Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 5

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morene spune:

Ola fetele,

Astazi este z12 si am facut monitorizare, un folicul pe ovarul drept care are ca si bonus un chist de toata frumusetea. Stiam de existenta lui dar parca ma sperie mai rau acum, ca cica e si cazut. Oricum mi-a spus ca foliculul ar mai trebui sa cresca putin si mi-a recomandat o a II-a monitorizare peste 2 zile sau teste ovulatorii concomitent cu prestatii de 2 ori pe zi in urmatoarele 3 zile. Sper sa fie totul bine, fara sacrificiu nu poti avea ce-ti doresti.
Ce parere aveti???
Sper sa avem toate parte de cadoul cel mai frumos de Craciun.
Pupici
Morene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

oauuuu! morene de 2 ori pe zi, si eu ma plangeam ca nu am chef o data la 2 zile!
Din calculele mele CM ar trebui sa-mi vina exact pe 25 si ma gandeam ca poate daca tot e Craciunul o sa am si eu II, dar ramane de vazut.
bobitamica ma bucur ca bb e bine si sa stii ca greturile nici nu tin atat de mult, imediat vei scapa de ele. Din cate am mai auzit eu pe la mamici si starile de depresie tot de la sarcina vin, cica de vina e dereglarea hormonala, devii mult mai sensibila ca de obicei. Speram sa mai intri pe la noi sa ne mai dai detalii.
utica sa speram ca luna viitoare nu va mai veni CM.

Mergi la inceput

bobitamica chiar acum citeam pe la "pozitii sexuale... " cat de mult doreai sa ai un bb si tocmai luai o pauza, si pana la urma ai reusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

mai e cineva pe aici? sau ati inchis usa??
eu am terminat stimularea...m-am si apucat de treaba...acum a vedem ce o iesi...

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare si speram sa ma lamuriti voi daca puteti. Aseara s-a spart foliculul (am avut dureri foarte mari) dar nu am facut nimic, pentru ca era ziua de pauza; oare in seara asta e prea tarziu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

ralule, eu zic ca nu-i pierdut timpul, cum ajungi diseara acasa bagi o partida buna, stai in pat cat de mult poti si gata;)
spor si tinem pumnii
su m-am apucat de ieri de duphaston, iau 10 zile cate 2/zi

pupici

Mergi la inceput

Sper sa nu fie iar luna pierduta ca am citit ca ovulul mai bantuie pe acolo intre 15 si 24 de ore, si sotul vine de la servici abia la 10 seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

z32,test de sarcina tot negativ...Imi este din ce in ce mai clar ca nu e bebe,dar intarzierea aceasta mi se pare prea mare.Sa aiba closty si utrogestanul acest efect?Nu credeam ca voi ajunge sa o spun,dar,imi doresc sa-mi vina CM ca sa ma pot apuca din nou de treaba...
Cat despre tine RalMar,cred ca un viol asupra sotului cu noaptea in cap,era cel mai potrivit...Asta ca sa stai linistita si sa nu te mai gandesti ca diseara e tarziu.Desi...stii cum e,daca vrea Dumnezeu,o sa fie!

Mergi la inceput

aerlilian si eu am avut intarzieri destul de mari cand am luat closti; cu ova - mit a intarziat mai putin. Ar trebui totusi sa-ti faci un test de sange, la ala esti sigura ai rezultatul corect. Cat despre dimineata, eram prea obosita ca sa-l violez! Poate doar daca ma viola el pe mine si eu dormeam in timpul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

Buna fetelor,

eu luna asta fac pauza de tratament dar mai urmaresc discutiile voastre :

aerlilian:
la mine dupa tratament cu duphaston in octombrie a intarziat vreo 10 zile si nu a fost bebe ... In luna noiembrie (facut closty si utrogestan) a venit la fix in ziua 28 ... chiar daca foarte putin in primele 2 zile - fiecare organism reactioneaza altfel

RalMar:
Chiar atat de putin sa traiasca ovulul ? eu stiam de 24-48 ore. Cred ca poti presta linistita diseara ...rezista el (ovulul)

http://tt.lilypie.com/pFIkp2.png

Mergi la inceput