a ocupat anul trecut de copiii din capatul Daciei nu-mi recomanda pe cineva?

Ma gandeam ca mai bine le dau eu unei fetite decat sa ajunga p[e mana unor ingrijitoare de la vre-o casa de copii care sa le "faca pierdute" cu toate ca nu sant cine stie ce,insa ar bucura un copil necajit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

cat chef de vorba aveti!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput