* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (74) *

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

laura_dimitris tu cand vrei sa intri in prenatal ?
Azi am fost la Registru si se uita judecatoarea la mine cu atata atentie , cred ca ii era teama ca nasc pe acolo , ieri referentele la fel , au avut o viteza sa imi verifice dosarul cand le-am spus ca as putea naste peste 2 saptamani

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

Fetelor maine e o zi foarte importanta pentrum mine. O sa aflu daca e laie sau balaie, la modalitatea de a naste ma refer.
La amiaza merg din nou la echograf ca sa vad ce mai face Gugu si daca nu cumva i s-a casunat sa se intoarca cu capul in sus sau, mai frumos, sa-si mai "traga" un sirag de margele la gat. Daca imi spune dr ca nu are circulara de cordon poate o sa am noroc sa nasc natural pana la urma.
Maine trebuie sa fac o chestie pe care o urasc, apelez la "sf' shpaga". Vb cu dr. care m-a urmarit si ii spun ca ii dau bani numai sa ma asiste la nastere.

GUGU 36+ Alex?
AMR 4 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Bafta multa Gugule !!!
Eu joi aflu cand si in ce fel voi naste

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Moama, ce viteza aveti! Nici nu am apucat sa citesc tot, ca sariti de la una la alta si pierd sirul... Micsunea, ce bine-o fi de tine ca ai aflat ce e bebe... Si ce dulce suna "Amandine" - ma face sa ma gandesc la bomboane
Eu azi am gatit! M-am uitat acum vreo 2 zile la fetele de la regimu'ala Montignac sau cum ii spune si cineva spunea ca a facut puiuts cu dovlecei si nu m-am lasat pana nu am facut si eu ceva, nu stiu cat de asemenator, dar cum mi-am imaginat eu: un fel de tocanita cu fasii de piept de pui, rondelute de dovlecei, rosii decojite si muuulta ceapa A, si am mai facut o supa cu galuste dementiala si o salata de vinete cu maioneza & usturoi... Nu incerc sa va fac pofta, da' io asta am facut aproape toata ziua in afara de iesitul pana in oras sa iau ceva cand m-a plouat de m-a facut ciuciulete! Pupici si ziceti ce sa fac la desert! Ca m-a apucat!

33s - bananutsa sau capsunica?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by irinouka

gugule, n-o sa nasti tocmai acum!!!
daca tot te duci maine la doctor si afli daca-i laie sau balaie, poate ii spui si de temerea asta si-i explici sa-si arunce un ochi la colul tau si la ce mai e pe-acolo :-) ca sa evalueze ce sanse exista sa nasti in fix zilele urmatoare.

irina 34 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Nu stiu daca am specificat ca merg si la eco si la ginecolog. La gine nu am mai fost de o luna si cu siguranta o sa ma catzare pe masa ca sa faca un tusheu vaginal.
sper sa nu sar calul cu "oferta indecenta".
Daca o sa accepte o sa-mi para bine tare, desi v-a trebui sa nasc in spitalul municipalo-rapanos, daca nu, asta e, merg la privat pe 19 dec sa-mi faca cezariana, deci as mai avea doua saptamani pana atunci

GUGU 36+ Alex?
AMR 4 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Emilia Pop
Multa sanatate ,tot ceea ce-ti doresti si un bebe sanatos.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

35+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 30 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

gugushtiuc, da' ce are municipalu'? Ca eu acolo o sa nasc... Ma gandeam ca am facut o alegere fericita... Si ce e ala "tusheu"? Iti recolteaza ceva sau pur si simplu te suie pe masa si iti baga deshtu'n ... gogoshica?

33s - bananutsa sau capsunica?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by cynthia_

laura dimitris incearca emailul sotului ideea e ca trebuie sa stii parola ca sa finalizezi autentificarea. Ai primit vreodata vreun mail de la ei? Pentru ca daca ar fi fost folosit ar fi trebuit sa primesti un mail de confirmare sau naspa e daca itit mai stie cineva parola la mail. Au bagat si joc de remi acuma e super!!!!!!!!!!

35+Octi

culmea este ca sotul nu are email... il foloseste pe al meu...
Nu, nu am primit niciodata nimic de la ei si nici nu stiam de existenta lor pana nu mi-ai spus tu....
Parola si emailul meu il mai stiesora-mea . Am sa o intreb pe ea daca a folosit-o...

Laura 30+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna seara, fetelor!

Sunt mai bine, nu va faceti probleme doar ca am avut mai multe drumuri de facut azi Am fost la medicul de familie la controlul saptamanal, am cu 2 kg mai putin in urma spectacolului oferit duminica noapte la urgenta, burtica in schimb e mai mare, bebe e bine, i.am auzit inimioara care a inceput s-o ia la galop atunci cand am inceput sa vorbesc puiul lui mama mi.a recunoascut vocea!!! Pe urma am fost la mine la birou sa imi las concediul si m-am mai foit putin prin oras. A inceput burtica sa se lase, mi-a spus ca deja a coborat cu doi centimetri, deci nu mai e mult. oricum maine implinim 37 de saptamani si intram in saptamana 38 In seara asta vad ca ma doare spatele si de cateva ori azi m-a intepat jos, in semifiza pubiana. Sper sa mai stea macar o saptamana bebe in burtica, mai am cateva mici cumparaturi

Inca nu am citit din urma ca e de citit nu gluma... Ati avut tastarnita azi!

Am si eu o nelamurire: Am citit povestea lui nemary cu soferita Maria, super am ras de numai. Doar ca nu inteleg, cei de pe forum ne dau voie sa scriem futu-i dar daca scriem m.u.i.e...r.e ne cenzureaza, nu??? Adica e mai grav m.u.i.e decat futu-i???

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by puisorul

Fetelor, am o mare problema. De azi dimineata am o criza de lombosciatica care nu ma lasa sa calc pe piciorul stang. Stau in pat si sa merg pana la baie e un chin care dureaza 10 minute.Am incercat sa iau algocalmin dar nici un efect. Stiu ca antiinflamatoare nu se pot lua. Daca a mai avut cineva problema asta, cum ati rezolvat-o? Stiti vreun tratament naturist?
Pupici

31+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]

Eu am probleme cu piciorul drept, de vreo sapt. Schiopatez de numa'. Parca as fi de 100 de ani, mi-ar prinde bine o carja ca nu prea mai pot sa calc cu piciorul. Dr. a zis ca motanica sta asezata pe nervul sciatic, si ca pana nu se muta de acolo ,tot asa o sa ma doara. Deci...nu-mi ramane decat sa sufar. Si sa sper ca se v-a muta in curand de acolo.
Si nu mai lua algocalmin, ca nu-i recomandat, incearca paracetamol, dar la mine nu a functionat.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

35+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 30 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by stoisor

Ange cum o sa nasti??Doct meu a spus ca este posibila o cezariana din cauza astmului pt ca eu obosesc ffff repede ,deafpt nu am deloc rezistenta la efort ,ramane sa mai vb despre asta dar in principiu cred ca va fi cezariana .........la tine ce ti-a spus doct ?poti naste normal?spuneai ca nu ai rezistenta nici tu...
29+ Sara Ioana

Dr mea a spus ca as putea naste natural pt ca astmul se poate tine f usor sub control la nastere. dar eu ma gandesc ca mi-ar fi imposibil sa nasc asa cum sunt acum, pt ca imaginati-va ca obosesc daca beau mai mult de patru inghitituri de apa deodata si azi am obosit mancand, asa greu imi era sa si respir sa si mestec.

Cine spunea ca greata si varsaturile din perioada asta anunta apropierea nasterii?? La mine e deja a doua seara cand vars...

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput