UN VIS UCIS IN MATERNITATE

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Din pacate, subiectul este real! Mai mult decat atat, lucrurile s-au intamplat exact cum au fost descrise...Natalia avea mare incredere in dr. Bucur, in medicii de acolo. Cand s-a internat, era ingrijorata in legatura cu bebelusul.Cred ca din cauza asta a indurat comportamentul personalului...
In masura in care mai am noutati in legatura cu Ionut, am sa aduc vesti. E posibil sa fie nevoie sa fie transferat intr-o clinica din afara.

Va pup si sper sa revin cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

eu ce nu inteleg ca de sunt mai grea de cap,
de ce unii pacienti de la noi sunt tratati omeneste cu respect (asa am fost si eu tratata cat am stat in spital insarcinata fiind timp de 3 luni), iar altii sunt tratati cu nepasare ca si Natalia (DD sa o odihneasca), iar medicul sa ii urle sotului tatalui indurerat ca i-a distrus ei doctoritei viata ca are doi copii acasa de crescut-pai nu avea acasa tot doi copii si atunci cat a tratat cazul Nataliei cu neprofesionalism, de ce remuscari tardive cand si asa a distrus viata unei familii - greu de spus!

Ma intreb si intr-un caz (ex. cazul meu si al altor mamici) si in celalalt(al Nataliei) nu vb de acelasi sistem!
De ce intr-un spital de provincie gasesti mai multa intelegere din partea medicilor decat in Bucuresti unde se spune ca sunt cei mai cei medici......iarasi e greu de spus!

E greu sa imi tin firul gandurilor pentru ca in ultimul timp am citit destul de multe astfel de relatari tragice si simt o mare revolta interioara!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Sa-i dea Dumnezeu sanatate micutului.

Dumnezeu sa o ierte pe Natalia

Apropo..........ca de obicei s-a deviat muuult de la subiect.

mamica de zanamica(putin peste un an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

quote:
Originally posted by martta

Din pacate, subiectul este real! Mai mult decat atat, lucrurile s-au intamplat exact cum au fost descrise...Natalia avea mare incredere in dr. Bucur, in medicii de acolo. Cand s-a internat, era ingrijorata in legatura cu bebelusul.Cred ca din cauza asta a indurat comportamentul personalului...
In masura in care mai am noutati in legatura cu Ionut, am sa aduc vesti. E posibil sa fie nevoie sa fie transferat intr-o clinica din afara.

Va pup si sper sa revin cu vesti bune!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze

Martta, te asteptam cu vesti si trimite familiei un gand bun din partea noastra.

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Eu am inteles din mesajul Mathildei ca este trist cum poti fi tratat de straini cu omenie si grija, pe cand in tara natala esti tratat de multe ori cu rautate si dezinteres total.

Atat am inteles si nimic mai mult.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

quote:
Originally posted by mariamunteanu

Din cate inteleg din unele postari, totul este perfect, ba chiar performant. Inseamna ca unora doar li se pare, ca nu cauta decat sa calomnieze sistemul medical perfect din RO.

Maria

NU! Sistemul romanesc medical nu este perfect, si nici performant. Iar viitorul lui este intunecat. Majoritatea tinerilor bine pregatiti (medici si asistenti) si dedicati meseriei aleg sa plece (din muuuulte si obiective motive). Iar cei putini care raman, sunt pusi la zid, si se lupta zilnic cu atitudinea care reiese si din paginile acestui subiect. Pana li se face lehamite si scarba sa mai fie injurati si agresati zilnic. Si fara nici o vina!
si

DA! Presa romaneasca nu incearca decat calomnierea sistemului medical, in goana dupa senzatie si din dorinta de a-si vinde stirile.
Si reuseste cu ajutorul informatiilor eronate, stirilor si citatelor trunchiate, ascunderea unor fapte reale, obiective in favoarea barfei si a zvonurilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Eu nu voi intelege niciodara, cum pot unele asistente sau medici, sa urle la o femeie care trece prin durerile nasterii? Oare ele nu au copii? Ele nu au nascut, nu au trecut prin aceleasi dureri?
Cum poti pune o femeie cu risc de nastere prematura sa urce scarile?
Eu am avut o sarcina cu risc de nastere prematura, iar in sapt 34 eram in spital, am stat cateva zile si am fost tot timpul urmarita si de cate ori mergeam in sala de nasteri sa ma puna la monitorizare veneau cu carutul sau ma luau cu patul, si la buda daca mergeam venea o asistenta cu mine.
De ce nu se poate si in Ro? De ce tre sa bagam in buzunare sa vina cineva sa vada daca mai traiesti.
Doctorita care m-a internat si cateva din asistente, erau romance, nu am sesizat nici o diferenta ca ar fi romance sau nemtoaice.
Veti spune ca lipsesc banii, ca nu-s aparate, ca sunt prost platiti.
Sa zambesti si sa fii om nu costa nimic. Conteaza f mult ca in momentele acelea sa vina cineva sa-ti spuna o vb buna. Dar nu la noi nu se poate.
Atata timp cat se va alerga cu plicul dupa medici, nu se va schimba nimik.
Eu una am facut scandal de ma auzit tot spitalul, cand am vazut ca ceva nu e in ordine, asta la Constanta.( o asistenta vroia sa-i faca mamei injectie cu o seringa folosita)

Odihneasca-se in pace, pacat ca niciodata nu-si va putea tine bebelul mult dorit in brate. Micutului, multa sanatate si multa putere sa traiasca stiind ca mamica lui a murit aducandu-l pe el pe lume.
Am o prietena care si acum la 26 de ani se invinuieste ca mamica ei a murit aducand-o pe ea pe lume.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=42340066e8c55f0c49ed82&source=category&category_id=12" target="_blank">Tony,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Dumnezeu are caile Lui. Are planurile Lui cu fiecare dintre noi. Si se pare ca pentru Natalia planul este de neinteles pentru noi. Simt ca mi se sfasie inima de tristete, nu-mi vine sa cred ca o femeie care s-a chinuit atata pentru a ajunge mama ajunge sa moara chiar cand isi implineste visul. Si cand ma gandesc cate inconstiente au parte de darul asta si isi arunca pruncii pe la gunoi sau cine stie pe unde ... ma intreb de ce Dumnezeu a ales sa ne dea lectii atat de dure ?

Copiii merita tot efortul nostru
Sonia, Crisa

Alex, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Sheannamp, eu n-am inteles pe cine te-ai suparat acum.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ralcat niciodata nu vom intelege "de ce"!!!
DD sa o odihneasca in pace pe Natalia!!
Multa sanatate copilului..sa creasca mare si frumos..

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput