Mamici de iulie-august 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 17
Evelien spune:
Buna fetele!
Aici datele mele ca sa ma treceti si pe mine in lista:
DN 17.09.1977
UM 20.10.2007
data prevazuta a nasterii bebe-ului: 27.07.2008
Ma simt bine, am avut de 2 ori greturi pana acum, si mi-a trecut f repede. In rest,nu am nici un simptom, uneori ma intreb daca intr-adevar sunt insarcinata sau nu ...
Am programare la prima ecografie pe 20 dec, dar nu mai am rabdare pana atunci. Insa doctorita mi-a spus ca se face cel mai bine la 10 saptamani, si atunci voi avea cam 8, asa ca am zis sa astept...dar acum regret :( Imi vine sa o mut mai devreme...
Va pup pe toate si sa aveti un weekend frumos!
madina71 spune:
Unde ati plecat fetelor? Vad ca nu mai este nimeni pe aici? Sau toata lumea se distreaza
sambata seara si numai eu stau in casa?
8 sapt. si
Adrian (20.01.2007)
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by irinuca_81
Buna,
am vazut ca mai multe fete merg la eco pe 14 Dec, 21 Dec. A cata eco e la voi? Si pentru ce o faceti? Eu am facut doar una pana acum - saptamana asta si doctorul nu mi-a mai zis ca ar fi nevoie de nici una...O fi bine? Mi-a zis ca trebuie sa mai fac una in trim 2...dar eu stiu ca se mai face cea pentru masurarea pliului nucal...si de aia nu mi-a zis nimic. Sa il intreb eu?
Va pup pe toate si aveti grija de voi!
Irina9+
bebe
La mine eco asta de pe 14 decembrie este prima ecografie si pe trimitere imi scrie early dating scan deci e cea de stabilire a varstei sarcinii. O sa mai am una morfologica si apoi una mai pe la 20 si ceva de spt sa vada daca e totul ok si daca am noroc imi zice si sexul.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)Bebe 2
MissJJ spune:
Madina nu ne distram noi azi am fost plecati de dim sa ii cumparam la fata cizme de zapada dar in tara asta nu exista ca ei nu au asa ceva si ce este is cizmulitze de piele care la fata ii sunt prea stramte sus ca e cam grasunica la gamba.
Asa ca am tot cautat pe net da mie ca daca ii iau de acolo nu i-or veni cum ii trebuie si am dat bani degeaba da nici nu pot sa plec cu ea din uk fara papuci in picioare.
Bujo deci nus singura vai sincer orice pap orice beau tot am gustul ala ma dispera si vb ta parca si mancarea ia gustul ala.![]()
Azi am mai cumparat cate ceva pt plecat in ro intram pe ultima suta de metri si am atatea de impachetat de nici nu stiu de unde sa ma apuc uff urasc toata tevatura asta si acuma ma omoara stia cu lichidele la vama si cu pungile transparente si etc.
Acuma stam la caldurica fata se joaca si eu si Flo cam adormim pe canapea.
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
marimar spune:
Mada drum bun in RO, sa va simtiti bine si sa va intoarceti cu bine. Ia-i fetei orice fel de cizme/pantofi si-i mai iei altele in RO. Ia-i in ultima instanta de cauciuc ca macar nu se uda la picioruse.
Noi sintem bine, si eu am gustul ala ciudat si beau mereu apa cu lamiie sau rontai ceva. Burtica incepe sa se rotunjeasca desi nu am pus nici un kg pe mine ( inca !!)
Ma duc sa-mi fac o cafea ca la noi e dis-de-dimineata.
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by marimar
Mada drum bun in RO, sa va simtiti bine si sa va intoarceti cu bine. Ia-i fetei orice fel de cizme/pantofi si-i mai iei altele in RO. Ia-i in ultima instanta de cauciuc ca macar nu se uda la picioruse.
Noi sintem bine, si eu am gustul ala ciudat si beau mereu apa cu lamiie sau rontai ceva. Burtica incepe sa se rotunjeasca desi nu am pus nici un kg pe mine ( inca !!)
Ma duc sa-mi fac o cafea ca la noi e dis-de-dimineata.
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Pai sg solutie aici e sa ii luam din alea de guma ca nici o cizma nu ii vine din cauza sunculitzelor si care sunt mai scurte sunt mai de toamna dar nu de iarna. Acuma o solutie om gasi noi o sa cautam in ro poate poate gasim ceva. E inca bebe si nu e destul delunguta sa poata purta cizme a zis si tanti de la magazin ca tre sa asteptam sa se mai lungeasca sa nu mai iab asa piciorutze de bebe mic sa poata purta cizmulitze.
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)Bebe 2
Nati spune:
anaxena, apropo de urina tulbure, eu am din saptamana a 6a urina tulbure si o am si acum.
Nu am probleme la urinat, nu ma doare nimic, dar oricum imi statea piticul pe creier.
Ma cam speriasem, asa ca am sunat la medic,am fost sa-mi fac analizele si mi-a spus ca nu am nimic, ca asa e urina in sarcina mai tulbure si concentrata, sfat ce mi-a dat, sa beau multa apa.
Adevarul ca am baut asa de multe ceaiuri si apa zilele astea din cauza ca aveam amigdalitele inflamate, ca mergeam foarte des la toaleta, si urina nu mai era tulbure.
Da pt linistea ta, suna la medic, spunei care e problema si poate iti face analizele de urina si urocultura, si scapi de stres.
Hai sa ma pun si eu pe lista cu mersul la medic pe 21 decembrie, cel putin noi mergem ca de pe 23 decembrie pana pe 2 ianuarie clinica intra in concediu cateva zile de craciun si revelion, si medicii nu vor fi acolo, doar cei de la maternitate si atat.
Spor la cumparaturi si aveti grija de voi si bebei.
Sanatate maxima!
marci spune:
Louana_me, tratamentul meu de sustinere mai contine si o injectie cu pregnyl, o data la 3 zile, in afara de pastilele cu utrogestan pe care le iau intravaginal.
Da, ai inteles bine, un tratament de sustinere nu-ti acopera un defect genetic.
MIKYCRIS spune:
NEATA FETELOR!![]()
CE MAI FAC BURTICILE?CUM MAI STATI CU STARILE DE VOMA?LA MINE DUPA O LUNA AU REVENIT IARASI PT 2 ZILE SI A FOST ASA DE RAU INCAT NU PUTEAM TINE O PICATURA DE APA IN STOMAC!
.MAI RAU A FOST CA NU PUTEAM SA L ALIMENTEZ DELOC PE BB SI NICI VITAMINELE NU APUCAU SA AJUNGA LA EL CA VOMAM TOT!ASTAZI VAD CA SANT MAI BINE IN CE PRIVESTE VOMA DAR SUNT RACITA COBZA!VOI LA RACEALA IN SARCINA CE FEL DE CEAI BETI?
10+
MIKYCRIS
marci spune:
Mikycris, ai grija ca nu sunt recomandate in sarcina anumite ceaiuri! Mie imi faceau f bine la raceala ceaiurile de lamaie indulcite cu miere de albine, mai ales daca il beam la debutul racelii.
Fetelor, spuneti-mi si mie, ca am impresia ca o iau razna, voi simtiti o jena in partea inferioara a abdomenului? Eu simt ca o greutate si o durere difuza.Parca se intind toate cele pe acolo.