Mamici de iulie-august 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Va multumesc pt. primirea calduroasa, mada_mxm multu pt. ca m-ai trecut in listuta, sunt asa de mandra sa ma vad si eu acolo printre voi! Si acum incep cu prima nelamurire: e posibil ca abia de la 5 saptamani sa fiu balonata din cauza sarcinii? ma simt f balonata orice as manca, si am gaze... In schimb alte simptome n-am deloc, nu am greturi, nu am pofte, nu ma dor sanii, nu simt somnolenta, nimic din toate astea... si ma bucur doecamdata ca sunt asa, insa ma tot intreb, bobuletul ala mic din burtica mea sa ma faca sa fiu asa balonata zilnic? doar la 5 saptamani?

Adriana 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

salutare la burtici!

FELICITARI pentru viitoarele mamici, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!

pentru fetele care au pierdut sarcina, trebuie sa fiti optimiste, sa aveti grija de voi si DD va avea grija sa va daruiasca un bebe cat mai repede!

astazi am fost si eu la eco, bebe e ok, s-a fixat bine, i-am auzit inimioara, totul e in regula, nu se vedea nici un cheag de sange (i-am spus dr-ului ca am avut intr-o zi sangerari si a verificat sa fie totul bine), urmatoarea ecografie va fi pe 21 decembrie!

fetelor, cand va aud ce greturi aveti ...tare neplacut cred ca este, eu n-am greturi (Doamne ajuta!), sanii ma dor dar nu f tare, aproape insesizabil, balonata sint tot timpul (Maryb sint balonata de la 4 saptamani) si face stomacul meu un zgomoooot, seara cand e liniste si ii spun Andreei povestile la culcare, ma intreaba "mami, ce se aude?", deci asa de tare se aude, n-am pofte, dorm bine, alerg dupa autobuz, metrou (am vazut ca nu sint singura)...insa seara pe la 7 ma apuca un somn, chiar ii spun motzulinei sa o ierte putin pe mami, ma intind pe canapea o jumatate de ora si apoi imi trece!

va doresc un weekend asa cum vreti voi!

6+ & Andreea (26 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Atb la mine primul simptom de sarcina a fost balonarea excesiva. Sanii au inceput sa ma doara abia cand ar fi trebuit sa vina CM. Iar greturile m-au apucat pe la sfarsitul saptamanii a 5-a si a fost groaznic 2 sapt. N-am putut manca decat covrigei, iaurt si cateva fructe. Iar apoi m-au lasat brusc. Acum mai am ceva greturi dar suportabile si nu mai sunt permanente. Eu zic sa te bucuri ca nu ai greturi. Nu stii cand pot sa apara.

bujo 8+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

azi am avut un program infernal...am avut 7 ore,mai intai 5,am inceput de la 7 30 si am terminat la 13 ,tp in care am tot urcat scari,ba un etj,ba 2,ca acolo erau clasele,iar cancelaria la parter...apoi,am venit acasa,am urcat iar 4 etj si la 16 30 am coborat iar,ca am mai avut 2 ore,de la 17 la 19...azi noapte,cris a visat ceva legat de grisine ca s a trezit in toiul noptii si a inceput sa planga ca el vrea grisine...si s a dus naiba somnul meu...acum mi s a pus ca un fel de junghi la spate,aproape ca nu ma mai pot ridica din pat,atat de tare ma doare..si nici de mers nu prea pot sa merg,imi tarai un picior..am mai patit asa,cand faceam curatenie generala si stateam f mult aplecata...cred ca nu e voie sa folosesi fastum gel in sarcina,nu?
si eu trec prin momente cand ma gandesc ca poate a patit ceva bebe,ca nu ma mai dor sanii,mi se pare ca nu mai am greturi,insa cum ma gandesc eu asa,la toate porcariile,ma mai paleste cate un simptom de greata si mi se pare ca parca il simt si pe bebe...,dar nu stiu daca nu cumva e vreun proces de autosugestie...mi se pare ca mai e asa de mult pana miercuri,cand merg la eco...
DANA,CE MAI FACI?cum te mai simti?
MADA,bafta si tie ca stiu ca sapt viitoare mergi la eco.pe 14 parca?
MONIk,imi pare f rau pt ceea ce ti s a intamplat.ma bucur totusi ca esti optimista.poate n ar fi rau,totusi,sa ti faci analizele pt trombofilii.
VIOLETA,AALINA,ce mai faceti?
IRDA,TU?
SYBYLLE,TU CUM TE MAI SIMTI?am citit ca puiutul tau era racit,sper sa se fi facut bine..
ALINA MARIA,ma bucur ca te simti mai bine...
si mie mi a crescut burtica,dar ma mai incap vreo 2 perechi de pantaloni..si mai am salopeta de la sarcina cu cris,numai ca atunci aveam 84 kg cand am nascut,iar acum am 84kg si am doar 3 luni de sarcina...deci nu ma va mai incapea mult si nu stiu de unde sa gasesc haine de gravida masuri f mari...oricum,nu mi iau nimic pana nu mi spune ca va fi bine la eco..am eu niste superstitii...
chiar si acum il simt pe bebe...oare chiar or fi miscarile bebelului?
12+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

seara buna fetelor,
pt. toate si bun venit noilor burtici
eu am fost f ocupata in perioada asta, am avut de terminat un proiect,abia azi am terminat.....asa ca am avut mintea ocupata si nu m-am mai gandit la ce s-a intamplat!
asa ca sunt bine....
n-am apucat sa citesc tot...dar din ce am mai citit am vazut ca sunteti bine si nu pot decat sa ma bucur!
sa aveti grija de voi si de bbii din burtica,

mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

monalac,haine de gravidute am vazut in Bucuresti la magazinul Cocor(sau fostul,ca nu mai stiu cum ii zice acum)
am mai vazut la Cora sau Carefoure....
daca ajungi in Bucuresti sigur gasesti...

mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Buna seara tuturor,

imi pare rau ca am citit si despre cateva necazuri, sper sa treceti repede peste ele si sa reveniti curand la odisee.

Eu sunt bine, inca nu m-am intors la servici pana la urmatoarea ecografie care e joia vitoare. Sper ca acolo sa se confirme ca totul e ok si sa ma linistesc.

Eu sunt Toma Necredinciosul, pana nu ma vad cu bb 2 acasa in iulie, nici nu cred ca-s gravida.

Vladimirul meu mi-a facut nopti albe, acum i-a trecut temperatura si are o eruptie pe piele, dar se pare ca nu e o boala a copilariei ... din fericire.

Mona, si mie mi s-a parut ca simt ceva miscare in burtica. dar poate ca mai mult mi s-a parut :-)

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Buna fetele!
Voi va treziti dimineata de zici ca sunteti batute? Eu asa ma simt dimineata, nu stiu de ce...nu mai stiu la sarcina trecuta daca aveam aceeasi senzatie la trezire...ma duceam la serviciu si probabil ca nu aveam timp sa imi dau seama...
Am pus mancarea in oala sub presiune si acum nu mai am grija 45 min....
Ma uitam pe aici si am constatat ca nu prea e activitate pana acum pe ziua de azi...
Mie mi-e gandul la mancare toata ziua...aseara pe la 10,30 eu mancam...pai sum sa nu ma ingras?
La voi cum e cu pofta de mancare?

8 sapt. si Adrian (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mona da pe 14 merg la eco parca si Vicky tot pe 14 merge. Am asa emotii. Macar is multumita ca plec linistita in ro stiind ca l-anm vazut pe bebe si ca este totul ok. Si pe 11 abia astept sa merg la ginecolog sa rezolvam cu pb mele, sa stie exact ce si cum si sa fie toate la dosar sper sa nu imi mai faca o biopsie ca mor.
Violeta ma bucur ca mai scrii si ne mai zici ce mai faci. Spor la proiecte. Ai grija de tine.
Madina si eu tre sa mananc dar nu neaparat de pofta ci ca ma doare stomacul f tare daca nu mananc, cu toate ca incerc sa pap des si putin si echilibrat, bine cat de echilibrat pot.
Si cat ma bucuram eu ca m-am simti mai uman vreo doua zile acuma iar m-a luat aseara am zis ca mor de greturi si azi dim am dat iar la rate pe stomacul gol. M-am saturat...
Ma enerveaza gustul din gura in permanenta am asa un gust acru nu stiu cumsa explic, oribil si oricae mananc sa treaca uc nimic nu trece. Si ma doare stomacul de numa chiar daca pap si is plina si ma rostogolesc de la atata pap tot ma doare, eu nu mai pricep.
Sibylle multa sanatate la cel mic.
Silviutza nice to hear from u!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

VOILETA,MA BUCUR CA TE SIMTI MAI BINE...cat despre haine de gravida,ai vazut masuri mari?
SIBYLLE,cred ca ai tras o sperietura groaznica cand ai vazut eruptia pe piele a celui mic...adevarul e ca si mie mi e tare frica de bolile astea infectioase,pt ca zilnic am contact 100/300 de copii si ei mai vin la catedra,ma mai intreaba una,alta si chiar ma gandesc sa nu iau cine stie ce...
MADINA,eu ma simt relativ bine cand ma trezesc,adica nu ma simt obosita,desi ma freaca cris noaptea,are un somn atat de agitat...si mie imi vine sa mananc intruna,dar nu mi place orice...acum l am trimis pe sot sa mi ia niste seminte din alea neprajite din piata
,sa le fac eu la microunde cu sare...
fetelor,stiti cumva daca branza topita e ok in sarcina?stiu ca n are prea mare aport nutritiv,insa mie imi place...
ce slaba activitate pe forum...ce faceti fetelor,ati plecat sa va relaxati?
12+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput