LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (268)
Raspunsuri - Pagina 22
Ana_m spune:
Gata ,a m pus si 2 poze cu cadourile de la mos . Ma pun si eu sa vizionez ceva poze acum .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Denisam spune:
Ana-super petrecerea,papa arata delicios!Bravos!
Moni- scuze ca nu pot pune pozele, mi-a luat sotul laptopul ca pe al lui l-a cam stricat Emma si nu a ajuns sa ia altul,cica maine il ia, si nu mai stau sa pun softul si pe asta fix.Deci mai pe seara sper sa le descarc.
Merg sa pregatesc papa pt ALex, poate mai incolo iesim un pic la
ToysRus, ca deja fulguieste la noi si sper sa dorm si eu mai incolo 1h ca azi noaptea, emma s-a trezit odata ca a visat ceva si a poi la 6.40-ciudat sio alex s-a frichinit de 2 ori si el- paote il durea vaccinul sau spre dimi a facut kk
O zi buna!
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
monica70 spune:
ANA M-AI OMORAT
Super ca a iessit bine,dar ai si tras pe la bucatarie ![]()
DENISA 
Eu am terminat factura si acum astept sa ma duca acasa colegul,deocamdata a mers sa duca ceva muncitori in comuna alaturata,deci in ca 10 minute decolez si eu,daca nu mai repede.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Ana_m spune:
Mersi de urarile de ieri si de aprecieri. E adevarta ca am tras ceva la bucatraie,Moni, dar sa nu crezi ca chiar asa de mult
. Ieri 3 ore , si cu o zi inainte am mai pregatit niste chestii . au mancat putin invitatii ,am ramas cu multa mancare , avem ce manca 2 -3 zile
. Chestia e ca fac cam mult , nu prea am masura , dar nu-i bai . Puteam sa chem vreo 10
. Mie imi si place sa fac asa ceva la nebunie.
Silvi , parca tu m-ai intrebat , cu masina mergem si noi acasa . aceasi problema : bagajele
. Acum sa vedem ca Nic are concediu din 22 pana in 1 inclusiv
, daca e asa inseamna ca in noaptea de revle sa ne punem la drum 

. Nici nu poate fii vb , a mai cerut vreo 5 zile libere , nu prea a fost seful incantat de idee
. Pana la urma nici nu mai ajungem
, ca doar asa nu are rost ca suntem 4 zile pe drum. Om vedea ce va mai fii .
Cosmi, eu nu vad und e sunt pozele cu noul look ?
Sotul are azi zi libera , si acum bibileste masinile
. Le spala, aspira , face bec geamurile. Vreo 5 ore cica are treaba ![]()
. Of doamne of
. Azi vrem sa mergem si la cumparaturi .
Denisa 
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Giova spune:
salutare!!!
nu am net acasa, nu stiu de ce...or fi mancat soarecii cablurile, naiba stie.
acum sunt la Clau la birou, imediat mergem la Canda si Filip.
nu cred ca am timp sa schimb capitolul, incerc cat fumeaza sotul o tigara.
sun la RDS sa vad ce naiba se intampola. si tel. e mort.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)