* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (74) *

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

quote:
Originally posted by irinouka

fetele, pliz...

poate sa imi mai povesteasca cineva ce rezultate a avut la testul de toleranta la glucoza?

irina 34 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Gata Irinuka. Acum am ajuns in fata calculatorului. Chiar eram curioasa sa citesc despre rezultatul tau ca pe mine tare ce m-a stresat si suparat acest test...
Deci,.. depinde de care test ai facut? Cu 50 de grame la o ora sau cu 75 de grame la doua ore....
Eu, prima data am platit la aia la synevo pentru 75 de grame la 2 ore si eu l-am facut de fapt cu 50 de grame la o ora... So, rezultatele au fost gresite ca mie imi iesise 150 glicemia la o ora.
Dar sora-mi i-a iesit 132 ca tie...

Am repetat testul dupa 5 zile dar cu 75 de grame de glucoza si sange luat de doua ori la interval de cate o ora..
Si rezultatele au fost:
pe nemancate 65, dupa o ora 113, la 120 de minute 69.

Eu zic sa stai linistita. Si doctorul badiu i-a zis sora-mi ca este in regula cum i-a iesit, adica 132 ca tie !
Si, stii ceva... conteaza tare mult ce mananci in perioada anterioara.. Asta este parerea mea nu stiu daca chiar asa este! Eu cu 3 zile inainte de test nu am mai pus gura pe gram de zahar sau de paine alba...
Suna putin a trisat dar... asta este.
Vorba gratielei... si eu prima sarcina aveam tot 91 glicemia si nu m-a pus sa fac testul asta..
Acum, doctorul meu cred ca s-a uimit de cum m-am ingrasat... pana acum 2 luni si jumatate luasem doar vreo 6-7 kilograme...
Ca la ultima vizita sa-i declar 12 kg. ....
Nu i-am spus ca inainte fumam si de doua luni nu am mai fumat dar... tot am bagat ceva in gura in locul tigarilor...
Asa ca mie mi se pare ok.

Laura 30+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

mi-a facut test cu 50 de grame de glucoza si glicemia peste o ora

irina 34 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by beinazutza

si eu am nascut la Cantacuzino dar acum 13 ani este adevarat,dar pot spune ca am numai cuvinte de lauda.asistente super ok, am nascut cu doamna doctor Grama Marilena super doamna!asa ca....

bine ai venit scrie repede inca 6 mesaje, primele 10 sunt moderate si apar mai tarziu decat le scrii tu. dupa aceea vor aparea in timp real

Mari 32 bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

laurici dimitrici, saru'mana mult de detalii. am citit ca inainte de testul asta ti se recomanda restrictii la alimentatie, timp de 3 zile. doctorul mi-a spus doar sa "postesc" 12 ore inainte de test. ceea ce nu s-a intamplat intocmai, pt ca am comis-o cu niste fistic pe la 11 noaptea. dar m-as fi asteptat ca fisticul sa se vada la prima glicemie. iar aia a fost 60.
gata, nu vreau sa ma mai gandesc la asta! plus ca le-am zapacit pe toate fetele, de doua pagini nu se mai posteaza decat despre imbecilul de test.

multzupup!

a! m-am uitat la Y&R. vrei sa iti fac rezumat?

irina 34 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

BUna zuzici! Tocmai am spalat hainutzele lui Gugutza mic si nu mai pot de dragul lor, miroase atat de bine. Le-am spalat cu dero pt bebelushi.
Fug sa citesc ce ati mai scris azi

GUGU 36+ Alex?
AMR 4 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

beinazutza, bine-ai venit!
e bine c-ai avut experienta pe plus la cantacuzino, desi a trecut ceva timp de atunci. e clar ca, la fiecare spital, majoritatea cazurilor incep si se termina cu bine. dar parca cele in care ceva nu merge sunt tot mai multe...si ele trebuie cunoscute, aratate cu degetul, chiar. ar fi bine ca tot mai putini dintre noi sa accepte nesimtirea si rautatea si lipsa de profesionalism.

pupam!

irina 34 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Anca, pozele mele le poti vedea la semnatura, la Odiseea. imi pare rau de computerul tau, bine ca s-a rezolvat. poate vii si tu la intalnire, vineri sau sambata, nu stiu cum a ramas stabilit.

Mari 32 bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Am eu o vorba, care suna mult mai misto in realitate: HAI-HAI! Sa nu mai zici ca ne-ai zapacit, ca stii bine ca nu e deloc asa. Mie mi se pare o chestie grava, stiu cat patimeste Miri, pe de alta parte, e normal sa te preocupe rezultatul, chiar daca la tine pare totul ok. Deci te astept sa mai umpli cel putin 2 pagini cu ceea ce te framanta. Te pup si te strang in brate!

Si acum fug! Ca il "pescuiesc" si pe tati din drum, ca ploua infernal afara.

Cica acasa e gata totul, Dani a vopsit peretele si un sfert, oamenii au terminat de pus gresia... totul e perfect! Pana cand ajung eu acasa si gasesc ceva de retusat!

Seara frumoasa va doresc, fetelor! Si bras placut spre casa!

quote:
Originally posted by irinouka

laurici dimitrici, saru'mana mult de detalii. am citit ca inainte de testul asta ti se recomanda restrictii la alimentatie, timp de 3 zile. doctorul mi-a spus doar sa "postesc" 12 ore inainte de test. ceea ce nu s-a intamplat intocmai, pt ca am comis-o cu niste fistic pe la 11 noaptea. dar m-as fi asteptat ca fisticul sa se vada la prima glicemie. iar aia a fost 60.
gata, nu vreau sa ma mai gandesc la asta! plus ca le-am zapacit pe toate fetele, de doua pagini nu se mai posteaza decat despre imbecilul de test.

multzupup!

a! m-am uitat la Y&R. vrei sa iti fac rezumat?

irina 34 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Am vrut sa trimit repede mesajul anterior catre Irinuka sa o linistesc !

So, am mai citit cate ceva din cele scrise intre timp....

Louiza, ma bucur ca mai dai de veste ! Chiar ma intreba ce-i cu tine ca nu mai scrisesei de mult... Super bine stai cu kilogramele !!!! Eu din pacate...
Dar imi revin eu dupa ce nasc !!! Elenitza sa fie sanatoasa ca ma fac eu subtirica !

Laurici, chiar... stiu ca si tu esti cumva la fel ca mine in ceea ce priveste computerul dar... roag-o pe sora ta sa te ajute si mai arata-ne si noua niste fotografii !!!

Ana Maria, delicata problema cu socrii tai.... Eu nu pot sa vorbesc din proprie experienta (pentru ca ai mei socrii sunt minunati si nici nu pot aduna cati bani ne-au dat de-a lungul timpului...) dar pot sa-ti spun ca probleme de genul acesta si chiar mai mari de atat are sora-mea cu ai ei socrii... Si ea a luat hotararea sa nu-i lase sa vada copilul cand se va naste si ea se cearta cu barbata-sau din cauza lor etc.... Important este sa gasesti o cale de mijloc ca sa reusesti sa te intelegi cu sotul. El este cel mai important. Cauta sa discuti cu el sa vezi ce si cum gandeste si... compromisul este cea mai buna cale... Succes in seara aceasta.

Multumesc mult fetelor de aprecierile asupra fotografiilor!

Irinuka,... sot chipes zici,...hm...., daca il auzi pe el cum se lauda ce chipes si subtirel era cand m-a cunoscut pe mine.......
Zice ca numai bucataria romaneasca si bucatareasa de nevasta-sa l-au ingrasat... Altminteri....multumesc de apreciere, mi se pare si mie chipes,si sper ca fiica-sa - cand s-o naste ...- sa-l faca sa mai piarda din kilograme ca sa fie si mai si...

Fetelor, mai stiti ceva de ginger si ... de fata din Anglia...?

Laura 30+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

IRINOUKA, eu zic sa nu te alarmezi, ca nu e chiar atat de mare valoarea.

GUGU 36+ Alex?
AMR 4 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Fetelor, am o mare problema. De azi dimineata am o criza de lombosciatica care nu ma lasa sa calc pe piciorul stang. Stau in pat si sa merg pana la baie e un chin care dureaza 10 minute.Am incercat sa iau algocalmin dar nici un efect. Stiu ca antiinflamatoare nu se pot lua. Daca a mai avut cineva problema asta, cum ati rezolvat-o? Stiti vreun tratament naturist?
Pupici

31+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]

Mergi la inceput