Mamici de iulie-august 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 3
vias spune:
...buna gravidutelor,
...nu mai intreb ce faceti pt ca este clar...unele dintre voi ati racit (nici eu nu am scapat de asta)...ati cumparat hainute de gravide (si eu...pt ca m-am umflat f tare la burtica)...
...ma simt rau de la raceala..sper sa-mi treaca...va pup
pustai
madina71 spune:
Eu am suportat chilotii tanga pana tarziu sarcina trecuta, insa doar cand aveam pantaloni ii purtam, acasa luam din aia mari si comozi din bumbac....
Cat despre burtica, la mine inca nu se vede, doar cand mananc mai mult se mai umfla....asa ca ma incap hainele mele obisnuite...
Haine de gravida am de sarcina trecuta, ca doar nu a fost de mult timp, am avut doua per de pantaloni pe care nu prea i-am purtat, o per de blugi cu bumbac la burta pe care i-am purtat cel mai mult, o salopeta de raiat in care m-am simtit f bine si un costum pantaloni si bluza lunguta si larga, cu cordon pe care il puteam lega in spate sau il puteam scoate de tot....Cat despre bluze, eu nu mi-am luat speciale, am purtat din ale mele, dar din alea mai lungi ca sa imi acopere burta si mai largi, sa nu ma stranga....
E oribil afara si am de facut cumparaturi (vine o tipa la mine si o sa il las pe asta micu' cu ea)asa ca vreau-nu vreau, trebuie sa ma duc sa iau mai ales de-ale gurii....
7 sapt. si
Adrian (20.01.2007)
tuchi123 spune:
Pai cum fetelor, nu v-am dat de stire ca am fost la medicul meu in urma acelei ecografii si este cu totul alt raspuns?!Mi-a facut el eco. si spune, dealtfel se si vede, bebe-ul acolo. Nu mai stiu exact ce sa cred dar, pe 13.dec. ma duc din nou la el la o noua eco. si atunci am sa fiu sigura de raspuns, pana atunci, tot cu morcovul sunt...
In rest, da, ma bucur sa fie liniste pe aici, asta inseamna ca toti bebelusii sunt la locul lor la "dospit"
Va pup
si sa auzim nmai de bine
MissJJ spune:
Ileanna wow ti-ai pus ticker. Bravo! O sg corectura am.
Ca sa apara scris numai bebe tre sa pui inainte de http si dupa " " adik [url= ghilimelehttp://....ghilimele]bebe [/ url], ghilimele is alea de pe tast cu cifra 2. Sper ca ai priceput ce zic eu cu ghilimele mele.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
MissJJ spune:
Ileanna daca te referi la faza cu pachetele se intampla ca firmele is romanesti.
Nu is englezi, ci romani de-ai nostri.![]()
Tuchi am citit ca ziceai de eco si ca s-a vazut si bebe si etc da ma gandeam ca ai mai mers la medic sau ceva. Oricum tinem pumnii pt eco urmator sa nu fie probleme. Uite cum te baga medicii astia in boale, is belea serios.
Uff i-am sunat pe astia de la firma si l-am luat pe ala tare si cica ei pai daca va grabiti asa doamna venim dar mai pe dupa amiaza ajungem la dumneavoastra. Ca eu l-am luat tare si i-am zis ziceti-mi acuma in fatza ce si cum sa nu va astept ca fraiera si sa nu veniti macar ziceti-mi acum sa caut altceva. Si a zis ca vine acuma sa speram ca spre binele urechilor lui vine. Is eu calma si dragutza dar pana la un moment dat.
Acu tre sa fug sa fac un dush si trebuie neaparat sa ies din casa sa merg la platesc niste facturi care nu mai pot fi amanate si afara e o vremea de 2 lei ploua si un vant nebun.
Nici la gimnastica nu am mai mers ca ne-am trezit tarziu si nu mai ajungeam la timp acuma macar sa ajung sa platesc facturile.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
dr_anca spune:
Gravidutele au anuntat deja la munca ca sunt insarcinate? Eu sunt in 6 sapt si seful la care lucrez de cand sunt studenta zice ca vrea sa ma angajeze fara sa-l bat eu la cap si acum trebuie sa-i mai zic si vestea cea mare. Daca plec ii trebuie alta persoana in schimb.
Sunt cam stresata pe tema asta, apreciaza adevarul dar oare ma mai angajeaza sau tot la negru? Oricum e foarte sensibil la subiectul "sarcina" pentru ca sotia lui a stat prin spitale sa mentina sarcina. Dupa ce afla pot sa-mi iau si eu o salopeta ca ma strang blugii mei.
Voi ati fost la echografie ca eu sunt cam panicoasa si ma duc iar vineri sa vad daca mai sunt doi sau a disparut unul si daca le bate inimioara. Sper sa fie bine.
Sa auzim numai de bine si bebei sanatosi si cuminti.
bobitamica spune:
neatza fetele...
Am avut si eu probleme cu gatul...si cum spuneti si voi si la mine e destul de rau cand ma doara gatul...
am intrat sa va spun reteta cu care eu am scapat.. Zeama de la o lamaie amestecata cu o linguria sau 2 de miere...o inghititi asa...fara apa fara ceai fara nimic...si apoi o jumatate de ora incercati sa nu beti si sa nu mancati nimic. Asta puteti s-o faceti de 2-3 ori pe zi,iar seara un pahar de lapte caldut...nu fierbinte. SA nu beti fierbinte ca mai rau va iritati la gat.
VA doresc la toate sa va faceti bine!!! eu asa am scapat in 2 zile...si aveam niste dureri ,de ma trezeam noapte si nu puteam sa inghit.
crisarh spune:
quote:Da si eu, ma strang la burtica, ar trebui sa imi cumpar unii mai mari cu un nr., cred
Originally posted by anaxena
azi mi-am cumparat blugi de graviduta...sunt cam uratei,dar ma strangeau rau blugii mei,ca de nu mai sunt asha slaba si burtica vad ca creste pe zi ce trecefetelor eu mai am o problema si aceea ar fi cu chilotii,nu-i mai suport pe cei tanga si se pare ca nimeni nu ma intelege cica ma vait prea mult,voi aveti vreo problema cu chiloteii??Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina11+ sper la o
!!!AMR 29saptproiectul bebe pinkwww.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burticawww.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
11+DPN 26iun-iul 2008
crisarh spune:
Salut
!!Si sanatate celor ce au racit.Eu inca mai pot purta o pereche de blugi si una de raiat care sunt elastici si s-au largit (dar stau cam aiurea pe mine, ca s-au largit si la picioare nu nuami la burta) si doua fuste mai intra pe mine. Bluzele inca sunt ok. Burta se baloneaza dupa orice beau sau mananc. Dimineata este foarte supta, ca si cum nu as fi
. Greturile mi-au mai trecut, durerile de cap nu au fost azi si ieri, m-am simtit bine, dar mi-e frica sa ma bucur sa nu se intoarca. Oricum la cat a plouat ieri, probabil de aceea m-a durut capul de vineri pana luni, acum s-a mai descarcat atmosfera.
din bucuresti care deja si-au schimbat din garderoba, imi spuneti si mie de unde ne imbracam? Pantalonii m-ar intresa si o canadiana as vrea pt burtik care s-o port si prin februarie. Hai sanatate si greturi usoare si fara dureri de cap
11+DPN 26iun-iul 2008
Kimmy spune:
Buna gravidute dragi!
Eu nu prea apuc sa postez,pentru ca la munca tot program aiurea am,si de obicei cand ajung acasa sunt franta de oboseala.De citi citesc aproape in fiecare zi,si sunt la curent cu tot ce se intampla.
Tuchi,ma bucur foarte mult ca pana la urma e bine bebeul.Sa ai incredere ca va fi bine!
Raceala si eu am tratat-o greu,tot cu ceaiuri,lamaie si miere,deci stiu prin ce treceti.
Va
pe toate!
Am pus o poza cu bebeul meu.Sa vedem daca merge.
10+
http://bd.lilypie.com/AXOOp3.png
Bebe

!!!AMR 29sapt