Ce doriti doamnelor sa va aduca MOSUL ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Eu imi dorescun poncho pe care l-am vazut la MArks and Spencer - singurul capabil sa-mi inveleasca burtica mea de gravi, si setul acela de rimel si tus maro de la Bourjois, cel mai nou aparut. In rest eu zic ca am de toate. Desi nu ma opersc niciodata din dorit.

Roxana 29 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

eeeiii...pai sa facem o lista maaare si s-o trimitem mosului ca orice femeie isi mai doreste cate ceva in afara de sanatate....parca o femeie sanatoasa arata mai bine incaltata cu niste cizme noi ,un pulovar rosu, rimelata, rujata sau intr-un costum de schi intr-o vacanta la munte...mosule ...baga la cap!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Dana, !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

elyda daca ne'ar spune si nr de la cizme poate ar sti Mosul si nu s'ar incurca
io vreau doar sanatate si la fel de multa putere sa merg inaintee.

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

vacanta
light blue
vacanta
light blue
vacanta ...

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Oho, eu vreu un inel si nu oricare, ala care se da de obicei la logodna. Eu nu am primit, eu mi-am pus direct verigheta. Ha ha a crezut ca a scapat, nu domne, eu vreu inelul.
Nu stiu cum se face ca Mosul o da in bara de fiecare data, ori ia alt inel ori ii face careva spalaturi pe creier ca uita. Anu asta ori vine cu el in dinti ori hm....., ma gandesc eu la o pedeapsa.
A si mai vreau si cizme.

Toate cadourile din lume nu m-ar face fericita daca n-am fi sanatosi, deci neaparat si sanatate.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=42340066e8c55f0c49ed82&source=category&category_id=12" target="_blank">Tony,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by Claudi@

Oho, eu vreu un inel si nu oricare, ala care se da de obicei la logodna. Eu nu am primit, eu mi-am pus direct verigheta. Ha ha a crezut ca a scapat, nu domne, eu vreu inelul.
Nu stiu cum se face ca Mosul o da in bara de fiecare data, ori ia alt inel ori ii face careva spalaturi pe creier ca uita. Anu asta ori vine cu el in dinti ori hm....., ma gandesc eu la o pedeapsa.
A si mai vreau si cizme.

Toate cadourile din lume nu m-ar face fericita daca n-am fi sanatosi, deci neaparat si sanatate.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=42340066e8c55f0c49ed82&source=category&category_id=12" target="_blank">Tony,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

ma crezi ca exact acelasi lucru mi s-a intamplat si mie???nici eu nu am avut inel de logodna si pentru ca anul acesta am facut 15 ani de casnicie i-am cerut mosului...meu, sa ma mai ceara o data de nevasta asa ca la carte!sper sa nu uite...asa cum uita el muuulte...dar i le aduc eu aminte ...cand ii este lumea mai draga! ca sa vezi coincidenta!!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

eu doresc o excursie la munte dar sotul meu nu vrea sa mergem asa ca trebuie sa ma multumesc cu ceva mai palpabil.Daca stau si ma gandesc poate as vrea o bucatarie noua in locul excursiei dar si cu curatenia facuta impreuna cu sotul si nu singura ca de obicei ,inainte de a o monta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu sincer-sincer as vrea o vila cu o curte mare cu gazon pe care sa zburde bebelisa la vara!

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Io vreau un barometru...unul vechi cum erau pe corabii...(sint mare fan Patrick O'Brian)...si sa strig in gura mare: "the glass is falling"...

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput