LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (268)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

A si la 1 an avea toti dintii mai putin ultima masea..
Ana baga mai niste poze si pentru noi cu Tibi
...si Bia cu papa ma dispera in ultimile 2 weekenduri la masa de prinz e prapad...si mama cica ce slaba e Bia auziti! Stiu ca nu e slaba...mama insista ca cica 13 kg ar trebui sa aiba la inaltimea ei...eu zic ca-i dusa....Eu zic ca e chiar "bine crescuta"...E adevarat ca are mai mult falci decit restul, dar in ritmul in care papa cred descrestem la 12 kg in curind...desigur ca la dulciuri nu face mofturi, dar tocmai ca nu papa bine, i le-am cam taiat de pe lista..Bona imi zice ca iar o musca si o ciupeste si ca sta toata ziua cu mina prin gura...misto ca o apuca taman de sarbatori!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Cata Nu am mai poze. Ba ar fi ceva, dar lasa-ma sa caut. Eu astept aparatul nou (asta imi doresc de Craciun) ca ce am eu e un jaf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA pai tot cu Mikey Mouse? Ce mai vorbeste Tibi?
CATA pai cum sa fie slaba mai Bia? Ce sa zic eu de Dia atunci? Nu cred ca are inca 11 kg Dar avand in vedere ca la un an avea 8 kg,sta perfect cu cca 3 kg puse intr-un an

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Hai ca incarc acum un filmulet, sa-l auziti pe fii-miu cum vorbeste. Nu va speriati, noi am facut bradul de vinerea trecuta!

Mergi la inceput

Mama nici cu bradul n-ai avut rabdare??? Noi in Ajun ca de obicei,ca doar il aduce moshu!
Nu pot vedea acum filmul,ca de azidimineata sunt doi italieni p-aci prin birou,plus mai intra si Piscotzel.De scris mai scriu si cu ei (ba i-a mai trebuit unuia si niste situatii),dar nu pot baga film cu ei aci si in plus se aude ca naiba,ca n-am boxe,vocea vine de undeva de sub birou,direct din PC.O sa ma uit mai incolo si ma mai delectez de acasa,ca acolo se aude ca lumea.Ce mai bat astia din gura ,deja ma doare capul

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Lasa Ana ca am eu aparat nou si habar nu am dc nu-mi vede filmele de pe PC cind vreau sa le incarc in drop...asa ca o sa o vedeti pe Bia in filme cind i s-o face cuiva mila de mine sa ma lumineze!

Bia

Mergi la inceput

Gata filmul!

Mergi la inceput

CATA pai incearca sa pui in Photobuket sau in care se mai pot pune filme? Poate asa merge!
Nu se mai cara astia de p-aci odata ca vreau sa il aud pe Tibi! Poze de ce nu pui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Multumim de felicitari sunteti niste dragute...asa se pare ca Iarina v-a avea un fratior .
Acina esti o scumpa, multumesc.

La multi ani Nicolas!!!

La multi ani de Sf. Nicolae
Nicolas Alexandru
Alain Nicolas
Razvan Nicolae

La multi ani tuturor celor care se sarbatoresc astazi!!!

Aseara pe la 8 si ceva a venit si la mosul...Iarina nu a fost incantata deloc dar chiar deloc de cadou...il tot cauta pe mos la geam si tot zicea ca nu a venit...dupa ce a aparut si mosul a zis ca a venit si si-a luat caruciorul de papusi din cadou si restul...pauza.

V-am si doresc multa sanatate tuturor, ca io nu mai am loc la calc de Iarina...acum e cu tati in bucatarie se uita la "dene"...pentru ea desene sunt numai "Cei 3 purcelusi" in rest nimic nu e dene...si bineinteles ca Nelly Furtado e tot pe primul loc...si daca se poate si foarte "taie"=tare e super ok.

Gata nu mai pot sta ca trage de mine... tuturor.

Ali21+ si IARINA (16.02.2006)

http://www.dropshots.com/iarinutza
http://www.dropshots.com/iarinutza2#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

La multi ani, Razvan Nicoale!!! Sanatate si fericire, puiut!
La multi ani toti Nicolae, Nicoleta

Mergi la inceput