Mamici de iulie-august 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Azi am implinit o luna de cand am vazut primele liniute pe testul de sarcina. Nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut. Maine poimaine se face iulie

Anna 7+
AMR 33
vinebarza
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dragutelor,

eu am fost dimineata la eco, insa nu s-a vazut mare lucru. Mi-a spus dr. de la inceput ca este cam devreme sa vada ceva, dar a incercat si mi-a spus ca se vede ceva mic mic acolo, dar ca sa fie sigura mi-a facut beta HCG. Pe la 4 mi-a zis sa sun dupa rezultat, dar nu a ajuns inca, asa ca o sa mai sunt pe la 17:15.

sa-mi tineti pumnii va rog frumos.

maryb 4+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

AnnaBaby in sarcina anterioara am fost si eu ca tine saptamani intregi. A inceput cu durere de gat si apoi a continuat cu o tuse de care nu am scapat multa vreme. dar cu toate acestea nu am luat medicamente am baut zeci de litri de ceai de ceapa cu lamaie si miere, ceai din coaja de nuca, gramada de alte ceaiuri. Si am luat concediu medical pentru ca faceam zilnic naveta o ora si ceva dus, alta intors, stateam la birou pana ma uitau sfintii, plus schimbat de bus-uri si U-Bahnuri. Trebuie sa recunosc ca statul acasa a fost foarte de folos. Ai pus cumva si niste cartofi cu un pic de otet si apa la gat? Dar spirt si apa? copil fiind mama mea aplica metoda asta des care trebuie sa recunosc ca dadea roada. Incearca ceva produse naturiste mai bine. In Ro sincera sa fiu mi se pare ca se dau mult prea repede antibiotice...si asta am observat ca in special la copilasi.

Monica si Robertel cel istetel

Duminica la munte

Toamna la munte

Mallorca

1 an

poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

deci sunt graviduta .....mi-a iesit 260.82 valoarea....

pentru toate fetele.

maryb 4+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

felicitari Maryb!!!!!!!!!!!!!!Ti-am spus eu ca testele pozitive sunt totdeauna pozitive.

Anna 7+
AMR 33
vinebarza
poze

Mergi la inceput

merci annababy

maryb 4+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna seara fetelor,
Imi parerau sa aud ca sunte ti racite, dar lasa ca trece si asta cu miere si ceai cald cat de des baut si cat de mult.
Maryb, iti tin pumnii si sunt tare curioasa de rezultat, asteptam nerabdatoare un raspuns de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

A, bravo,ma bucur sa aud asta, sa fi de aici inainte cuminte, nu ca mine spaiata de bombe(dar eu am si avut de ce). Felicitari inca o data Maryb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Felicitari maryb!!Si sanatate celor racite!11+DPN 26iun-iul 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Maryb felicitari, vai ce ma bucur!!! Acuma poti sa imi dai datele sa te pun la listutza.
Ileanna breathe in breathe out, slowly count to 10. Glumesc! Calm mama, calm ca si eu am tendinta de a ma agita peste masura. Asa cu tickerul ala care iti da bataie de cap: cum ai scris prima oara in semnatura era f bine numai ca mai lipseau ghilimelele, "link". Atata tot, da e bine si asa, oricum daca vrei sa mai incerci o data e f bine cum ai scris prima oara dar ai papat ghilimelele.
Irinuca cu tickerul cand l-ai facut pe lilypie trebuia copiat ultimul link ca sa il pui pe forum ala unde scria image url, ca iti da trei linkuri la ticker la ultimul pas. Si apoi tre sa intri la tine in cont la semnatura si sa scrii asa [ url = " link " ]bebe[ /url ]. Bine tu sa stergi spatiile lasate de mine. Incearca vezi daca iese.
Nu disperati ca si eu pana am reusit sa pricep cum puneau fetele la semnatura numai trei cuvinte si linkurile la poze si eu aveam un carnat de http//.... mi-a luat ceva timp dar odata ce mi-a iesit prima oara mi-a intrat in reflez si e f usor. Eu tot incecram la semantura si dadeam vizualizare sa vad ce a iesit si tot asa de n ori pana am reusit sa ii dau de capat.
Repetitia este mama invataturii!
Annababy faza e ca noi fiind obisnuiti cu antibiotic de mici e greu cu gatul si e normal sa nu cedeze asa usor, dar primele doua trei zile is mai grave cand nu dormi si nu poti inghiti si etc dar daca perseverezi tre sa cedeze. Cum a zis si Map e greu dar aici avem noroc ca nu dau astia antibiotic asa usor si dupa ceva timp mi-am dat seama ca se poate si cu lamaie si ceai, bine ca ti se acreste de lamaie si miere dar asta este eu ca si Map sarcina trecuta eram din raceala in raceala si se pare ca se repeta istoria dar asta e ne chinuim ce ne chinuim dar e pt o cazua importanta. Multa sanatate! Poti sa te legi la gat cu un prosop ceva inmuiat in apa caldutza cu spirt si apoi cu altul uscat peste si sa il tot schimbi ca e bun cedeaza.
Aaa si sa ma laud si eu cu o reusita pe ziua de azi am trimis pachetele. Slava Domnului, am zis ca nu mai vin astia si m-au sunat le-au luat acuma sa ajunga intregi in iasi. Pfiuu e mai bine asa am scapat de o parte din bagaje acum urmeaza tura 2 bagajele noastre. Urasc sa impachetez sa ma chinui sa le fac pe toate sa incapa intr-o valiza. Si mai ales cu Flo care nu are multa rabdare si tranteste si le lasa acolo tot eu tre sa fac tot. Uff barbatii astia cateodata is belea serios...

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput