Mamici de iulie-august 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Hello fetelor,

Da, Mada, si eu merg pe 14 le eco. Abia astept, ma steseaza tare. Si pe mine m-au mai lasat greturile, adica am o zi, 2 nu; da nu ma plang :), ca me terminasera. In schimb, cum am inceput sa mananc, ma balonez groaznic, am o burta de 5 luni cand ma umflu. Abia astept sa meg la doctor sa ma plang, poate imi da ceva carbune vegetal, sau stiu eu.

Am reusit sa optimizez drumul pana la lucru si fac decat o 1h acum dus intors, ceea ce e ok. Colega mea de birou, e gravi in 7 luni si a pus decat 7kg . Nu stiu din ce naiba de material sunt facute astea. Nu rontzaie nimic toata ziua, mananca doar cele 3 mese pe zi. Mie pe la 11 mi se face foame, si mai manac cate un biscuit, dar imi e super rusine. Eu sunt stresata tare cu ingrasataul, ca daca nu esti in grafic cu greutatea te pun la regim, si de regim mi-e tare, tare frica. Deocamdata am pus 1kg, sper sa fie ok :(.

Va las fetelor, in wk asta am musafiri, o verisoara de la geneva, care o sa faca de mancare si o sa-mi caute in coarne :). Acum mergem la cumparaturi. Eu as vrea o geaca cu gluga maro pentru venit in ro, ca mi-am luat pentru aceasta ocazie si cizme maro. Aici nu e frig, folosesti cizmele decat asa de chestie, dar eu prefer pantofii.

Am plecat, va pup.

_
Vicky 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Eu tare ma bucur ca s-au mai rarit greturile la mine. Adik tot le mai am dar nu mai sunt permanente si reusesc si eu sa mananc ca tot omu. Mada de gustu ala oribil ma plang si eu. Eu am un gust amar permanent in gura, am impresia ca si mancarurile pe care le mananc sunt amare din cauza asta. Pe mine ma streseaza pipile asta des. Ma duc de vreo 5-6 ori pe noapte la buda si e tare stresant.

bujo 8+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Buna,

am vazut ca mai multe fete merg la eco pe 14 Dec, 21 Dec. A cata eco e la voi? Si pentru ce o faceti? Eu am facut doar una pana acum - saptamana asta si doctorul nu mi-a mai zis ca ar fi nevoie de nici una... O fi bine? Mi-a zis ca trebuie sa mai fac una in trim 2...dar eu stiu ca se mai face cea pentru masurarea pliului nucal...si de aia nu mi-a zis nimic. Sa il intreb eu?

Va pup pe toate si aveti grija de voi!

Irina 9+

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

irinuca_81, este in functie de cum te cheama dr. Eu de ex. am fost miercuri cand dupa ultimul CM aveam 4s+6z, nu s-a vazut mare lucru la eco si apoi mi-a facut testul de sange. Aceasta programare a fost facuta dinainte sa raman gravi, am facut programarea pe 5 nov. Daca nu era facuta din timp aceasta programare, cu siguranta ajungeam mai tarziu la prima eco.Eu mai am o programare pe 13 ian. dar dr. mi-a zis ca daca imi iese testul de sange pozitiv sa ne mai vedem pana in sarbatori. Asa ca mi s-a mai gasit si mie un loc pe 13 dec. cand o sa am 6 saptamani fix.

deci depinde de cum te cheama dr.

maryb 5+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare fetelor noi si bun venit ! Nu am intrat de doua zile si de abia am recuperat cat ati scris.
Si eu ma confrunt cu un fel de greturi la prima ora dimineata dar apoi scap pe tot parcursul zilei si sper sa nu mai apara altele. de balonata sunt dar nu excesiv ca in prima sapt cand am aflat si cu pp e mai bine, ma duc cat de cat normal la baie.
Am fost ieri la eco pentru a doua oara ( erau 2 saci embr. prima data) iar ieri am aflat ca unul e cu bebe cu activ cardiaca (7 sapt) si celalat e gol. Ma obisnuisem si cu gandul ca pot fi doi deja dar asta e, unul si bun.
I-am zis si sefului si e mai bucuros ca mine , care sunt stresata sa mearga bine sarcina. Deci a fost bine.
Va pup si numai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am vazut si eu ca avem multe programare pe 21dec,pana si eu am pe 21 dec programare la IOSUP
am o problema: urina e tulbure,nu ma ustura ,nu ma doare,nu miroase,nu nimik....ce o fi...iau fier+acid folic dar nu au astfel de efecte adeverse...aveti vreo parere???

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
12+ sper la o!!!AMR 28sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ANAXENA,parerea mea e sa ti faci un sumar de urina si o urocultura,ca sa stai linistita..
12+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Eu am facut pana acum o sg ecografie 2D, luni merg la control la Buc si o sa vad ce imi zice...Nici la prima sarcina nu am facut eco pt masurarea pliului nucal...La fiecare control imi facea eco, dar 2D...si apoi la 20 sapt am facut 3D...trebuia sa mai fac una 3D si in trim 3 dar am sarit-o, totul a fost bine...
La sarcina asta sa vad, cred ca pe cea de trim III nu o sa o mai sar...
Eu nu pot sa ma programez la eco 4D cu mult timp inainte ca sotul meu are asa un serviciu incat nu poate sa mearga cu mine oricand si nu poate sti cu mult timp inainte daca intr-o data mai indepartata ar putea lipsi de la serviciu, asa ca eco 4D o sa fac la Korona, ca si la prima sarcina...am fost multumita atunci, cu toate ca nu sunt dr renumiti acolo, dar sunt sigura ca o sa fie bine...
Eu parca nici nu ma simt insarcinata...nu stiu, inca nu constientizez...
Sper sa fie bine la control si chistul meu sa se fi miscorat (ca as avea pretentii prea mari ca in 2 sapt sa dispara).Doamne ajuta!
Va pup!!!!

PS. Mi s-a facut pofta de turte cum facea bunica pe plita si m-am pus sa fac...am coca la crescut si apoi le coc intr-o tigaie de teflon.Abia astept!

8 sapt. si Adrian (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Fetelor, ati incercat la greturi ceai de lamaie indulcit cu miere de albine? Eu o sa-mi fac de sapt viitoare, sa nu captez vreo raceala.
Am fost la dr joi, l-am vazut pe bb strumf, are 1,18 cm, activitate cardiaca, dar cand am ajuns acasa am tras o spaima de zile mari. Pe chiloti aveam 2-3 pete de sange. L-am sunat imediat pe dr si mi-a zis ca tratamentul de sustinere acopera tot, numai un defect genetic nu, asa ca m-am mai linistit, am facut tot ce e omeneste posibil, acum totul ramane la voia lui Dumnezeu.
A doua zi am mai avut cateva scurgeri maronii, dar vad ca acum e bine, nu mai am asa ceva, sper sa fie bine.
Nu ma treceti inca in listuta, astept sa treaca perioada critica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Louana_me spune:

Buna fetelor, si BINE ATI VENT mamicutelor noi. S-aveti sarcina fara framantari prea mari si sa treaca repede .

Marci, fara sa stii mi-ai raspuns la o intrebare. Chiar ma gandeam daca tratamentele cu progesteron pe care le luam noi pot sustine o sarcina cu defecte genetice care altfel s-ar fi eliminat singura. Din ce spui tu se pare ca nu se poate. Am inteles bine?

O seara linistita sa aveti, si cum si mie imi e pofta de ceva bun, ma duc sa mi fac salata ...

Totul este greu pana devine usor....

Mergi la inceput