nici menstruatie, nici sarcina :(

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Tia ai facut bhcg?La extrauterina se pozitiveaza foarte greu testul de urina,uneori si la sarcina normala se pozitiveaza mai tarziu,dar bhcg spune adevarul.Daca acum doua zile ai intrerupt utrogestanul peste cel mult cateva zile ar trebui sa iti vina cm.Sanatate multa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

n-am facut beta-hcg, nu cred ca e cazul, testul din ziua 31 a fost categoric. la Alexandru s-a pozitivat in z29...

acum ca am intrerupt utrogestanul, asteptam cu interes menstruatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

Buna fetele,
Povestea mea e trista, 1 fiv nereusit in mai 2007, fiv 2 mi-a dat speratnta ca am reusit dar la o sapt am pierdut sarcina (18.10.2007), ma rog, dar problema mea, marea mea nedumerire a fost ca dupa ce am pierdut sarcina, nu venea ciclul ba mai mult tot la 2 sapt aveam acea scurgere ca albusul de ou semn al ovulatiei. Mi-am pus mari sperante dar degeaba, ca au venit nenorocitii ieri. Tot asa fara semne, fara dureri, fara nimic, teste negative...la 48 zile

Mergi la inceput

Simona, imi tare nespus de rau pentru tine... Din pacate stiu prin ce treci, si em avut un FIV reusit cu sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani. Reactiile dupa FIV sunt extrem de diverse, organismul tocmai a fost supus unei solicitari cu care nu este obisnuit. Nu cred ca trebuie sa iti faci probleme deocamdata, in 3-4 luni te vei stabiliza. Eu m-am stabilizat din prima luna, dupa alte 3 am ramas pe cale naturala, cand nimeni nu mai spera... Fii optimista, nu se stie niciodata cand vine bb :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna tuturor si sf Nicolae sa va aduca numai bucurii! Si eu sunt in situatia ta Tia adica am o dereglare hormonala. Intotdeauna ciclul l-am avut regulat pana acum 2 luni cand mi-a venit de 2 ori intr-o luna. Luna trecuta mi-a venit normal iar in luna noiembrie mi-a venit la miljlocul ciclului ff putin am crezut ca o sa-mi vina iarasi normal dar acuma nici urma. Mi-am luat temperatura bazala dar este sub 37 nu stiu ce sa mai cred. Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Tia Utrogestanul dupa parerea mea,ar fi trebuit sa-l intrerupi dupa 10 zile de administrare.Eu asa stiu ca nu se ia mai mult pt ca iti prelungeste faza luteala,si cred ca la tine asta s-a intimplat.De obicei se da de prin z15-16 pina in z25astepti 3 zile si apare menstruatia. Dar daca tu stii ca ovulezi mai tirziu de aici si indicatia sa-l incepi mai tirziu.
Oricum daca iti doresti un bebelush eu iti doresc din suflet sa ma fi inselat si sa fie cum vrei tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Tia,
Dr ti-a dat utrogestan ca sa iti “prelungeasca faza luteala” fiindca menstruatia ta venea la 25-27 zile.
Si, sa zicem iti prelungea luna asta, ce cistig era? Luna viitoare iar trebuia utrog, nu?
Sau ai facut o monitorizare a ovulatiei si pt a adauga factori benefici in obtinerea unei sarcini a considerat ca trebuie sa ajute si cu Utrog?
In cazul meu, dupa IA mi-a dat si utrog(2 seara + 1dimineata), incepind cu a doua zi dupa IA. Imi zicea ca daca in ziua 28 nu vine CM sa fac un test si daca e – sa intrerup.
Dar mie, la un ciclu de 25-26-27 zile, im venea mereu, peste utrog. Ce sa inteleg? Ca oricum, era putin utrog?

P.S.
Utrogestanul are diferite scheme de administrare, in functie de scopul urmarit.
http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=821

Se poate da o data, ca sa vina CM. Cind nu vine, e cea mai usoara methoda pe care o aplica dr. Dar daca CM nu vine in mod regulat nu e o sol. administrarea de Utrog, dupa parerea mea, nu rezolva cauza.

Tia, SUCCES!

Mergi la inceput

Madalina, nu stii toata povestea, dar multumesc pentru opinia ta.

Desi am raspuns si la PM sa o luam pe rand:
- "castigul" consta in faptul ca daca as fi ramas insarcinata in aceste 3 luni de tratament, utrogestanul ar fi sustinut sarcina. in caz contrar deficitul de progesteron ar fi periclitat viitoarea sarcina
- si eu am intrerupt utrogestanul la testul de sarcina negativ
- faptul ca tu ai un ciclul tau asemnator cu al meu ca durata nu inseamna ca situatiile noastre sunt asemanatoare din toate punctele de vedere. de aceea nu stiu sa raspund daca era prea mult sau prea putin utrogestan in cazul tau.
- in PM iti spuneam ca nu cred ca exista o regula de administrare generica si ca acest lucru depinde de scopul in care se administreaza. si mai spuneam ca nu cred ca iti face rau, cand eram insarcinata luam si cate 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Tia, eu sunt azi in z34 la un CM normal de 28-29 zile. CM nu s-a aratat pana acum, nici un semnal (ma rog...ceva simptome au fost dar semne "rosii" ioc), testul de sarcina negativ. Sunt si eu nedumerita si nerabdatoare....sa inteleg....eu nu fac tratamente in prezent, am intrerupt AC acum 2 luni insa am avut o perioada extrem de stresanta si ma gandesc ca ar putea fi o dereglare din cauza stressului....daca pana luni totusi nu se arata nimic.....cred ca bag un BHCG..

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

in sfarsit a venit menstruatia, multumesc tututor pentru sfaturi...

acum m-am lamurit, utrogestanul ar fi trebuit intrerupt cel mult in z28, dar dr. mea are alte "vederi"...

iepumic, din pacate testele de sarcina de acum sunt destul de precise, ce sa zic... iti doresc sa fie o exceptie la tine

Mergi la inceput