Mamici de iulie-august 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina22 spune:

Buna fetelor, eu nu prea am intrat ca ma simt rau, nu stiu ce sa mai fac cu greturile astea, iar medicul nu vrea sa-mi dea nimic, a scris cineva(scuze ca nu tin minte cine), de o jumatate de lamaie stoarsa si baut sucul rapid, si ii multumesc ca se pare ca dupa 2 lamai stoarse mi-au trecut greturile cat de cat... asa ca incercati...
Si Maryb felicitari si sa ai sarcina usoara si BB sanatos si frumos

Karina22
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Karina imi pare rau sa aud ca te simti asa rau , e greu pana trec greturile astea eu beau lamaie toata ziua storc pun in sticlutza adaug niste apa sa diluez si tot beau cate o gurita ca sa ma mai lase putin.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by mada_mxm

Karina imi pare rau sa aud ca te simti asa rau , e greu pana trec greturile astea eu beau lamaie toata ziua storc pun in sticlutza adaug niste apa sa diluez si tot beau cate o gurita ca sa ma mai lase putin.

Bebe 2

Asa cred ca o sa fac si eu ca de 3 zile nu pot sa dau pe la facultate, azi am iesit din casa am mers vreo 20 de metri si cand am inceput sa dau la rate am abondonat misiunea "facultate", la inceput imi treceau greturile cu castraveti murati acum am devenit imuna

Karina22
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Maryb, sarcina usoara si bb sanatos!
Greturile pot sa apara asa devreme intr-o sarcina? Eu am inteles ca apar mai tarziu.
Eu nu am greturi, n-am avut nici un moment, nici stari de oboseala, parca sunt mai fasneata acum decat inainte de a ramane gravida.
Maine o sa merg si eu la dr si-l intreb daca am interdictie la alergat. sa nu radeti de mine, dar am o pofta nebuna de-a alerga. Mersul pe jos mi-a placut intotdeauna, dar alergatul...De cand am ramas gravida nu e tramvai pe care sa nu-l fugaresc, la metrou alerg si topai pe scarile alea de zici ca in urmatoarele ore nu va mai veni nici unul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

sa va aduca mos Nicolae zile fara greturi,soti iubitori si atenti,multa calmitate,bb cumintei si rotofei si tot ce va mai doriti voi
ce le-ati luat la soti de mos Nicolae?
eu am facut papa bun : ciorbitza de fasole cu costita si varza calita...mmmm,o bunatate,mai am ceva de stat pana e gata dar ma innebuneshte mirosul

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
11+ sper la o!!!AMR 29sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dr_anca

Gravidutele au anuntat deja la munca ca sunt insarcinate? Eu sunt in 6 sapt si seful la care lucrez de cand sunt studenta zice ca vrea sa ma angajeze fara sa-l bat eu la cap si acum trebuie sa-i mai zic si vestea cea mare. Daca plec ii trebuie alta persoana in schimb.
Sunt cam stresata pe tema asta, apreciaza adevarul dar oare ma mai angajeaza sau tot la negru? Oricum e foarte sensibil la subiectul "sarcina" pentru ca sotia lui a stat prin spitale sa mentina sarcina. Dupa ce afla pot sa-mi iau si eu o salopeta ca ma strang blugii mei.
Voi ati fost la echografie ca eu sunt cam panicoasa si ma duc iar vineri sa vad daca mai sunt doi sau a disparut unul si daca le bate inimioara. Sper sa fie bine.
Sa auzim numai de bine si bebei sanatosi si cuminti.

Uhh ai doi??? Ce frumoss! Si eu is ieseanca.

Bebe 2

Mergi la inceput

Marci alergatul nu cred ca e tocmai potrivit. Ce bine ca nu ai greturi si tu si Anaxena sunteti norocoase.
Anaxena multumim de urare. Sa aveti o seara cat mai placuta.
Eu nu i-am luat nimci ca nu prea am iesit din casa ii fac eu vreo surpriza de sarbatori acasa.

Bebe 2

Mergi la inceput

Marci, ce bine de tine ca nu ai greturi, la mine greturile au aparut cu vreo 2 zile inainte de data cand ar fi trebuit sa vina cm. Cat despre alergat... mie medicul mi-a zis sa merg cat de mult pot eu , dar de alergat nu a zis nimic

Karina22
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Louana_me spune:

Buna fetelor, Deja ne simtim ca intr-un unit .

Imi place sa citesc toata ziua, chiar si la serviciu ce mai spuneti voi, si simt alaturi de cele care sunt bolnavioare, desi din fericire eu nu am nimic. De cand mi-am schimbat in mod radical modul de alimentatie, nu mai racesc decat de maxim 2 ori pe an, si tunci destul de lejer. Inainte era rau de tot. Si atunci foloseam un tratament putin cam spartan dar care datorita activarii circulatiei la nivelul gatului da rezultate, si anume comprese cu ghiata, sau o bucata de material udat pus la congelator, apoi aplicat direct pe gat si pe deasupra o foliea ca sa nu se ude fularul cu care inveliti totul. E un tratament "friguros" la inceput, dar apoi se incazeste bine de tot si da rezultate.

Pe mine m-au cam lasat greturile, tot nu imi vine sa mananc foarte mult totusi. Si bineinteles, ce mananc e in mare parte fara sare, pt ca am descoperit mai nou ca tensiunea mea poate fi controlata partial prin lipsa sarii. Este logic privnd si la cauzele hipertensiunii, dar eu oricum nu prea mancam multa sare nici inainte. Concluzia: sunt mai sensibila la factorul clorura de sodiu decat altii .

Mada, cred ca de abea astepti sa ajungi in tara si sa ii vezi pe cei dragi.

Maryb, felicitari si de la mine .

Anaxena, si eu cand ajung acasa fac fasolica, si imi e o foameeee...

Karina , am o prietena in Italia care se simte cumplit de rau, si se pare ca dr i-a dat niste pastilute compatibile cu sarcina. Poate daca te interesezi pe la farmacii afli ceva, in afara de cele cu ghimbir.

Mona, tu esti bine? Am mai citit si eu cate ceva in legatura cu concediul medical in timpul sarcinii, si m-am ami lamurit. Din pacate sper sa nu ajung sa mi se spuna ca trebuie sa nu ma mai ridic deloc din pat.

Dana, tu cum mai esti?

Si acum o mica intrebare: voi v-ati programat deja la ecografia speciala de la sfarsitului primului trimestru? Cred ca e vorba de pliul nucal nu?

Totul este greu pana devine usor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna MARCI,
Am si eu o curiozitate, am inteles ca nu ai stari de greata, nu te deranjeaza mirosurile (nici pe mine) dar sanii te dor, tensiune in ei simti? eu una, cu riscul de a ma repeta intr-una, nu am nici o simptoma de graviditate, doar sanii ma dor, dar cu masura ca de... azi ma dor, maine constat ca f. putin, ma tine asa o perioada si iar ma dor, apoi iar nu si tot asa si de aceea sunt curioasa cum se manifesta la tine.
Multumesc
tuchi123

Mergi la inceput